muzika kao manipulacija naivnim....

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

ZILOT IZ CACKA:
HEVY METAL,TEHNO,REY I SL. KAO SATANSKA RADIONICA I ORUŽIJE U BORBI DOBRA I ZLA...........GOSPODE POMILUJ SRPSKU OMLADINU.........

vidim da revnuješ za ono što veruješ...što je ok....još ti jedino nedostaje TAKT i METODA. ;)
...a kada bi na to obratio malo više pažnje možda bi došao i do malo uravnoteženije "istine" na temu...pa bi te ljudi i počeli ozbiljno shvaćati...
ali znam da je jako lepo živeti misleći da si jedini prosvetljen....baš dobar feeling, ha?

"Tact is making a point without making an enemy"...or making people laugh (moj dodatak)...

Dont_Break_The_Oath:
Lanfear,kasno je,mislim da smo ga vec vrbovali ;-)
Hehe, 'ajde da vjerujem :wink:.

Nego... Zilot... imao je on poprilichan broj ekscesa i na drugim pod-forumima... i svi su prouzrokovani slichnim (i neosnovanim) razlozima. "Muzika kao manipulacija naivnim", "Gospode pomiluj srpsku omladinu", pa ona sve te priche o satanizmu... Mislim, shta drugo i ochekivati od nekoga ko ima rijech "zilot" u nick-u.

Dovoljno mi je shto su me do sada par puta pitali jesam li Jehovin svjedok (sekta). Haha. A sve zato shto su me vidjeli sa CD-om Maiden-a... Strashno. Da sam bar ekstremna shto se oblachenja tiche, pa da idem ulicom kao shishmish - mozda bih ih i shvatila, ali ovako... sasvim normalna cura koja voli malo zeshcu muziku.

Tako ti je to kada se ljudi upushtaju u raspravu bez ikakvog predznanja o "problemu" o kome zele da polemishu. Mo'sh misliti... koja plitkost.

Ma Lanfear,samo se uputi prema istinskim satanistima kao sto legendarni Venom i one legendarne pesme "In League With Satan","At War With Satan","In The Name Of Satan"....
Eto,pravi satanisti kao Venom se ne kriju,nego otvoreno pokazuju ono ka cemu su naklonjeni.
I smucilo mi se vise da Judas Priest,Iron Maiden,Motorhead,KISS i ostale proglasavaju za sataniste a nisu ni procitali tekstove pesama prvo.

Blah, uvijek je bilo i bice ljudi toliko zaslijepljenih predrasudama da dopushtaju da ih one vode ne obaziruci se na dokaze koji ih anuliraju.

Hah, pa mogu reci da sam se vishe i navikla na prozivke. Ali i dalje me ljuti, kao shto si rekao - kada tekstove Iron Maiden-a proglashavaju satanistichkim, samo zato shto su (ako su, uopshte) prochitali tekst "Moonchild"-a, gdje se spominje Lucifer.

Sada kada sam vidjela temu o Sharlu Bodleru na "Knjizevnosti", pitam se da li bi nash dragi Zilot smatrao da bi se i njegova poezija trebala zabraniti, i to sve zbog dijela "Pobuna" u zbirci "Cvijece zla", gdje postoje pjesme kao shto su "Litanije Satani" ili "Molitva" (takodje upucena Levijatanu).

Pff.

27.gif
IZGLEDA DA MI NE IDE BAS TACNOST PRI PISANJU ENGLESKOG........no dobro....". Ali i dalje me ljuti, kao shto si rekao - kada tekstove Iron Maiden-a proglashavaju satanistichkim, samo zato shto su (ako su, uopshte) prochitali tekst "Moonchild"-a, gdje se spominje Lucifer."HE HE HE HE HE HE OVO JE BOLJA PROVALA.......MA JOK,NEMA TU SRECO SATANIZMA,CISTA ROMANTIKA........HO HO HO HO HO

Можда је човек (зилот) мислио на Реја Чарлса. Ко ће боље да манипулише наивним, да непомилује српску омладину и буде оружје у борби добра и зла ако не слепи црнац. Кад су у манастирима увели Интернет?

E, bre...Zilote....
Znaš, Pobunjenik je u svoje vreme otvarao teme na ličnu foru kao ove tvoje. Samo, on se dooobro potrudio da prouči materiju, pre nego što bi došao i "spašavao omladinu".

Nikada nisi mogao da ga vidiš da otvara teme s nekom glupavom ironiom, kao što je ova tvoja...

Da ne govorim o smajliju koji preskače vijaču u tvom avataru...
Smajli poručuje...shvatite me ozbiljno.

Nemoj više.

ZILOT IZ CACKA:
IZGLEDA DA MI NE IDE BAS TACNOST PRI PISANJU ENGLESKOG........no dobro....

Ne, nije dobro. Zelish da prichash o satanistichkim porukama stranih muzichara, bez posjedovanja ikakvog znanja engleskog jezika? To. Tako. Ne. Ide.

ZILOT IZ CACKA:
HE HE HE HE HE HE OVO JE BOLJA PROVALA.......MA JOK,NEMA TU SRECO SATANIZMA,CISTA ROMANTIKA........HO HO HO HO HO

Spominjanje ne znachi propovijedanje ili podrzavanje.

I, shta sada - ja napishem neshto protiv Lucifera, izgleda da bi ti i iz toga (zbog samog pominjanja nechijeg imena) shvatio kako ja upucujem podrshku... Anton-u la Vey-u, recimo? Zaboga... urazumi se.

Nick bi trebao da ti bude "Zatucani Zilot Iz Chachka", dok bi u potpisu stajalo "Chvrsto se drzim svih svojih ubjedjenja i a priori odbijam bilo kakve dokaze o njihovoj netachnost/gluposti". Svashta.

tripujesh da se borish za religiju....na internetu....e moj spasioche....prevrshio si svaq meru....ovaj marketing je jeziv....i muka mi je...rekoh kao da te upoznam da vidim dal je mogutje da ljudi poput tebe postoje....al se predomislik....samo tju da se deprimiram kad shvatim da ljudi poput tebe zaista postoje....idi moli se nechemu....i oprosti mi jer ne vidim shta chinim....ima d crtam po ovoj rupi naopake krsteve i petokrake samo zbog takvihkao ti

Back