Muzicki Caffe

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:mrgreen:

- - - - - - - - - -

A ti gosn Darsi, jesi li i ti zavrsio srednju jos u proslom milenijumu? :think:

Jesam, 1998 godine. :)

Dobro vam vece, znate kako je dobro bilo veceras prosetati pored crkve Svetog Marka...

- - - - - - - - - -

Rolerijada u BG-u do 17h a niko da javne kako je tamo niti da prosledi neku sliku.

Ma ja nisam imao pojma ni da se to odrzava...

Jesam, 1998 godine. :)

Dobro vam vece, znate kako je dobro bilo veceras prosetati pored crkve Svetog Marka...

Onda si godinu stariji :aha2:

Nemam pojma kako je bilo, danasnje poslove sam zavrsio pre 15 minuta... Bio sam se 5 sati zaglavio na jednoj stvari... Sta cu, kad ne znam toliko mnogo o tome, pratio sam tacno uputstvo iz knjige a izgleda je drugo resenje bilo pravo (tako sam na kraju i uradio).

Imas na NBG par komada...mada vise kombinacija restorana i kafica.
Pikanterija je lep, blizu Arene...ustvari on se nalazi iza ''IN Hotela'' bas.
''Hacijenda'' je isto lepo sredjeno mesto, ali ekipa je bezveze...lozaci uglavnom.
''La Piazza'' u Milesevskoj je ok, taman je zamaskiran onim drvetom pa niko ne vidi sta se desava unutra :lol:
Ma ima dobrih mesta koliko `oces...

e hvala ti darsi,pogledacu

a koje bi restorane,ili kafic-restoran preporucio onda, neki onako bas luksuzan ali kazem,da je malo vise zabacen

ja sam nasla neki splav Amsterdam i neki restoran na vodi Ada ali nijedan od ta dva mi se ne svidja,mada taj na Adi ima neki VIP salon

Imas u Airport City-ju na NBG, restoran Smokvica, odlican je.
Restoran Orasac u Bulevaru isto dobar.
Od splavova sam bio na Leonardu, na Uscu bas...preko puta Kalisa.
Srpska kafana kod Ateljea ti je isto odlicna, mozda najbolji cevap koji sam ikad probao.
Drugar mi je rekao da je restoran Mitologija dobar, na Slaviji...ali nisam bio tamo pa ne znam.
Ako volis morske plodove, dobar je Langust, blizu Austrijske ambasade, ni tamo nisam bio...bila tamo neka moja davna simpatija pa mi pricala bajke o njemu...blabla.

Dobro jutro narode :bye:

43017913.jpg

Back