MUVANJE

Kako je pocelo neces ti docekati 2008 ne udata kafica slatkishi chivas mislim shta rechi??? sve u fulu

ma kakva ciroza!!! sve ce to da se izbci iz organizma preko znoja a i ninani zna to umereno da konzumira

hvala i tebi... apsolutno sva u full_u...
nije moja greska sto se nije pronasao onaj koji ume i zna da obuzda po ovim nasim dzombama...

retka zverka na prepunom trzistu polovnjaka i krseva

od koncumazije... mrka kapa...;)

p.s. pita plavusa kako se zove zenka od jaguara?:confused:

Juhu Shuks - c'okic i tebi - veJJJJJJJJJiki :D

Pa ja tebe najvise VOJIM! c'ok :lol::lol::lol:

ma kakva ciroza!!! sve ce to da se izbci iz organizma preko znoja a i ninani zna to umereno da konzumira;)

Cek, da rezimiram: kafu, slatkise i regal cete izbaciti kroz znoj tj. mnogo, mnogo, mnogo znoja ... :lol::lol::lol:
Posledice: Anoreksija - bolest najmilija :shock:

bas ti hvala ...:D
u zamrzivacu u stanju dubeke hibernacije...ladi se...sve francuski obradjen i spakovan u kesice od 0,5 kg...;)

nestasica neka...

Pa da znas da jeste nestasica, sta da radim s pakovanje od po kila mesa??? Da ga gledam i da placem!!!
Ko da jede, ko da gleda BRE??? :shock:

hvala i tebi... apsolutno sva u full_u...
nije moja greska sto se nije pronasao onaj koji ume i zna da obuzda
4024538722
po ovim nasim dzombama...

retka zverka na prepunom trzistu polovnjaka i krseva

od koncumazije... mrka kapa...;)

p.s. pita plavusa kako se zove zenka od jaguara?:confused:

Pa "ciganska (citaj crna), baksuzna (citaj crna opet) macka divljakusa!!! :lol::lol::lol:

pa da vam kazem...umesto da balavite ugledajte se malo na ninanicu

Pa pazi, i mi se s'ljubavlju balavimo...ups....balavimo monitore (izvinite, izletelo mi je :p)
Ali shto jes' jes', tvoj kolacic je ok...mada sam ja ipak vishe za "coko-varjantu" :D
Samo ti uzivaj u slatkishima lopurdo...duplim slatkishima ;)

Back