Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
still livin' in '80s.. !!!

najbolja muzika... Dostigla svoj vrhunac definitivno... Pogledajte danasnju muziku, tj. house...
Sve prerade starih hitova. Nova slava zarad stare... *******, cinjenica je da su osamdesete neponovljive!

behemoth:

najbolja muzika... Dostigla svoj vrhunac definitivno... Pogledajte danasnju muziku, tj. house...
Sve prerade starih hitova. Nova slava zarad stare... *******, cinjenica je da su osamdesete neponovljive!

U pravu si, svaka ti je zlatna!
Pogotovo ovaj deo gde kazes da je muzika tada dostigla vrhunac...

behemoth:

Jesu stvarno neponovljive i drago mi je sto je osnovana ova tema.
Moje omiljene pesme idu ovim redom:
-Run-D.M.C. & Aerosmith - Walk This Way
-Men at work - Land Down Under
-ACDC - Highway To Hell
-Aerosmith - Pink
-Kool & The Gang - Tonight

Top 8 Phil Collins Songs of the '80s

1) “I Missed Again”
2) “In the Air Tonight”
3) “I Don’t Care Anymore”
4) "Against All Odds"
5) “Inside Out”
6) “Take Me Home”
7) “I Wish It Would Rain Down”
8 ) “Do You Remember?”

80 su kewa...i pop i rock i disco i metal su evoluirali u 80e,mada i 70e su super sto se tice rocka!:)
Inace uglavom slusam stariju muziku,a ne ove nove shitove,mada se i neki nadje da je dobar... Toliko ima dobrih pesama,da bi mogao do suta da pishem!I meni je drago da postoji ova tema:)

Evo slike sa koncerta jedne mnogo dobre grupe!!!
8_Scorpions%20IMG_0549.gif

Cuo sam mada nezvanicno da ce biti zurka povodom 24 rodjendana DISKO-SUSRET koji se nekada emitovao na radiju 202.Kazu da bi trebalo da se pusta classic-disco,italo-disco (zajedno manje od pola zurke) i nekakva vrsta muzike novija za koju neznam ni kako se zove.Termin (nezvanicno) 11.05. :mesto desavanja-???

vnkrca:
Cuo sam mada nezvanicno da ce biti zurka povodom 24 rodjendana DISKO-SUSRET koji se nekada emitovao na radiju 202.Kazu da bi trebalo da se pusta classic-disco,italo-disco (zajedno manje od pola zurke) i nekakva vrsta muzike novija za koju neznam ni kako se zove.Termin (nezvanicno) 11.05. :mesto desavanja-???

Kad saznas javi nam...

hator:
Kad saznas javi nam...
Sigurno.Znam ljude koji organizuju italo-disco i classic-disco zurke i bio sam na sve zurke koje su se odrzavale u Bgd.ukljucujuci i one koje se odrzavaju na otvorenom (brod-diskoteka plovi na Savi i zurka traje oko pet sati).Za ovu zurku je glavni organizator "202" a kada je italo-disco i classic-disco zurka bez ove "novokompanovane" onda sam sa njima i znam gde i kada se odrzava.

cool_daddy:
80 su kewa...i pop i rock i disco i metal su evoluirali u 80e,mada i 70e su super sto se tice rocka!:)
Inace uglavom slusam stariju muziku,a ne ove nove shitove,mada se i neki nadje da je dobar... Toliko ima dobrih pesama,da bi mogao do suta da pishem!I meni je drago da postoji ova tema:)
Sigurno! A kako to da ti onda nick nije daddy_cool ??? :-)

Depeche Mode - Just Can't Get Enough

When I'm with you baby, I go out of my head
And I just can't get enough, I just can't get enough
All the things you do to me and everything you said

We slip and slide as we fall in love
And I just can't seem to get enough

We walk together, we're walking down the street
Every time I think of you I know we have to meet

It's getting hotter, it's our burning love