Znači, doživotno sam zahvalna svim muzičarima 80ih!!!!Da nisu stvorili svu muziku tog vremena, ja ne bih imala šta da slušam danas.......Muzika 80ih = Muzika za sva vremena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, doživotno sam zahvalna svim muzičarima 80ih!!!!Da nisu stvorili svu muziku tog vremena, ja ne bih imala šta da slušam danas.......Muzika 80ih = Muzika za sva vremena

90' RuleZ
nemate pojma
90te....to bre loša muzika skroz. Tek na počektu, do 93 je valjalo po nešto. Već smo 100 puta rekli zašto su 80te najbolje. Baš zato što je tada sve bilo najbolje - Najbolje se živelo, najbolje se sviralo!!!! 80ih se pravila muzika, a 90ih je počela komercijala i svirao je ko je stigo.....Čak i da oćeš, ne možeš protiv 80ih. Te godine blagostanja su večne i uvek prisutne, sve dok postoje ljudi koji će ih (poput mene) zauvek obožavati![]()
Све све али немој ми причати да 80е нису комерцијала.![]()
hm...dobro ako tako kažeš, nego....
moji omiljeni muzičari 80ih su:
-Majkl Džekson(najbolji)
-Prince(genije)
-Stevie Wonder
-Džordž Majkl
-Sindi Lauper
-Madona
-Whitney Houston
-Diana Ross
-Barbara Streisand
-Fil Kolins
-Dejvid Bowie(kraljčuga)
-Bili Joel
-Paul Simon (kralj)
-Tina Tarner(genijalka)
-Falco
....
grupe:
-Def Leppard
-Aerosmith
-Culture Club
-Metallica
-Gnr
-DuranDuran
-Fleetwood mac
-Queen
-Wham( tu i tamo)
-Genesis
-ZZ top
-Roxy music
-Madness
-The Police
-Abba.....

kapiram da su harali 70ih, ali sam jednostavno morala da ih pomenem jer su mi albumi "Super Trouper", "The Visitors" i "Live" iz 80ih sjajni....pogotovo "Super Trouper"...obožavam ABBA-u @hator
Veruj mi da je Def Leppard odlična grupa i da su imali stvari koje lako prijanjaju ušima.
) што значи да ће '80-ете увек живети.
Дак Тејлс, Нинџа корњаче и Бон Џови, јееееа.

Нисам живео у то време, али знам више од пола ствари из овог клипа (к'о и сви рођени почетком 90-их, гарант... Сећате се оних филмова што је Пинк пуштао '95 или тако негде, све то датира из '80-их) што значи да ће '80-ете увек живети.
Дак Тејлс, Нинџа корњаче и Бон Џови, јееееа.
![]()
![]()

Mada, ja danas maltene živim u duhu 80ih