Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
peto.jpg
psb.jpg

Ma,Billy Idol je STRAVA!!!To niko ne moze da porekne!Covek je pravi profesionalac i vidi se da uziva u onome sto radi!!!A,i stalo mu je da ga publika prihvati i uziva u njegovim pesmama...To bar znaju svi koji su ga gledali na Exitu...btw...po anketama,to je najbolji nastup ikad otkad je Exita!!!Napred,Billy!!!
A,da....da ne zaboravim i grupu Cult...

Najjači albumi 80ih su: Through the night, High and dry, Piromania i Hysteria-----:od deff leparda!!!!, a najjbolji su Thriller i Bad od Majkla Džeksona....a najjsuper je Purple Rain od Princa, a najmoćniji je Kill em all i Ride the lightening (i Master of puppets) od metallice itd...

Jeli neko provalio kako je njihov bubnjar svirao bez ruke?

pa dobro jutro...Rick Allen...jednoruki bubnjar. Izgubio je ruku u saobraćajnoj nesreći 1984. ali ga to nije sprečilo da nastavi da svira bubnjeve....ima neke papučice koje nogama pritiska kako bi nadoknadio ono što ne može da odsvira drugom rukom (koju nema) ....odlični su Leppardi!!!Bili su u vrhu sa albumom "Hysteria" - 1987.

Promasio si dekadu,oni su 'rasturali' 90-ih :)
Michael Jackson,ma koliko lud sad bio je moj omiljeni muzicar 80-ih,neponovljiv je

:D ne znam zašto se slažem sa tobom, (sem ovoga da je lud...ali, ajde...svako ga drugačije shvata)...mada, najbitnije je da je samo jedno sigurno, a to je: da je pokorio 80-te i napravio dva najprodavanija i najbolja albuma svih vremena, (ali u razdobju 80ih)...BAD i THRILLER!!!!Majkl je genije i najveća ikona 80ih!!!Ja ne mogu da opišem rečima koliko volim Majklovu muziku 80ih...nevidjeno sjajna muzika...Dirty Diana, Beat it, Liberian girl, Another part of me, Get it, The way you make me feel, Bad, Billie Jean....Samo dva albuma, sa tako moćnim, kompleksnim i jakim pesmama, stilom, spotovima...ma, Majkl je gradio 80te!!!!
Jedini i pravi kralj popa, koji je zaslužno dobio pomenutu titulu..Majkl je najbolji!!!!

p.s. znam da smaram, izvinjavam se ;)
80s-leiter02.jpg

Back