zota85
Zainteresovan član
- Poruka
- 328
hmmmm... po ko zna koji put.... misljenja su razlicita... ali pretpostavljam da su listu pravili neki experti ili barem neki ljudi koji su u svom zivotu bave samo muzikom, tako da to treba ispostovati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lista je OK. U2 su zasluženo prvi, mada su u tom periodu imali i boljih pjesama. Jedini krupan propust je što je Bruce Springsteen posljednji, i jedva ušao na listu.
...Lista je OK. U2 su zasluženo prvi, mada su u tom periodu imali i boljih pjesama. Jedini krupan propust je što je Bruce Springsteen posljednji, i jedva ušao na listu.
e, a ova lista krš...ništa ne valja...misim kud staviše Majkla tek na peto mesto, DuranDuran na 60 neko, i Queen na 80 neko......zeznuti umovi su glasali...a zna se koje su granice...Madonna, Prince, Majkl i Queen....oni su jedini baš vladali osamdesetim (Majkl najviše
![]()
) a oni U2 i GNR stavili...mislim, valjaju i oni...ali nisu za prvo mesto....
ma...U2 su po meni bolji 90ih...a Bruce nije loš, ipak je Born in te Usa klasika i stvarno ne zaslužuje poslednje mesto...a šta više i kritikujem listu kad ništa ne postižem............
ma...U2 su po meni bolji 90ih...a Bruce nije loš, ipak je Born in te Usa klasika i stvarno ne zaslužuje poslednje mesto...a šta više i kritikujem listu kad ništa ne postižem............
Брус Спрингстин има зилион песама којима горе поменута није ни принети, али је скроз комерицијализована, а погодите зашто! Све у свему Брусове заслужују много јаче котирање, од Стефановог! Поз![]()
Da se malo opet umesam..ok za ukuse..budimo objektivni..ali je cini mi se stvar sto nisu ponudjeni za glasanje..mnogi drugi izvodjaci..Licno bi u vrh stavio one..kojih nema na listi uopste..Diana Ross-Upside Down..Rufus&Chaka Khan-Ain't Nobody..Imagination-Just An Illusion..Roxette-the Look......
Gde su Gloria Estefan&MSM,Chris Rea,Art of Noise,Yello..mogu ovako do sutra..![]()

Naravno da Bruce ima mnogo boljih pjesama od Born in the USA, ali i ta se prečesto krivo shvata. Možda je zato kriv himničan aranžman. Postoji mračnija, akustična verzija koju ponekad izvode na koncertima. I bez toga, ko zna engleski i pročita tekst shvatiće da se više radi o žalopojki zbog toga što je rođen tamo gdje je rođen, nego o nekom iskazu patriotizma.

ko je njih mario
bila su to vremena hard rocka
samo ljudi koji to ne slusaju mogu da se bune:wink:
Jeste..narocito na listama komercijalne muzike..