Музика коју слушам...

pa ja nisam rekao da sluskam jelenu karleusu, to je nemoralna pesmilica zar ne?
a sto je lose da ja moralno analziiram, jel si cuo pesmu katarine zivkovic koju sam postavio, isto tako ceo cecin novin album je osecajan sa istim emocijama kao i neka azrina pesma veoma ljubavno, veoma lepo i tuzno a ne pateticno

Pa ne mora pesma da bude moralna da bi bila dobra pobogu, ovo nije umetnost nikakva, serem se na one Grandovske gitariste, svi nesto kao sviraju na playback a u pesmi se ni ne cuje gitara nego neki propali njesra bit. Kakva ironija.

pa nek mii to oonda on kaze, a ne kenjka o moralu

Naterasi, smaras, nemas nikakav muzicki ukus, niti znas da ocijenis muziku, a kamoli ti da je dijelis na dobru i losu, rekao sam da nije moralno, i da je stara ceca ok, iako je nikad nisam volio, ali bar je bilo podnosljivo.
Ti si dosao sa nekim gownima ovdje i dizes ih u nebesa, i bolji su ti od pravih umjetnika, postedi me/nas.

Naterasi, smaras, nemas nikakav muzicki ukus, niti znas da ocijenis muziku, a kamoli ti da je dijelis na dobru i losu, rekao sam da nije moralno, i da je stara ceca ok, iako je nikad nisam volio, ali bar je bilo podnosljivo.
Ti si dosao sa nekim gownima ovdje i dizes ih u nebesa, i bolji su ti od pravih umjetnika, postedi me/nas.

dobro drugar, ali ti nisi sposoban da ucestvujes u raspravi, nisi izneo argument samo si pricao u prazno prezvakane price, to me nervira kod tebe, ako napises nesto, konkretizuj i stani iza toga, ne lutaj toliko
nemoj da me vredjas mozda ono sto ti sluskas ja smatram za loose, ali te ne vredjam znaas

dobro drugar, ali ti nisi sposoban da ucestvujes u raspravi, nisi izneo argument samo si pricao u prazno prezvakane price, to me nervira kod tebe, ako napises nesto, konkretizuj i stani iza toga, ne lutaj toliko
nemoj da me vredjas mozda ono sto ti sluskas ja smatram za loose, ali te ne vredjam znaas

Oces konkretno? Ta muzika je srranje cisto i dosta pjesama je nemoralno. Sranjje cisto i nemoralno. Nikakva umjetnost tu ne postoji, takve pjesme se prave na tone samo da zgrnu pare.
Dovoljno konkretno? Sad pedala.

Oces konkretno? Ta muzika je srranje cisto i dosta pjesama je nemoralno. Sranjje cisto i nemoralno. Nikakva umjetnost tu ne postoji, takve pjesme se prave na tone samo da zgrnu pare.
Dovoljno konkretno? Sad pedala.

wahahhahahahhhahahaha, kako si konkretan, sranje cisto nemoraln i aj cao..jel ti imas vise od 10ak godina pa tako argumentujes postavljeno? fak yea wahahhahhahahhahahaa

Nek sluša. Ali kad neko kaže da pesme Seke Aleksić (npr.) imaju umetničku vrednost, e onda to nije lepo. I svakako bi bilo lepše kad ti skupovi tonova ne bi postojali.

Naterasi, nisam ni tebe video da imaš neke argumente, tako da...

pa nisam nikoga napao drugar da bih imao argumente, samo sam se branio od tvrdnji da su pesme nemoralne, cak nisam ni rekao da postoji umetnicka vrednost, nego mi je cudno sto gospodin theory ponavlja jedno isto a ne mzoe da dokaze ni jednim primerom

nemam, samo mi je sad jasno sto si tako los sagovornik :) opusteno, i ti kad budes stariji znaces i da saslusas i da odgovoris, sve to ide sa vremenom i godinama

Salim se, imam 8 godina, ali izgledam kao da imam 10 pa mogu tako da govorim.
Inace, muzicki ukus ti je uzasan.
Na osnovu avatara i odredjenih rijeci kapiram da si neki hipik, gej ili nesto. Tako da mogu da razumijem muzicki ukus.

Back