Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto je nisi pito za broj?......tek da vidis reakciju
Sta to trazis po netu crna?heheh kad smo vec kod toga,ja kucam na googlu K(karike)
i izadje mi Kako smuvati devojku kao ponudjeno![]()

ljudi imam veliki problem!!! da li neko iskusan moze da mi kaze KAKO SMUVATI RIBU???
treba mi konkretno objasnjenje, neke fore za prilazenje, i tako nesto...
ako nekom nije jasno sta trazim: evo primera....
jedna jako dobra riba, nije bitno godiste, na rodjendanu kod naseg zajednickog druga (ili drugarice) sedi u drustvu prijateljica preko puta mene.
kako prici, kako saznati da li joj se svidjam.... unapred hvala!!!![]()

Sta to trazis po netu crna?
E ovako vidim ustrucavas se.Pa kad vidis ribu,fino uzmes rukom,odstranis koske i to je to.Glava se ne jede![]()
O svasta, meni nista nije jasno.. Mene bi bas odusevio momak koji bi mi prisao kad sam u drustvu, to bi pokazalo njegovo samopouzdanje i tako to.. Kod mene bi to bio plus, a nikada ne bih odjebavala bilo koga, niti bih se pravila da sam trazena,glavna,zanimljiva i okrutna![]()
Pa da,postane momak ni kriv ni duzan predmet ismijavanja i pane mu samopouzdanjev narednih mjesec dana. Problem je ma koliko npr da se taj momak sto je prisao svidio toj drugarici ona ce zbog drustva da ga od*ebe na sto smesniji nacin jer ona je u svom drustvu i mora da se pokaze da je ona trazena,glavna,zanimljiva i okrutna
Sto se tice WC-a , , hm ispred Wc-a kafica-diskoteka se desavaju najzanimljivije stvari i tu lezi prvi korak![]()

Zato sto si jos dijete, ali sve u svemu je ovako kako sam rekao,tuzno ali istinito...
Zato sto si jos dijete, ali sve u svemu je ovako kako sam rekao,tuzno ali istinito...
To prolazi samo kad kupujes jaja na pijaci...

Znate li sta bi on mogao da uradi?
Da saceka da devojka popije malo vise, a onda da je pita da li joj se ide u wc...i tu da pocne da je muva![]()

"Stani i meni se se.re!"
![]()
sto ne mogu 2 puta rep da ti dam
carski
@tema
sve je vec receno

"Stani i meni se se.re!"
![]()
upisaces se od smeha...
ljudi imam veliki problem!!! da li neko iskusan moze da mi kaze KAKO SMUVATI RIBU???
jedna jako dobra riba, nije bitno godiste, na rodjendanu kod naseg zajednickog druga (ili drugarice) sedi u drustvu prijateljica preko puta mene.

Ja više ne znam šta da kažem.....
bolje da ni ovo nisi rekla ljubavi
Dodjes kod nje (al' obavezno da bude u drustvu) i pocnes da je lizes kao sladoled: krenes od glave, pa sve vise dole..
Salu na stranu, pocni pogledom. Ostalo je na tebi.

Dobro ko je sad tebe šta pitao.....
uredu je znam da me zelis
to je potpuno prirodno