Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
80's = Шмекеризам и ренесанса

miami_vice.jpg

90' RuleZ
nemate pojma

90te....to bre loša muzika skroz. Tek na počektu, do 93 je valjalo po nešto. Već smo 100 puta rekli zašto su 80te najbolje. Baš zato što je tada sve bilo najbolje - Najbolje se živelo, najbolje se sviralo!!!! 80ih se pravila muzika, a 90ih je počela komercijala i svirao je ko je stigo.....Čak i da oćeš, ne možeš protiv 80ih. Te godine blagostanja su večne i uvek prisutne, sve dok postoje ljudi koji će ih (poput mene) zauvek obožavati :D

90te....to bre loša muzika skroz. Tek na počektu, do 93 je valjalo po nešto. Već smo 100 puta rekli zašto su 80te najbolje. Baš zato što je tada sve bilo najbolje - Najbolje se živelo, najbolje se sviralo!!!! 80ih se pravila muzika, a 90ih je počela komercijala i svirao je ko je stigo.....Čak i da oćeš, ne možeš protiv 80ih. Te godine blagostanja su večne i uvek prisutne, sve dok postoje ljudi koji će ih (poput mene) zauvek obožavati :D

Све све али немој ми причати да 80е нису комерцијала.;)

Све све али немој ми причати да 80е нису комерцијала.;)

hm...dobro ako tako kažeš, nego....

moji omiljeni muzičari 80ih su:

-Majkl Džekson(najbolji)
-Prince(genije)
-Stevie Wonder
-Džordž Majkl
-Sindi Lauper
-Madona
-Whitney Houston
-Diana Ross
-Barbara Streisand
-Fil Kolins
-Dejvid Bowie(kraljčuga)
-Bili Joel
-Paul Simon (kralj)
-Tina Tarner(genijalka)
-Falco
....

grupe:

-Def Leppard
-Aerosmith
-Culture Club
-Metallica
-Gnr
-DuranDuran
-Fleetwood mac
-Queen
-Wham( tu i tamo)
-Genesis
-ZZ top
-Roxy music
-Madness
-The Police
-Abba.....

hm...dobro ako tako kažeš, nego....

moji omiljeni muzičari 80ih su:

-Majkl Džekson(najbolji)
-Prince(genije)
-Stevie Wonder
-Džordž Majkl
-Sindi Lauper
-Madona
-Whitney Houston
-Diana Ross
-Barbara Streisand
-Fil Kolins
-Dejvid Bowie(kraljčuga)
-Bili Joel
-Paul Simon (kralj)
-Tina Tarner(genijalka)
-Falco
....

grupe:

-Def Leppard
-Aerosmith
-Culture Club
-Metallica
-Gnr
-DuranDuran
-Fleetwood mac
-Queen
-Wham( tu i tamo)
-Genesis
-ZZ top
-Roxy music
-Madness
-The Police
-Abba.....

Abba je cini mi se vise harala 70tih.
Izbor je fenomenalan ;) kao i uvek! Sem sto ja eto, nikad nisam slusala taj Def Leppard, ali toliko se cesto spominje ovde da verujem da valja! :)

šta ste se svi uhvatili za Abbu :lol: kapiram da su harali 70ih, ali sam jednostavno morala da ih pomenem jer su mi albumi "Super Trouper", "The Visitors" i "Live" iz 80ih sjajni....pogotovo "Super Trouper"...obožavam ABBA-u ;)

Vrtim ja sinoć programe na TV-u i naletim na Kasno uveče sa Džulsom Holandom. Gledam ja i skontam da svira New Order. Super, odsviraše 60 Miles Her Hour i Love Will Tear Us Apart. Ja se obradovao što gledam neki svež nastup, kad ono na kraju piše MMI. Baš su ažurni...:?

Нисам живео у то време, али знам више од пола ствари из овог клипа (к'о и сви рођени почетком 90-их, гарант... Сећате се оних филмова што је Пинк пуштао '95 или тако негде, све то датира из '80-их :heart: ) што значи да ће '80-ете увек живети. :mrgreen: Дак Тејлс, Нинџа корњаче и Бон Џови, јееееа. :mrgreen: :heart:

Нисам живео у то време, али знам више од пола ствари из овог клипа (к'о и сви рођени почетком 90-их, гарант... Сећате се оних филмова што је Пинк пуштао '95 или тако негде, све то датира из '80-их :heart: ) што значи да ће '80-ете увек живети. :mrgreen: Дак Тејлс, Нинџа корњаче и Бон Џови, јееееа. :mrgreen: :heart:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Danas sam gledala neki film s njim..I slusala livin' on a prayer :P

Ima već tema. A ja obožavam osamdesete, naravno. I baš mi je krivo što nisam odrastala u to vreme, jer su to najbolja vremena. Mada, ja danas maltene živim u duhu 80ih. Obožavam sve iz tog doba, počevši od muzike.

Jer u Def Leppard-u onaj bubnjar sa jednom rukom ?? To je kralj !!!
Mada kejti , slazem se sa tobom M.Jackson je car bree ... Stvarno , jer mozes da me podsetis kako se zove pesma,sa njegovog albuma , koju peva Macaulay Culkin ( sam u kuci ) ..??

Back