- Poruka
- 95.001
Jeste ok jer on je domaćin..a ja sam izdržavano biće,I to je okej sa tvoje strane??
samo pitam
koje ima svoje parice za svoje stvarčice.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste ok jer on je domaćin..a ja sam izdržavano biće,I to je okej sa tvoje strane??
samo pitam

...Jeste ok jer on je domaćin..a ja sam izdržavano biće,
koje ima svoje parice za svoje stvarčice.![]()
Ne sikiraj se..nije tako crno. Ja sam ipak slobodni umetnik,
Slikarka? Au batice...Ne sikiraj se..nije tako crno. Ja sam ipak slobodni umetnik,
a zna se kako parice dolaze nama slobodnjacima.
Neredovno!
Da..i to svi znaju. Umetnica mora biti zdravo udarenaSlikarka? Au batice...![]()

Doooobro..ali moj mene nije ostavio više decenija.moja bivša žena je takođe bila slikarka
znnnaaam sveeeee
Izmuvalo se.Otvoreno pitanje, otkud sad rasprava oko zajednickog budzeta u temi muvanje. Sigurno na muvanju, niko ne raspravlja o zajednickim troskovima
Sve se na kraju svodi na pare.Otvoreno pitanje, otkud sad rasprava oko zajednickog budzeta u temi muvanje. Sigurno na muvanju, niko ne raspravlja o zajednickim troskovima

Nekada davno,...bili mi interesantni izazoviAko vam na neki nacin privuce paznju i natera da razmisljate o njoj ili njemu, ako nije tesko sesti u auto i zapucati se negde, onda ta osoba je stvarno pravi izbor.
A cista "gimnastika" nam je svima dostupna, ima je na izvolte oko nas bez nekog preteranog cimanja. Ali, nikad me to nije privlacilo, lepsi su mi izazovi.
zašto da pucamo kad si u pravoSve se na kraju svodi na pare.
Pucajte![]()
Sve se na kraju svodi na pare.
Pucajte![]()
)))))
))))Kažu ljubav samo na pun stomakSmederevac, zemlja, slanina na tavanu , brašna znaci pogače))))

Mda..ipak mora da se na to gleda
ako ima leba ima i igara..
Kažu ljubav samo na pun stomak![]()
)))))Šta će snaga?)))))
Pa odakle snaga za ljubav ?

Šta će snaga?
Ljubav je duhovno stanje..![]()
))))
))))Nista na prazan stomak? Pa kako onda da dobijes dorucak u krevetuJeste ali ima nešto i u telesnim desavanjima))))
Ako nemaš snage čOrape izuti jer si gladna
Razmisli još jednom))))
Nista na prazan stomak? Pa kako onda da dobijes dorucak u krevetu![]()
))))))Ne valjaju telesna desavanja na pun stomak.Jeste ali ima nešto i u telesnim desavanjima))))
Ako nemaš snage čOrape izuti jer si gladna
Razmisli još jednom))))

Ne valjaju telesna desavanja na pun stomak.
Klopa ide posle![]()
Pa i ne treba... kafa nije zdrava posle jela.... a ni sex nista ne valja posle vecere i vinaja sam na televiziji vidjela da idu u restoran veceraju piju vino i onda "hotjesh na kafu" i vazda ne bude kafe nego padne seks
i sad, ko god me pita hotjesh na kafu ja velim jok fala