muvanje

• Začetnik teme Začetnik teme ogg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
heheh kad smo vec kod toga,ja kucam na googlu K(karike)
i izadje mi Kako smuvati devojku kao ponudjeno :mrgreen:
Sta to trazis po netu crna?:mrgreen:
ljudi imam veliki problem!!! da li neko iskusan moze da mi kaze KAKO SMUVATI RIBU???

treba mi konkretno objasnjenje, neke fore za prilazenje, i tako nesto...:rumenko:

ako nekom nije jasno sta trazim: evo primera....

jedna jako dobra riba, nije bitno godiste, na rodjendanu kod naseg zajednickog druga (ili drugarice) sedi u drustvu prijateljica preko puta mene.

kako prici, kako saznati da li joj se svidjam.... unapred hvala!!!;)

E ovako vidim ustrucavas se.Pa kad vidis ribu,fino uzmes rukom,odstranis koske i to je to.Glava se ne jede:p

O svasta, meni nista nije jasno.. Mene bi bas odusevio momak koji bi mi prisao kad sam u drustvu, to bi pokazalo njegovo samopouzdanje i tako to.. Kod mene bi to bio plus, a nikada ne bih odjebavala bilo koga, niti bih se pravila da sam trazena,glavna,zanimljiva i okrutna :D

Zato sto si jos dijete, ali sve u svemu je ovako kako sam rekao,tuzno ali istinito...

Pa da,postane momak ni kriv ni duzan predmet ismijavanja i pane mu samopouzdanjev narednih mjesec dana :) . Problem je ma koliko npr da se taj momak sto je prisao svidio toj drugarici ona ce zbog drustva da ga od*ebe na sto smesniji nacin jer ona je u svom drustvu i mora da se pokaze da je ona trazena,glavna,zanimljiva i okrutna :cool:

Sto se tice WC-a , , hm ispred Wc-a kafica-diskoteka se desavaju najzanimljivije stvari i tu lezi prvi korak :D

Ovo je tacno za ismijavanje,ali postaces mnogima idol ako dokazes da ti ipak samopouzdanje nije palo,ali kad te odbije onda uzmi one seljacke fore tipa Jesi za sex i palacinke i sl:mrgreen:

ljudi imam veliki problem!!! da li neko iskusan moze da mi kaze KAKO SMUVATI RIBU???

treba mi konkretno objasnjenje, neke fore za prilazenje, i tako nesto...:rumenko:

jedna jako dobra riba, nije bitno godiste, na rodjendanu kod naseg zajednickog druga (ili drugarice) sedi u drustvu prijateljica preko puta mene.

Prvo, morate se naci negde u drushtvu, znaci neki rodjendan, zurka, bleja isl.
Drugo, moras znati da li te ona uopste primecuje, tako sto ces je stalno sacovati pogledom, dok si naravno u svom drustvu i ona u njenom. I kada primetis da i ona obraca paznju na tebe, tada treba da trazis trenutak da joj pridjes, najbolje kada bude na trenutak nasamo.
I na kraju, cim pocne prica, znaces vec sam, imas svoj stil, kako da napadash
I vrlo vazna je procena devojke, da li ces da je ostrije muvas, ako je neka laksa devojka, ili ces nekako postepeno da joj prilazis, ako procenish da je fina devojka kojoj treba malo vremena.

Mada, statisticki najbolji nacin muvanja ti je da ides od jedne do druge devojke koja ti se svidja, i muvas na brzaka. Tako da od mozda 10 devojaka tebi moze kod jedne da uleti kasika u med :lol:

Znaci hrabro, i sa visokim nivoom samopouzdanja:hvala::hvala::hvala:

Rodjendan je li? Pa ovako, lepo ti posmatraj situaciju i pridji joj kad se ukaze situacija! Recimo, sad lupam, ako treba da nosi neshto ti pridji i pomozi... Drugachije je iz situacije u situaciju, ali tako udjesh u njeno drushtvo i zapochnesh razgovor... Predstavish se i tako...
Najbolje je ako si duhovit, jer ako uchinish da se devojka iskreno nasmeje budesh joj zanimljiv ;)
Shta god da uradish, samo nemoj da glumish neku drugu osobu... Samo budi svoj :)
Toliko od mene, pozz!

Ja više ne znam šta da kažem.....

Back