Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
hm, ja sam uvek otvoren za prijateljstva... ako doticna osoba nije totalni kreten, prihvaticu je, pa cu je naknadno obrisati... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napisem ja nesto...Ali kako ćeš saznati kakva je osoba ako ti u većini slučajeva ništa ne napiše na wallu, ne startuje te na chatu i ne pošalje ti mejl?Samo stojiš kao frend... i wow, ja imam 387 frendova, ja sam kul
![]()
Ja imam mnogo lep maj spejs.
Kao imam pozadinu neka shuma a sad sam stavila u sliku neku svoju sliku ispred gerontoloskog centra gde nedeljom igram saha i tombole
ti si budala!![]()
nije teško, samo treba umeti dati ljudima hleba i igara. a neki vole i da im daješ po guzici.Tesko je biti popularan kao Keeper![]()
A što se tiče onog dela o privatnosti...
dečko i ja smo se nešto zezali juče i on stavi da je ''single''. Kadzatrpaše mu wall i inbox pitanjima šta je bilo i šta se desilo, njegova sestra je rekla njegovoj majci da smo raskinuli
![]()
zanimljiva manipulacija ljudskim reakcijama![]()
beauty is in the eye of beerholder! - naoko je tvoj lepsi, ali...A ti si ljubomoran jer je moj profil lepsi od tvog.
I sto tebe deke ne vole.
HA!
Ti budalasti decace
Za kaznu sam te spustila jedno mesto u top prijateljima.
Placi o smrtni covece!
Konkretno Shinodu dizem sa lopatom .
Zato sto ga volim.
Inace sam mnogo okrutnija.
Zelite li da vidite neke moje crteze sa profila zbog kojih je Shinoda ljubomoran.
ja imam i špajz i fejs, al fejs ne odajem ovde ni za živu glavu.
na špajzu me provalili ljudi odavde pa uzeli da me dodaju, a ni ne znam koji će mi moj.
ah, šinoda, ti si me uvek najbolje razumeo.
PS: znači, ipak se isplati moj drkadžijski manir.
krenuo sam jednom da ga radim, al' rekoh bolje da se ne blamiram...ae uradicu what the hell... q:Pa vidi u slikama..u Raznim glupostima...ono rozo prasence i ona lepa devojcica sa ljubicastom pticicom.
Jesi, jesi pao si.
Zato sto nisi uradio onaj test o meni sto mi je u profilu.
Ako ga uradis podicicu te
Fejsbuk je, koliko znam, nastao kao mreža fakulteta i postepeno se širio. To je, po mom mišljenju, sasvim u redu - da budeš u kontaktu s ljudima koje poznaješ i s kojima iz nekog razloga moraš da budeš u kontaktu. Devojka koju poznajem otvorila je fejsbuk kad je odlazila u Kinu na godinu dana - da mogu da je nađu ljudi kojima treba samo ukucavanjem imena i prezimena svi kojima treba (pošto je imala samo eunet mejl, valjda).
Ono što mene nervira... hm, prejaka reč, ali ono što mi je nekako smešno i glupo jeste činjenica da je izgleda sada postalo cilj imati što više prijatelja. Dodaju me ljudi za koje nemam pojma ko su. Ignore, fala lepo. Isto tako, nedavno je jedna moja drugarica otvorila sebi account i fejsbuk joj ponudio neke moje prijatelje. Ona ih je sve dodala zato što nije razumela o čemu se radi, to mi je još i razumljivo, ali nije mi razumljivo da su je oni i prihvatili - tipa moja mala sestra od tetke, moji drugovi iz odeljenja i još neki ljudi za koje znam da je nemoguće da je poznaju.