MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Carol: Znaci, tvoj savet je da ja lepo napravim to, bez ikakvog razloga i nema veze sto mi se to ne svidja... Pa koja je poenta raditi bilo sta, ako to ne volimo, ne zelimo, ili ne vidimo svrhu u tome?
Ako je do komunikacije, postoji msn... Imam i ja drugaricu u Kanadi, i cujemo se redovno preko msn-a...

Poslednja izmena:
@Carol: Znaci, tvoj savet je da ja lepo napravim to, bez ikakvog razloga i nema veze sto mi se to ne svidja... Pa koja je poenta raditi bilo sta, ako to ne volimo, ne zelimo, ili ne vidimo svrhu u tome?
Ako je do komunikacije, postoji msn... Imam i ja drugaricu u Kanadi, i cujemo se redovno preko msn-a...

Sve ok ali zasto bi MSn bio manje nerdovski ili gubljenje vremena od Fejsa i Spejsa.
Mislim to mi je fantasticno kad ljudi kazu " Imam MSN a ovo ostalo su gluuuposti".

MSN je podjednako glup kao i gore nabrojani...tako da..slab izgovor

Hah, moj drug nema msn.

To je tvoje misljenje. Svi smo razliciti, ti ne vidis svrhu fb-a i to je to.

Nije to tamo nista preko potrebno u zivotu i toliko korisno da je potrebno svi da ga imaju. ;)

Odakle ti to da ja tebi nešto savetujem?Pff.:P

Auuu, sto ste vi ostri prema novajlijama... :eek: Izvini sto sam te pogresno razumela... NeceM vise...:sad2:

Sve ok ali zasto bi MSn bio manje nerdovski ili gubljenje vremena od Fejsa i Spejsa.
Mislim to mi je fantasticno kad ljudi kazu " Imam MSN a ovo ostalo su gluuuposti".

Nisam ja rekla da je msn bolji od MS ili FB-a. Cinjenica je da je nesto od toga potrebno za komunikaciju... Ma, cak ni to nije predmet mog nerazumevanja. Sta je ljudima zanimljivo u komentarisanju tudjih slika? I jos 'ajd' da komentarisu nesto, nego svi pisu "bas si sladak", "extra", "cool" i sve na tu foru... Stvarno mi to nije jasno...:dontunderstand:

Elem diskusija se odnosi na sve i one koji ih koriste i one koji ih ne koriste...

Znachi:

Zashto volite i koristite MySpace?
Zashto volite i koristite Facebook?
Zashto ne volite i ne koristite MySpace?
Zashto ne volite i ne koristite Facebook?
Shta bi ste im sklonili ili dodali?

Diskusija je bitna, i nadam se kvalitetnom odzivu :)

Face nemam,space imam..MSN volim najvishe:D Space mi je napravila drugarica,iako sam se ja protivila..III sad sam zavisna...a posto je propao,jedino sam ja 24h online:) i sa msn-a ne silazim..ne bih sklanjala nista,ali ne bih nista ni dodavala...I zbog te zavisnosti neam nameru da pravim facebook..:)

Face nemam,space imam..MSN volim najvishe:D Space mi je napravila drugarica,iako sam se ja protivila..III sad sam zavisna...a posto je propao,jedino sam ja 24h online:) i sa msn-a ne silazim..ne bih sklanjala nista,ali ne bih nista ni dodavala...I zbog te zavisnosti neam nameru da pravim facebook..:)
Priznaješ da si zavisnik i još se smeškaš uz to?? :eek:

MSN ne može da se stavlja u istu grupu sa Facebook-om i MySpace-om. Sličan je, ali ne isti.

MSN je baš namenjen dopisivanju i komuniciranju, kao kad bi pozvali nekog telefonom.
MySpace i Facebook su socijalni sajtovi, namenjeni prvenstveno da ljude okupe na jednom mestu gde će se oni "družiti", tako što će svako pisati o čemu misli, da se upušta u diskusije sa drugima, da deli svoje i gleda tuđe slike...

Mada, iako se razlikuju, i MSN i ova druga dva su podjednako nerdovska, ukoliko se nema mera. Sva tri mogu lepo da se koriste, kao u mom slučaju. Imam sva tri, koristim sva tri, ali me oni ne vezuju po nekoliko sati dnevno za kompjuterom.

Imam fejs,uključim se - isključim se,dogovorim neke stvari da ne bih koristila sms,
prokomentarišem nešto i to je to.
Imam Krstaricu i to mi je dosadilo,al' neću da brišem.
Ponekad bude zanimljivo.;)

Back