MUVANJE

suki eeee vrati seeee.......cateri tvoji............ ne mogu bez tebe...................

suki eeeeeeee.......... vrati seeeeeee.......cateri tvoji ne mogu bez tebe...................

Koliko sam ja skontao,ova tema treba da bude ozbiljna diskusija u vezi muvanja požarevačkih,petrovačkih,kostolačkih,kladovačkih i okolnih riba...A koliko vidim em dolaze neki stranci iz Šabac i tamo iz p.m.,em ozbiljna tema se pretvorila u čet...Dajte ljudi,nisam ja moderator pa da vas učim pravilima....

Da,da...Sve je isto samo njega nema...Pa koliko vidim postoji pdf Šabac,a verovatno da ima tamo bar neko muško da te muva...Tema nije namenjena za to,ali se u to pretvorila,što ne znači da cela Srbija treba da zatura svoj nos u pdf Požarevac...

Cek, polako, zar osnovni nacin muvanja nije cavrljanje tj. catovanje i u RL-u!

Sto se tice korisnika koji dolaze na pdf Pozarevac,a nisu iz ovih krajeva, moji sugradjani i ja sa njima smo veoma gostoprimljiv i druzeljubiv narod koji uvek zeli da sto bolje ugosti posetioce, a ne da ih otera!
Tako da su svim posetiocima vrata otvorena, sve dok se ponasaju kao pristojni ljudi!!!

Back