- Poruka
- 70.030
dobro brate, laku noc, adios amigos, lepo pajki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih pristao. Ako je to jedina prilika da me vidi celi svet ne treba u tom svetluzamisli da si glumac i nemas posla i onda ti kazu: e slusaj, ovaj film je visoko budzentni samo moras da glumis kros dresera psihopatu i imas takvu scenu hahaha
brate, pre bih dart vejdera glumio i onda se tukao sa svakim ko kaze da nisam bio to ja ispod maske.Ne bih pristao. Ako je to jedina prilika da me vidi celi svet ne treba u tom svetlu
Znaš kad su me zvali telefonom da me obaveste da sam dobio nagradu da idem na more..uživo na nekoj radio stanici. J odgovorim " hvala, ali nikad ne bih sebi dopustio da me neko šalje na more jer sam sebi plačam šta želim".brate, pre bih dart vejdera glumio i onda se tukao sa svakim ko kaze da nisam bio to ja ispod maske.
Jesi li snimio to?Znaš kad su me zvali telefonom da me obaveste da sam dobio nagradu da idem na more..uživo na nekoj radio stanici. J odgovorim " hvala, ali nikad ne bih sebi dopustio da me neko šalje na more jer sam sebi plačam šta želim".
Voditelji se izgubili
Tako da mi je prihvatanje takve uloge u filmu neprihvatljivo
Pare se ionako potroše
Kad god se nisam ničim izjasnio šta hoću od neke a bio sam intenzivno u blizini svaku sam iznervirao da mi se sama ponudila. Kad malo bolje razmislim, ja nikad ni jednu ženu nisam smuvao, kad sam ja to hteo. Uvek se nešto desi kad dignem.ruke i pređem ma drugu.
Aj mi molim te objasni taj fenomen![]()
Sami se smuvaju.Јел сте практиковали некад или и сами доживели ?
Po meni je ovo sasvim normalno.Па не знам како другачије да назовем ситуације где неко не мува неког отворено већ иде толико изокола да то и није мување али суштински намера је проближити се некоме до тачке где ће однос из другарског да пређе у интимнији. У фазону не очекују ништа али постану ок, нађу заједничке теме, зајендички хумор итд и у некој фази то пређе на виши ниво
mislim da nema pravila, 100 ljudi 100 cudi, kod nekih ide polako, kod nekih brzo..Po meni je ovo sasvim normalno.
Prvo upoznavanje, razgovor, pronalaženje sličnosti.
I da ne pređe na viši nivo, vredno je.
Nema pravila, slažem se.mislim da nema pravila, 100 ljudi 100 cudi, kod nekih ide polako, kod nekih brzo..
Mislim da uhlavnom zavisi od toga kakav temo muskarac nametne, cesce nego zena.
Mada ni zu nema pravila