- Poruka
- 70.555
Naletela sam na ovaj video. Navodno je ceo AI sem ubacenih kadrova sa AGT-a.
Jel ste i vi naleteli na neku AI pesmu koja vam se svidela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Suno i Udio platformama ima vise AI muzike koja mi se sviđa nego "ljudske" na YT i generalno.Naletela sam na ovaj video. Navodno je ceo AI sem ubacenih kadrova sa AGT-a.
Nikad cula. Bas cu pogledati.Na Suno i Udio platformama ima vise AI muzike koja mi se sviđa nego "ljudske" na YT i generalno.
Suno i Udio su najpopularnije platforme za generisanje AI muzike. Zadaš opisno kakvu muziku želiš, reči, tagove za kontrolu...i eto hitaNikad cula. Bas cu pogledati.
Skoro , čitam hvale kako peva " snijeg pade na behar .."Jel ste i vi naleteli na neku AI pesmu koja vam se svidela?
Meeh...mislim da precenjujemo sebe.Skoro , čitam hvale kako peva " snijeg pade na behar .."
Glas jeste umilan , ali nema trunke duše u izvodjenju pesme .
Znači , zasad AL ne može da razume "dušu " pesme .
Može biti AL nemora da znači.Meeh...mislim da precenjujemo sebe.AI nam malo čačka ego. Za koju godinu više nećemo biti ni najpametniji ni najkreativniji na planeti.
Tako je. Ali šta ćemo ako jeste?Može biti AL nemora da znači.
Jos nisam slusala ali ova koju sam postavila se meni bas svidja i tekst i glas.Ja mnogo volim AI muziku. Vrlo je kvalitetna. Koristim Suno platformu, premium plaćeni nalog. Napravio sam dosta pesama. A uživam i u pesmama koje su drugi napravili na taj način.
Da, ima jednostavan način, gde uneseš tekstualni prompt, opišeš šta želiš i on ti napravi pesmu. Ako želiš na primer ženski glas, u opisu navedeš "female voice". Ima i bolji način (custom) po meni, gde možeš da sama napišeš tekst pesme i sama da odabereš muzičke stilove.Jos nisam slusala ali ova koju sam postavila se meni bas svidja i tekst i glas.
A kako to ide, ono kazes na koju temu da sastavi tekst a kako se bira glas?
Da. Neverovatno koliko ims interesantnih kompozicija za dubokom emocijom i nesvakidsnjim aranzmanima. A tek su zagrebali površinu. AI nas je provalioJa mnogo volim AI muziku. Vrlo je kvalitetna. Koristim Suno platformu, premium plaćeni nalog. Napravio sam dosta pesama. A uživam i u pesmama koje su drugi napravili na taj način.