I čime se to bavimo?! Pitanje je sad.
Prodajemo krave! Pa, ako nekome treba, tu smo.
Spartanac tako sedi sa sve četiri uvis, a ja hranim i pojim krave i čistim štale. Evo i sad mi krave zapevaju. Gladne. Spartanac neće ni prstom da mrdne. Sedi u fotelji u sred štale i čita poljoprivredni glasnik. Na telefonu stalno proverava kako se kreće cena kravi na svetskoj berzi. Uveli smo i kravama wifi. Otkako vise na fejsu bolje napreduju.
Odoh da ih na'ranim.
Od para nema ništa... sve država uzela...
A da je rodilo-rodilo je... ne znam kud ću pre, dal u voćnjak, dal u štalu, dal u kuruze, dal u baštu... sve se savilo i prerodilo, muka obrati...
Evo me celo leto spavam ispod tezge na pijacama... ne mogu u prikolici da spavam jer je puna... pa spavam ispod tezge, e kad se malo prikolica otprazni ja se smestim tamo... bolje mi je u prikolici, pacovi me celu noć podilaze ispod tezge... a veliki pacovi mamumu i oće da grizu. Nije sjajno niu prikolici, već u 6 ujutru je pretoplo i ne mož da se diše.
Zaradim ti ja nešto tako na pijacama, al dok platim državi sve kući dođem bez para... putarine, mostarine, ležarine, pijačarine, kazne saobraćajne, mito doktorima, porezi, doprinosi... sve spiskam dok se vratim kući... ali neka, bar se lepo provodim, osećam se kao rok zvezda putujući gradovima kamionom... lep mi je život, namučim se malo ali je lepo.