Muz/decko kao striper

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
72.208
Jel bi vam bilo ok da radi kao striper? Jednostavno lep zgodan, okrecu se zene za njim, bacaju mu "vodene oci" vajb, veca, deblja, lepa alatka.
Devojacke veceri, zurke, pidzama partije, rodjendane i td? Zene su emancipovane i to postaje popularno.
E da, bitna stvar, kaze vam da je to njemu posao, da uziva u tom svom seksipilu ali da je to samo posao, dakle ne spava sa klijentkinjama.
1762935199657.png

A zasto tako kontrasno? Mozda je on ovako super lik. Pazljiv a opet i muskarcina, pored njega imas leptirove u solar pleksusu, inspirise te, intelektualac, smisao za humor, koje te vec sve dusevne karakteristike privlace. A uz to je i zgodan i prelep.
mene privlači da bude uspešan u nekom poslu koji zahteva izražene intelektualne sposobnosti, tako da jbg

Pa ako je super lik ok, međutim takve face skreću pogled na sebe, medijski i inače, a ja volim biti dalje od očiju javnosti. Samo iz tog razloga ne. Inače kada na to niko ne bi obraćao pažnju , sam taj posao mi ne bi smetao.

Pa ako je super lik ok, međutim takve face skreću pogled na sebe, medijski i inače, a ja volim biti dalje od očiju javnosti. Samo iz tog razloga ne. Inače kada na to niko ne bi obraćao pažnju , sam taj posao mi ne bi smetao.
Mi debeli imamo zanosne obline, zanose nas samo tako
Kad skinemo gaće zategnemo stomak

@38imak i ja ima para i para da zgrnemo :D

a sto ti mislis da je to uzajamno isljucivo

neko moze da bude i lep i zgodan i pametan
a neko moze da bude i ruzan i glup
nikako mi ne ide u glavu da neko ko je pametan zarađuje za život tako što se skida i dozvoljava da ga gledaju kao igračku
e pa da, sad sam i shvatila šta je problem
nije meni zbog mene, nego šta će svet da kaže
ne u smislu da sam ja ovakva onakva što sam u vezi sa striperom
nego što će sigurno svi oko mene misliti da me vara, jer jbg, predrasude
i to je nešto sa čim ja ne bih mogla da živim

ma daj. Imas stripera koliko hoces mediji veze s njima nemaju.
Pa ok. Međutim, to je meni slično kao oitanje da li bi bila sa nekim ko je totalno drugačijeg obrazovanja i sistema vrednosti... Ako je takav kakvog si ga opisao, čak i pametan itd, što da ne.
Meni ne smeta ako sam u vezi sa nekim ko je mnogima privlačan i ima čak i posao da može puno žena da zbari i seksa. To se tako prihvati od početka i to je to. Ja bih čak rekla da muškarci koji su bili sa mnogim ženama jer su i imali prilike su bolji za vezu od neiživljenih. Njima dosadi sam sex, žele dublju konekciju.

Back