MySpace/Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme Dree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aaaa! Nisam ja uzela tvoj smjli! Ja cak nisam ni znala da ga koristis... : ( Izvini : (

Ma zezam se, sta ti je.
2ik2o2b.jpg
:mrgreen:

P.S. Ovaj smajli sto se udara, to je Stefanov smajli...msm, od njega sam ga video.:mrgreen:

Novi fejsbuk je veoma nepregledan.

Mada, još gori su oni koji se samo žale na njega. Od 30 prijatelja koji su mi trenutno onlajn svi imaju iste statuse... blah... -.-

Aha, i kod mene isto.
Msm, valjda smo navikli na onaj stari.
Vremenom cemo se navici i na ovaj. :)

Ae mojne me tagujete u onim slikama - forama (znate na šta mislim), posle mi izlazi 24154 notifikacija da su pušteni komentari na neku sliku na kojoj sam tagovan.

Mene tagovali, sad otvaram nalog, 20 notifikacija.
Nesto ovog tipa.

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...1104514701500_1485737371_407567_8384608_n.jpg

Читам сад по статусима - свима али свима смета нови дизајн.
Видим оформиле се и групе „не ћемо нови фејсбук“ које свакако да не подржавају лепо и исправно писање.
ОК, не свиђа ти се? Укини га.

А мени је лично боље.
По среди статуси... ионако добар део прескачем у читању, осим ако око не до'вати.
Активности су са стране и ситније, тако да ми не упада у очи ко је шта „занимљиво“ урадио, прокоментарисао.

Da, da, s tim sto je to bila prva socijalna mreza koja placa korisnike. Teska spamerska mreza. :)

Tamo svako svakoga dodaje medju svoje prijatelje. Pogledaj samo koliko rodjendanskih komentara imam od totalno nepoznatih likova.

Back