Dont_Break_The_Oath
Domaćin
- Poruka
- 3.684
indeed.Mi se samo borimo za muziku koju volimo,ne i za satanizam niti za bilo kakvu religiju (osim u slucajevima kada religija bude izvorni faktor nastajanja nekog albuma ili pesme).
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psovanje i vredjanje, sta si ocekivao?AntunTun:ladno si mi obriso post....ne mogu da verujem....pa shto ne obrisa i ovaj drugi ovako iskache iz konteksta....c c c
ZILOT IZ CACKA:IZGLEDA DA MI NE IDE BAS TACNOST PRI PISANJU ENGLESKOG........no dobro....". Ali i dalje me ljuti, kao shto si rekao - kada tekstove Iron Maiden-a proglashavaju satanistichkim, samo zato shto su (ako su, uopshte) prochitali tekst "Moonchild"-a, gdje se spominje Lucifer."HE HE HE HE HE HE OVO JE BOLJA PROVALA.......MA JOK,NEMA TU SRECO SATANIZMA,CISTA ROMANTIKA........HO HO HO HO HO
da,mnogi se zale na brisanje postova,i oni koji vredjaju i uvredjeni,ali izgleda da bas voli da ih brise.krejzi_dajmond:Ne smes bre da ljudima brises postove. Brisanje tudjih postova je nasilje, vece od psovanja i vredjanja, za koje nisam siguran ni da li je nasilje. Ako neko vredja, upozori njega, pa njegovog provajdera. Nemas ovlascenje ljudima da uskracujes slobodu izrazavanja, prijatelju.
ZILOT IZ CACKA:HEVY METAL,TEHNO,REY I SL. KAO SATANSKA RADIONICA I ORUŽIJE U BORBI DOBRA I ZLA...........GOSPODE POMILUJ SRPSKU OMLADINU.........
Ma da,to su gluposti neko bi da unisti karijeru sjajnih Zeppelina,pa da malo uzdrmaju javnost i s da neki likovi dobiju neizbezni publicitet.....A sto se tice heavy metala i satanizma i tog preekstremnog i preekscentricnog nezdravog nacina ponasanja,samo mogu da kazem blago ludima......Stefan Milan:sad ce da pocne sa prodajom price kako kad pustish Zeppelin unazad idu satanske poruke......to su stvarno budale, mislim oni koji veruju u to......
ZILOT IZ CACKA:I BRE,PA INTERNET JE MOJ MONASKI PODVIG!!!!!!!LEPO TI IME,JEL TI TO KRSTENO?!?!
ZILOT IZ CACKA:HEVY METAL,TEHNO,REY I SL. KAO SATANSKA RADIONICA I ORUŽIJE U BORBI DOBRA I ZLA...........GOSPODE POMILUJ SRPSKU OMLADINU.........