Shibby MC
Iskusan
- Poruka
- 5.199
obozavam facebook i ne kontam kako moze neko da ga ne voli.
Pa nije mi to tata da ga volim... ja npr ne mogu da zamislim kako je neko uopste mogao
ovako nesto da napise... VOLIM FB..(u prevodu)...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obozavam facebook i ne kontam kako moze neko da ga ne voli.
Pa nije mi to tata da ga volim... ja npr ne mogu da zamislim kako je neko uopste mogao
ovako nesto da napise... VOLIM FB..(u prevodu)...
Uh, nemoj to ništa da te čudi. Ja predložila mojim drugaricama da smanje malo upotrebu fejsbuka ili eventualno da ga brišu ( kao ja) , na šta je njihova faca izgledala ovako :
a zatim
i onda
![]()
Da ti pojasnim sta su mislile! Sto bi to radili? Sta sad si ti kul sto si u fazonu da mrzis sve sto drugi koriste i da je fejs za pozere i debile. Pun nam je vise debila i lozara sto tako misle a ne skidaju se sa foruma,skajpa i msn-a!![]()
Da ti pojasnim sta su mislile! Sto bi to radili? Sta sad si ti kul sto si u fazonu da mrzis sve sto drugi koriste i da je fejs za pozere i debile. Pun nam je vise debila i lozara sto tako misle a ne skidaju se sa foruma,skajpa i msn-a!![]()
Nije bas rekla da mrzi...lepo je rekla samo da je predlozila... ali postoje ljudi koje fejsbuk jednostavno ne privlaci, licno poznajem par takvih ljudi...
Znaš zašto (nemoj da me napadaš bez razloga)? Jer polovina mog gimnazijskog odeljenja je ostavljeno za avgust, i većina tih drugarica imaju po dva predmeta da polažu, a dan i noć su na fejsbuku. Ne znaju jednostavno za meru, i to je to.
Nema potrebe za raspravom...![]()
Nije bas rekla da mrzi...lepo je rekla samo da je predlozila... ali postoje ljudi koje fejsbuk jednostavno ne privlaci, licno poznajem par takvih ljudi...
ne privlaci i jel moraju svima da seru o tome? nemoraju,cao!
O, Boze...
Overu, ovo ti je forum, a to znaci svako napise svoje misljenje, kakvo god ono bilo...![]()
Moj zadatak je da vas prosvetlim kao glas razuma!![]()
Daklem, odzvonilo nam je svima...![]()
Juče mi zakazao komp zahvaljujući fejsu, i čvrsto sam sebi obećala da ću da ga brišem odma ujutru.
A onda sam se setila da počinje Interakcija. I Letnji program.
I pomislila sam na količinu kredita koju ću potrošiti ako budu morali da me zivkaju svaki čas, umesto da mi ostave poruku na fejsu.
Pa sam odustala![]()
Da budemo iskreni, UVEK postoji razlog da se ne obrise Facebook![]()
ne privlaci i jel moraju svima da seru o tome? nemoraju,cao!
Elem diskusija se odnosi na sve i one koji ih koriste i one koji ih ne koriste...
Znachi:
Zashto volite i koristite MySpace?
Zashto volite i koristite Facebook?
Zashto ne volite i ne koristite MySpace?
Zashto ne volite i ne koristite Facebook?
Shta bi ste im sklonili ili dodali?
Diskusija je bitna, i nadam se kvalitetnom odzivu![]()
Moj zadatak je da vas prosvetlim kao glas razuma!![]()