MUVANJE

Sa malim zakasnjenjem: "Srecan rodjendan"! Koliko si ono bese napunila, napokon punoletstvo! :lol:

Sa malim zakasnjenjem, hvala Shuki, srce moje!
00020119.gif

Kako koliko sam napunila godina? Pa, devetnaest i to peti put! :rotf:

Vidi, vidi, zabludnela mama se vratila! :lol:
No casperice kako je na novom poslu?
A da bre, cera nam utekla za cvizdu, mada mislim da im trenutno bas nesto i ne ide, kako mi se cini bro ce ona da se vraca kuci!

Zabludnela mama se vratila i ne gasi se nikako. Radi kao dragstor - skoro pa dano-nocno!!!! Ma ne pitaj me kako mi je na poslu, ni sama ne znam. Samo znam da je jako teshko i da nikako josh ne mogu da se uklopim....ALIIIII bice bolje - ne dam se ja!
Kako nam je bre dete otishlo? Jesi li ti normalan covek? Jesam liti ja rekla da je cuvash, mazish i pazish dok ja ne budem tu? Cccc....ko tebi da veruje?!?! :lol:

Ma odakle znam kako sam je vaspitala... Znash i sam da je skoro svo vreme provela kod bake i deke na selu! Ups...neeeeeee nije to ta cera. Pa ne znam stvarno?! Nju sam bash lepo vaspitala (bar sam se trudila...). Ma...kakva mama takva cera :P

Ljubi tebe mama... Ma evo, vratila se sa kraceg odmora i krenula u zeshcu akciju. Jedva sam prezivela ovih 15 dana! Ali hvala Bogu, ziva sam i zdrava, a ti si se vidim snashla za net. Pa zashto nisi trazila pare od Tata Shukija? I ovako je verovatno samo gledao za zenskim suknjama dok mene nije bilo...mogao je makar to da ucini :lol: :lol:

... чек`,... да ,,мунем,, један поздрав, па да идем да спавам,
... сабајле само што није, а мора да се шљака, б`е,... за ,,домаћи.. сам се провук`о ,,на Квиска,,
... сурта ,,ће ми причате,, шта сам ноћас пропустио....

Ljubi tebe mama... Ma evo, vratila se sa kraceg odmora i krenula u zeshcu akciju. Jedva sam prezivela ovih 15 dana! Ali hvala Bogu, ziva sam i zdrava, a ti si se vidim snashla za net. Pa zashto nisi trazila pare od Tata Shukija? I ovako je verovatno samo gledao za zenskim suknjama dok mene nije bilo...mogao je makar to da ucini :lol: :lol:

mog'o je ali nije...ccc...pa ne bi ni tebi mamice pala kruna sa glave da si uplatila..hehe:dash::dash:

Back