Muzička svaštara -wish you were here

Hahaha pa može da se umre u nečijem naručju ako će sutra ujutru On da sprema doručak :lol:

Inače, ovog septembra ima takvih dana da me prosto nasmeje ludilo u koje upadam. Doduše smejem se gorko ali niko to ne zna

Ipak ne brini svoje ludilo bar za sada mogu da hendlujem sportski, tako sam juče na pola puta do kuće kroz kneza miloša shvatila da sam ostavila ceo ručak na pultu u pekari hleb i kifle jer sam čekala da mi ispeku male lepinje.
i tako sam uzela vruće lepinje i zaždila ka kući, ah i kad sam se u špicu probila konačno skoro do kuće rekoh čekaj da štrpnem od onog sira sjeničkog malo uz put (pošto volim da jedem u kolima)
i tako shvatih da je sir ostao na senjaku.
pre toga sam dva puta prala haljinu na poslu jer sam uspela nekim čudom da se oba puta polijem punom šoljom kafe....
i Tako :lol:

ako ludilo počne da kipi moraću da tražim pomoć šta da ti kažem hahaha :zag:

evo još malo finih zvukova a onda odo u rudnik
Hahahaha. Ne mora da spremi doručak, to ću ja. Uživam u kuvanju. On može da skuva kafu. :zaljubljena:
Smejem se i ja sada ludilima koja su me opsedala ovih dana. Za divno čudo, danas sam fantastično. Bez negativnih ludila. Samo ova pozitivna. :rotf: Još udarih jedan pelinkovac na rođendanu sina moje prijateljice, lele, baš mi je fino. :manikir:
Jao, tebi je baš bilo veselo. Da plačem ili da se smejem?
Za pomoć oko svih ludila sam uvek tu. To znaš. :zag: Možemo muzikom da se lečimo. A i ova kafana je oduvek lečila svakojake boljke.
Kakav rudnik?

Joj, ovo sve ovde iscitirati :roll:

Svastarim ja svasta po nesto, ali u dusi sam roker, koji vole da cuje i ponesto narodno

jeste da ovo nije u skladu sa pocetkom jutra....

Ovo je pevacica grupe Within Temptation.
Izgleda da je kod njih obicaj da im pevacice prave solo projekte

Sumi, ti znaš da ja volim sve da citiram.

Znam, i super je sto si uvele ove citate.
Kafance lepse izgleda ovako.

Ja nikada neću da prežalim što je Nightwish ostao bez Tarje.

Nije losa ni nova pevacica, ali Tajra je Tajra.

Kakav ring, jbt?! Hoću da mi ispričaš!

Cu ti ispricam ovi dana.
Danasnji ulazak u ring je prosao nereseno.

I jos samo da objasnim Karen sta je rudnik
to je moje radno mesto I jes da ne moram kao alija sirotanovic da nosim zastitne naocare i lampu nasred cela ali dovoljno prinude postoji samim Tim sto se nasilno budim svako jutro I moram da postujem osmocasovno radno vreme
tako da se osecam kao rudar na tako nekreativnom poslu
na svu srecu okruzena sam umetnicima u svojoj familiji koji rade i delaju samo kad ih ponese umetnicki zanos
a to se nikad ne desi pre pola deset:lol:
- - - - - - - - - -

Odoh
lep dan zelim svima redom

- - - - - - - - - -

:heart:

Poslednja izmena:
Dosta puta postoji nesto sto se moze reci i bez reci, zar ne ?
Mi smo ovde navikli da puno pričamo. :telefon:

Znam, i super je sto si uvele ove citate.
Kafance lepse izgleda ovako.

Nije losa ni nova pevacica, ali Tajra je Tajra.

Cu ti ispricam ovi dana.
Danasnji ulazak u ring je prosao nereseno.

Dobar dan. :zplez:

Samo ne ovu pesmu! :heart: Kakva je to stvarčina! :zaljubljena:

Samo ne ovu pesmu! Kakva je to stvarčina!

Jedna od onih pesama koje ti ulepsaju dan. :heart:

Jedva čekam da mi ispričaš o čemu se radi. Želim ti od srca da pobediš.

Ako i pobedim bice to Pirova pobeda. :confused:

Ovaj Pol, to mi nesto poznato ime, to bese onaj sa bubama, ili tako nesto, cini mi se da je deda imo neko ime za njih neki bitlisi, i to za svu nasu generaciju imo taj naziv jer smo ih slusali.

Jedna inspiritivna pesma za pred spavanje.

Pol je strasan ... znaci covek prosto da uziva dok ga slusa ....
Ja se jos nisam naslušala pesme Hope Of Deliverance! Slušam je od detinjstva. :heart:

Jedna od onih pesama koje ti ulepsaju dan. :heart:

Ako i pobedim bice to Pirova pobeda. :confused:

Ovaj Pol, to mi nesto poznato ime, to bese onaj sa bubama, ili tako nesto, cini mi se da je deda imo neko ime za njih neki bitlisi, i to za svu nasu generaciju imo taj naziv jer smo ih slusali.

Jedna inspiritivna pesma za pred spavanje.
- divna muzika, divan tekst...

Back