Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
robijaaaaa robija..kad te nema bolje da se nisam ni probudila nema mesta na jastuku koje nisam ljubila cvidzo moj cvidzo moooooooj......tvoja cera maja!!!!
A da ako nesto zaboravis u tom izletu kod moje cere to ce te i docekati kad se vrnes s robije!
Mada, ko sto rece Miroslav, mozda se i pogodimo ako placas svadbu od 7 dana!
P.S. Cera mi kanda utekla s nekim drugim, ne javlja se!
Tasta, ce da se oglasi sutra! Mada mislim da ce ona pored svadbe od 9 dana da trazi i medeni mesec na Karibima od mesec dana uz pristojno krstarenje od 7 dana, pod uslovom da vodis i nju!
sada slusam riblju corbu i pesmu odlazak u grad......i dobijam nenoramalnu energijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ona ostvaruje san u graaaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddd.....bora car!!!
mislim ovo nema veze s vezom......
a na medeni mesec idemo samo ja i maja!!!!!!!!WOOW
Bre deco kako bre to vodite ljubav ovako virtuelno u moje vreme to nema ,,,samo je pritisnem uz tarabce i nema mora da popusti .....doduse nisi mogo da umocis dok se ne vencas ....
nista,ja i maja ce mo biti odsutni neko vreme,duso ja sam izvadio avionske karte za jamajku,idemo da se opustimo i da kuliramo,a razglednice ce mo svakao poslati tvojim roditeljima tj. mome zetu i tasti....