Muzička svaštara -wish you were here

Šta ima novo ljudi?
Ima novo to da smo totalno zapostavili ovo mesto. A zašto? Hm... zato jer ti je kinta udarila u glavu.

Ljudi, Spartanac je krenuo u tešku trku za parama. Dolari, evri, juani... ništa više ne radi osim što broji pare na tih šurnjaes računa i slamarica.

Ja jadna jedan račun i na njemu 24 dinara. Devizni i nemam. Koji će mi moj?! Strane valute i ne znam kako izgledaju, samo ovaj naš jadni dinar. Jedva sastavljam kraj sa krajem od plate do plate. Presipam iz šupljeg u prazno. I sada evo čekam sledeću platu sa 24 dinara na računu i 320 dinara u novčaniku. Jad i beda. Nemam ni za cigare do plate. Spartanac sebi kupuje na boksove, ima se, može se. Što je najgore i ja mu pomažem da zaradi. Kod njega sve više, kod mene sve manje para. Nego, nema veze. Nije meni teško da skromno živim i da se žrtvujem za kolegu.

I ja se pitam kako dođoh dovde? :sad2:

I čime se to bavimo?! Pitanje je sad.

Prodajemo krave! Pa, ako nekome treba, tu smo.

Spartanac tako sedi sa sve četiri uvis, a ja hranim i pojim krave i čistim štale. Evo i sad mi krave zapevaju. Gladne. Spartanac neće ni prstom da mrdne. Sedi u fotelji u sred štale i čita poljoprivredni glasnik. Na telefonu stalno proverava kako se kreće cena kravi na svetskoj berzi. Uveli smo i kravama wifi. Otkako vise na fejsu bolje napreduju.

Odoh da ih na'ranim.

Sumara, pa ti sama znas kako je on strog i kakva je cicija

Poznato mi je, ali sam se nadala da ce ga ljubav promeniti. :)

Sta ima novo kod tebe?

Na velikim sam mukama cera mi se zaljubila i on je zaljubljen u nju, juce su nam saopstili da zele da se vencaju.
Za sad smo se slozili da su premladi za to i pao je dogovor ako im zelja ostane ista za 10 godina mogu da se vencaju.
Slozili su se sa nasim predlogom i onda pobegli nasli smo ih posle 3 sata, otisli do crkve da zakazu vencanje.
Posle razgovora sa popom resili su da nas poslusaju.
Sad videcemo sta ce biti dalje.
Trenutno je kod drugarice, igraju se sa lutkicama.

Hvala za muziku
moji miljenici

Poznato mi je, ali sam se nadala da ce ga ljubav promeniti. :)

Na velikim sam mukama cera mi se zaljubila i on je zaljubljen u nju, juce su nam saopstili da zele da se vencaju.
Za sad smo se slozili da su premladi za to i pao je dogovor ako im zelja ostane ista za 10 godina mogu da se vencaju.
Slozili su se sa nasim predlogom i onda pobegli nasli smo ih posle 3 sata, otisli do crkve da zakazu vencanje.
Posle razgovora sa popom resili su da nas poslusaju.
Sad videcemo sta ce biti dalje.
Trenutno je kod drugarice, igraju se sa lutkicama.

Hvala za muziku
moji miljenici
Sumi, Spartanca samo pare mogu promeniti. :fdlan:
Lele... kod tebe je baš veselo.
Možda da počneš da spremas miraz. :lol:

Back