Јел сте практиковали некад или и сами доживели ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda. Nisam sigurna,Јел сте практиковали некад или и сами доживели ?
Па не знам како другачије да назовем ситуације где неко не мува неког отворено већ иде толико изокола да то и није мување али суштински намера је проближити се некоме до тачке где ће однос из другарског да пређе у интимнији. У фазону не очекују ништа али постану ок, нађу заједничке теме, зајендички хумор итд и у некој фази то пређе на виши нивоPostoje neke situacije ili momenti kada je to mozda samo mali flert, ne bih ja to nazvala muvanjem.
A zasto si napisao "nemuvanjem"? Sta mislis pod tim?
Rado, ali mi nije ni pitanje jasno.Mož da pojasniš o čemu se radi, ovako zvuči kao kako da mršavite prejedanjem :/
aha.Па не знам како другачије да назовем ситуације где неко не мува неког отворено већ иде толико изокола да то и није мување али суштински намера је проближити се некоме до тачке где ће однос из другарског да пређе у интимнији.
Mož da pojasniš o čemu se radi, ovako zvuči kao kako da mršavite prejedanjem :/
to ti je slicno onoj mojoj temi od sinocMssh privlacenje odbijanjem da cesta pojava
A zasto to radis? Sto nije otvoreno? Sto ne kazes?Јесам. Седиш са женом и имаш причу као да си изашао са кумом на пиво. А она гори од жеље да буде са тобом и сама себе мува. Ок, ако већ имаш згодитак у гостима.
ne ono kad jejel to ono kad kažu munem
ne znam janeznmnš
A zasto to radis? Sto nije otvoreno? Sto ne kazes?
mislim da postavljac teme ne misli na taj slucajНекад свој посао одрадиш кроз поруке/позиве и онда дејт буде само формалност.