MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dree
Registrovan korisnik

Učlanjen: 21.10.2007.

Elem diskusija se odnosi na sve i one koji ih koriste i one koji ih ne koriste...

Znachi:

Zashto volite i koristite MySpace?
Zashto volite i koristite Facebook?
Zashto ne volite i ne koristite MySpace?
Zashto ne volite i ne koristite Facebook?
Shta bi ste im sklonili ili dodali?

Diskusija je bitna, i nadam se kvalitetnom odziv

Како је ово звучало... ''сад ће Стефан морати мало да се отвори'' :lol:

Што се мене тиче, биоскоп, вечера, позориште, шетња, сладолед итд долазе у обзир, а за Фејс стварно не знам шта би могло да ме натера :eek:

Jaoooo, ko nam je to doshao na FB? :P

:dash: sta mi je to trebalo u zivotu... :p
I to pre oktobra. :mrgreen:

zbogom ispiti! ::p
Јел' то попустио пиздуљак... е мој Стефане никад од тебе чо'ека :P
pizduljak ti u gacama! :p
nisam ja rekao da necu, samo da necu odmah... :p
Nemoj tako da ga zoveš. :confused:
Ne bih ja to nazvala popuštanjem, već lepim gestom. Prihvatio je Tinin i moj predlog i to je baš divno. ;)

axa Vlado, je l' vidis! :p
Pa dobro, možda dođe i do toga. :P

opala! :eek::mrgreen:
Ahahaha, sad ce Stefan morati malo da se otvori...
A Vlado, kako tebe da uchlanimo u ˝sketu˝? :)

sponzorusho!!! :mrgreen:

E ja nesto ne razumemem...U vezi sa FB...

Dakle,kako mi je Mima objasnila,isla sam na Deactivate account...

Ok,ali kakve ja vajde imam od toga sto sam radila to,kad opet mogu da se ulogujem kad hocu?:???::dontunderstand::roll:

Kamo srece da ga nisam napravila...

:hahaha: Stefane..Pa nisu te oni zajebali,nego ti nisi razumeo...:p

Poenta je da ti i treba da budes pod svojim imenom i preizmenom...Samo sto neki stvarno stavljaju to tipa Srecko Sojic,i sl...

valjda je tako..sad sam i ja zbunjena...:think:

E ja nesto ne razumemem...U vezi sa FB...

Dakle,kako mi je Mima objasnila,isla sam na Deactivate account...

Ok,ali kakve ja vajde imam od toga sto sam radila to,kad opet mogu da se ulogujem kad hocu?:???::dontunderstand::roll:

Kamo srece da ga nisam napravila...

Ne shvatam ni ja. :eek: :confused:
Npr. moja drugarica je tako deaktivirala nalog i nije mogla da se uloguje ponovo pa je napravila novi profil, a ja sam uspela.
Ali ne možeš odmah da pristupiš nalogu nego tek kad ti pošalju mejl sa linkom kao potvrda.

To je bio prvi šok.
Drugi šok je nastupio kada sam u jednoj grupi tamo video gomilu slika koje sam ja slikao i kačio ovde na krsti, a neko drugi koga ja ne poznajem ih je kačio tamo. Počeću da stavljam watermark-ove na sve što kačim po Netu.
U svakom slučaju - težak debilizam taj FaceBook.

Fejsbuk je, koliko znam, nastao kao mreža fakulteta i postepeno se širio. To je, po mom mišljenju, sasvim u redu - da budeš u kontaktu s ljudima koje poznaješ i s kojima iz nekog razloga moraš da budeš u kontaktu. Devojka koju poznajem otvorila je fejsbuk kad je odlazila u Kinu na godinu dana - da mogu da je nađu ljudi kojima treba samo ukucavanjem imena i prezimena svi kojima treba (pošto je imala samo eunet mejl, valjda).

Ono što mene nervira... hm, prejaka reč, ali ono što mi je nekako smešno i glupo jeste činjenica da je izgleda sada postalo cilj imati što više prijatelja. Dodaju me ljudi za koje nemam pojma ko su. Ignore, fala lepo. Isto tako, nedavno je jedna moja drugarica otvorila sebi account i fejsbuk joj ponudio neke moje prijatelje. Ona ih je sve dodala zato što nije razumela o čemu se radi, to mi je još i razumljivo, ali nije mi razumljivo da su je oni i prihvatili - tipa moja mala sestra od tetke, moji drugovi iz odeljenja i još neki ljudi za koje znam da je nemoguće da je poznaju.

Back