muvanje

• Začetnik teme Začetnik teme ogg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e bre,a jako mi je glupo ta muska fora,to sto cekaju da ostane riba sama,i to zato sto:
1.zamisli pridje mi ami james,tako na pickarski,dok sam sama,zakaze mi tet,ovo-ono,i posle mi drugarice ne veruju:(
2.to meni licno,lici na spopadanje-kao celo vece niko,i cim devojka ostane sama,onako 50 njih se zaredja
traume bre:sad2:
3.a i ne odaje mi neko lepo misljenje o muskoj hrabrosti

problem je shto mali broj zapravo zheli da se izlozhi pred njenih 4,5 drugarica (8,10 ochiju uperenih u njega), a takvi pokushaji se na kraju zavrshavaju smehom :lol:

problem je shto mali broj zapravo zheli da se izlozhi pred njenih 4,5 drugarica (8,10 ochiju uperenih u njega), a takvi pokushaji se na kraju zavrshavaju smehom :lol:

a dobro,za to su najvise krive devojke,zato srto se kuržce pred drugaricama:/
inace,ne secam se kad me je neko zadnji put muvao:sad2:
pogotovo ne trezan:(

Evo malo i moje pomoci...Uvek koristi neki dobar parfem ili sta god,uvek imaj orbit pri ruci(najbolji je onaj uzeleno pakovanje po meni xD).E sad kao sto kaze irvas sacekaj da ode u WC ili ako ostane sama...Pridjes joj lepo i zapocni neki razgovor samo nemoj da kazes 2-3 reci i to je to uvek mora da ima neke teme.Nemoj da budes naporan ali takodje nemoj ni da smaras...Pusti je neka malo vise prica kako bi saznao nesto onjoj i slusaj je(niposto ne skreci pogled sa njenih ociju).E sad kad prodje odredjeno vreme 20-30min trazi joj broj mozes i pre.Ako su joj tu neke drugarice kazi joj da ides negde sta znam smisli neso(ne zaboravi broj)Pre nego sto ode sa zurke pozz se sa njom..Sutradan ili prekosutra je nazovi nemoj mnogo slati poruke(ja uglavnom mrzim poruke) i nadjite se negde ili tako...MISSION COMPLITE :D

Ne treba mu zvaka,sigurno ima ona, samo 1 je dovoljna za ping pong u ustima :mrgreen::mrgreen:

evo sad ce cika silver da ti docara:

na primer <hator> sedi sa drugaricama i pije sok, ti ugrabis priliku da joj sipas drogu u sok. Posle toga joj pridji i reci joj sta god hoces. Jel tako <hator>? :heart:

Pa da,postane momak ni kriv ni duzan predmet ismijavanja i pane mu samopouzdanjev narednih mjesec dana :) . Problem je ma koliko npr da se taj momak sto je prisao svidio toj drugarici ona ce zbog drustva da ga od*ebe na sto smesniji nacin jer ona je u svom drustvu i mora da se pokaze da je ona trazena,glavna,zanimljiva i okrutna :cool:

Sto se tice WC-a , , hm ispred Wc-a kafica-diskoteka se desavaju najzanimljivije stvari i tu lezi prvi korak :D

Pa da,postane momak ni kriv ni duzan predmet ismijavanja i pane mu samopouzdanjev narednih mjesec dana :) . Problem je ma koliko npr da se taj momak sto je prisao svidio toj drugarici ona ce zbog drustva da ga od*ebe na sto smesniji nacin jer ona je u svom drustvu i mora da se pokaze da je ona trazena,glavna,zanimljiva i okrutna :cool:

Sto se tice WC-a , , hm ispred Wc-a kafica-diskoteka se desavaju najzanimljivije stvari i tu lezi prvi korak :D

O svasta, meni nista nije jasno.. Mene bi bas odusevio momak koji bi mi prisao kad sam u drustvu, to bi pokazalo njegovo samopouzdanje i tako to.. Kod mene bi to bio plus, a nikada ne bih odjebavala bilo koga, niti bih se pravila da sam trazena,glavna,zanimljiva i okrutna :D

O svasta, meni nista nije jasno.. Mene bi bas odusevio momak koji bi mi prisao kad sam u drustvu, to bi pokazalo njegovo samopouzdanje i tako to.. Kod mene bi to bio plus, a nikada ne bih odjebavala bilo koga, niti bih se pravila da sam trazena,glavna,zanimljiva i okrutna :D

:D :D u onoj buci da se nadvikujem sa muzikom? Jos uvek mi je stalo do glasa,vise volim opustenu atmosferu gde mogu da uprskam i da samo jedna osoba vidi moj blam! Danas sam se izblamirao u prodavnici! Zena ima prodavnicu i jednu sobu gde kuva rucak,a ja sam bio bas gladan i rucak je bas mirisao. I sad ja stojim u redu i ispred mene stoji neka zena i ja naravno hocu da pohvalim kuvaricu i kazem kako ti lepo mirise. Samo vidite zena se okrece i gleda me onako u cudu,kao da sam njoj to rekao a jos ja degenerik,kad me videla takvu je facu slozila da nije znala sta da radi da li da bezi i vristi ili da me ubije!:lol: Ja sa kezom joj kazem mislio sam na jelo,zena samo uze namirnice i prakticno pobeze!:rumenko:

:D hahah kako ti lepo mirise...
Inace, nisam imala na umu neku zurku, svirku, nego neki park, tako nesto.. Ali sustina je ista..
Ne znam, nekako meni uvek bude simpatican svaki decko koji se usudi da muva bilo mene bilo neku moju drugaricu kad smo u drustvu.. A sta znam, i njima valjda isto..

Back