Музика коју слушам...

stvarno, ali stvarno mi niste jasni vi koji bacate toliko na jednog coveka, pa makar bio pokojan sto puta, i makar bio zivi les sto puta i makar imao kukove razgibanije od mojih
i ono
opet mi niste jasni
pogotovo zato sto ovde govorimo o majklu dzeksonu

Od kad sam se vratila na tinejdžere nisam okačila ni jednu MJ pesmu.
Na ono sam slučajno naletela i postala mi zanimljiva, pa sam okačila ovde...
I ja ne bacam na Majkla Džeksona nego volim da ga slušam, tj. obožavam da ga slušam i to neće niko razumeti ako ga boli uvo za MJ.. ;)

@tema

Dobar je on, samo nije jedini dobar, valjda je na to mislila
iskreno i meni je malo muka kad vidim koliko ljudi smara samo sa njim po ceo dan
na onoj temi na pdf muzika

Naravno da nije jedini dobar, ali je jedini koji je meni lično prirastao uz srce...
A na onoj temi na pdf muzika se više ni ne piše onoliko koliko se pisalo ranije...
Jednostavno ljudi imaju pametnija posla nego da pišu o Majklu ono što već svi znamo.

jel ste vi ovde nesto promenili, jedva se snadjoh da odgovorim :
@ krepto- ne budi tuzan, necu dugo :D

@ volim-majkl-dzeksona
nije bas da brojim koliko ga stavljas od kad si se vratila
msm, nemam pojma ni gde si otisla, sta vec
ali mi je fenomen sam po sebi smesan, ja nisam muzicki obrazovana i mozda ne shvatam njegovu pravu vrednost, ogradicu se od objektivnosti moje procene( msm, kad sam ja i bila objektivna), ali verujem da je veliki procenat ljudi koji sacinjavaju vas kult takodje muzicki neobrazovan, i voli ga samo nzm- zbog savrsenog tena :mrgreen:
ne, bicu dobra, necu da vredjam, msm, sve treba da bude u nekoj granici normale, jer patetisanje ce samo uciniti da vase postovanje prema mj-u postane.. paaaa. pateticno
i jel taj vas kult kanibalisticki, da znam da li da zavezem jezicinu?

Poslednja izmena:
jel ste vi ovde nesto promenili, jedva se snadjoh da odgovorim :
@ krepto- ne budi tuzan, necu dugo :D

@ volim-majkl-dzeksona
nije bas da brojim koliko ga stavljas od kad si se vratila
msm, nemam pojma ni gde si otisla, sta vec
ali mi je fenomen sam po sebi smesan, ja nisam muzicki obrazovana i mozda ne shvatam njegovu pravu vrednost, ogradicu se od objektivnosti moje procene( msm, kad sam ja i bila objektivna), ali verujem da je veliki procenat ljudi koji sacinjavaju vas kult takodje muzicki neobrazovan, i voli ga samo nzm- zbog savrsenog tena :mrgreen:
ne, bicu dobra, necu da vredjam, msm, sve treba da bude u nekoj granici normale, jer patetisanje ce samo uciniti da vase postovanje prema mj-u postane.. paaaa. pateticno
i jel taj vas kult kanibalisticki, da znam da li da zavezem jezicinu?

Pretpostavljam da ne znaš ni ko sam... A ne znam ni ja ko si ti tako da smo na istom...
Kakve to veze ima sa muzičkim obrazovanjem? Ja volim Majkla zbog njegove muzike i njegovih dela i boli me uvo za sve ostalo što govore.
A sad i da je MJ muzika nekvalitetna (a nije) opet bih volela njegovu muziku.
Msm da ova rasprava ne vodi nikud jer ti ne voliš MJ, ja ga volim i kraj.

brte, ti bas brzopotezno vadis noz
nisam dobro ni usla
inace, ovu pesmu sam smatrala za ok dok nisam videla spot, msm to kad se baca izmedju dva drveta, to mi je jako smesno

ali dobro, lukas je ipak lukas :mrgreen:

Samo brzo kucam... :mrgreen:
Ta pesma se smatra najboljom MJ pesmom.
I ako pesmu ocenjuješ na osnovu spota onda ne znam šta da kažem... Meni se lično sviđa spot iako ne mogu da ga gledam non-stop, ali ono... ukusi su različiti. I kad bi malo gledala dubinu pesme i spota ne verujem da bi govorila da je to smešno jer baš ta pesma i taj spot neke ljude rasplače. I ne govorim o sebi u ovom slučaju.

Back