MUVANJE

A da ako nesto zaboravis u tom izletu kod moje cere to ce te i docekati kad se vrnes s robije! :lol:
Mada, ko sto rece Miroslav, mozda se i pogodimo ako placas svadbu od 7 dana! :lol:

P.S. Cera mi kanda utekla s nekim drugim, ne javlja se!

Tasta, ce da se oglasi sutra! Mada mislim da ce ona pored svadbe od 9 dana da trazi i medeni mesec na Karibima od mesec dana uz pristojno krstarenje od 7 dana, pod uslovom da vodis i nju! :lol:

sada slusam riblju corbu i pesmu odlazak u grad......i dobijam nenoramalnu energijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ona ostvaruje san u graaaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddd.....bora car!!!
mislim ovo nema veze s vezom......

a na medeni mesec idemo samo ja i maja!!!!!!!!WOOW

Bre deco kako bre to vodite ljubav ovako virtuelno u moje vreme to nema ,,,samo je pritisnem uz tarabce i nema mora da popusti .....doduse nisi mogo da umocis dok se ne vencas ....

nista,ja i maja ce mo biti odsutni neko vreme,duso ja sam izvadio avionske karte za jamajku,idemo da se opustimo i da kuliramo,a razglednice ce mo svakao poslati tvojim roditeljima tj. mome zetu i tasti....

Back