Мување немувањем

brate, pre bih dart vejdera glumio i onda se tukao sa svakim ko kaze da nisam bio to ja ispod maske.
Znaš kad su me zvali telefonom da me obaveste da sam dobio nagradu da idem na more..uživo na nekoj radio stanici. J odgovorim " hvala, ali nikad ne bih sebi dopustio da me neko šalje na more jer sam sebi plačam šta želim".
Voditelji se izgubili :lol:
Tako da mi je prihvatanje takve uloge u filmu neprihvatljivo
Pare se ionako potroše

Kad god se nisam ničim izjasnio šta hoću od neke a bio sam intenzivno u blizini svaku sam iznervirao da mi se sama ponudila. Kad malo bolje razmislim, ja nikad ni jednu ženu nisam smuvao, kad sam ja to hteo. Uvek se nešto desi kad dignem.ruke i pređem ma drugu.
Aj mi molim te objasni taj fenomen :malav:

Pokušavam da shvatim i ne ide mi 😄
Mene lično ohladi kad vidim da je neko zainteresovaniji za neku drugu ženu.

sta je pisac hteo da kaze?
sta je muvanje nemovanjem? ajd okrenemo jedno drugom ledja i ne muvamo se?

A previse okolo naokolo je samo nedostatak onoga u gacama sto pocinje n M ima 4 slova i zavrsava se na A, niko ne voli nesigurne i neodlucne muskarce, kao ni dosadne i bezlicne zene. Balans izmedju direktnog i indirektnog mora da postoji. Dosadno je nemuvanje
E sad, i da lje ne znam sta tacno podrazumes pod muvanje nemuvanjem

Poslednja izmena:
Па не знам како другачије да назовем ситуације где неко не мува неког отворено већ иде толико изокола да то и није мување али суштински намера је проближити се некоме до тачке где ће однос из другарског да пређе у интимнији. У фазону не очекују ништа али постану ок, нађу заједничке теме, зајендички хумор итд и у некој фази то пређе на виши ниво
Po meni je ovo sasvim normalno.
Prvo upoznavanje, razgovor, pronalaženje sličnosti.
I da ne pređe na viši nivo, vredno je.

Back