Muvanje i druženje

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tačno, jedne prilike odem na ručak sa likom sa kojim sam čak i u poslu povezana. Lijepo nam bilo, veselo, pozvao me je jer mu se dopadam i svjesna toga sam i pristala, fizički se i on meni dopao. Skroz fino druženje bilo, puno smijeha i zajedničkih tema, rastali smo se na parkingu uz kratki zagrljaj i ono čujemo se. Samo što sam ušla u stan poruka od njega kako je jedva ručao jer je sve vrijeme zamišljao svoj jezik na mom međunožju :D istog trenutka sam ga blokirala.
eeee umesto diskoristis priliku

Imam problem sa tim što neće sa mnom da se druže :(

Naime, čim dam do znanja da nisam zainteresovana za sex ili vezu, odmah prestanu da se javljaju. To razumem donekle, ali da li to znači da sam nezanimljiva kao osoba? Da se sa mnom ne može lepo popiti neko piće bez ikakvih očekivanja.

Juče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe". :(

Znači, prvo što sam napisala jeste jaooooooo, nisam baš zainteresovana za to, on napisa "bićeš".
Šta mi sad preostaje? Ako odem misliće da sam pristala na muvanje, a meni nije do toga.

Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.

Koji je vaš savet?

Ovo je uobičajno, čuo sam milion ovakvih priča. 90% muškaraca će da proba neko muvanje, što direktno, što indirektno. Ti traži onih 10% ;)

To bi onda bilo netačno, ispada da sam sa nekim u vezi.
Ali ako je to nužno da bih imala povremene drugare za islaske, ok, međutim, da li je potrebna laž te vrste? Zašto bih uostalom bilo šta trebalo da odgovorim? Ako bi rekla "ma, nema veze da li imam nekog ili ne, što to tebe zanima" da li se time otvara veći prostor za samo druženje? Ako da, odmah menjam taktiku i neću biti otvorena.
Da, ponekada je potrebna. Za planinare sam u vezi jer ne želim nabacivanje i muvkanje na stazi. Čim te vide kao zauzetu osobu odmah je atmosfera opuštenija, a teme šire i interesantnije. Najlepše razgovore sam vodila po šumama i gorama :D mozak mi je na otavi i samo uživam u ambijentu i čašici razgovora.
Sa jednim tipom sam se upoznavala 4 puta! Dok mi nije poslednji put rekao - 4 puta smo se upoznali! A onda sam ga prepoznala po razgovoru i priči. Bilo me je sramota ali mi je priznao da se to i drugima dešava, jer si u takvom ambijentu opušten i rasterećen. Ljude vidim kao interesantne, dobre sagovornike, ne gledam godine, pol i izgled.
Kada bih rekla da sam slobodna to ne bih dobila najverovatnije.

Poslednja izmena:
Tačno, jedne prilike odem na ručak sa likom sa kojim sam čak i u poslu povezana. Lijepo nam bilo, veselo, pozvao me je jer mu se dopadam i svjesna toga sam i pristala, fizički se i on meni dopao. Skroz fino druženje bilo, puno smijeha i zajedničkih tema, rastali smo se na parkingu uz kratki zagrljaj i ono čujemo se. Samo što sam ušla u stan poruka od njega kako je jedva ručao jer je sve vrijeme zamišljao svoj jezik na mom međunožju :D istog trenutka sam ga blokirala.
Онда ућеш у стан и видиш да си се уфлекала за медаљу, испао ти најслађи комад бурека и како није могао пасти у деколте (из објективних разлога), пао таман међу ноге... па схватиш да човјек само толко воли бурек да би га и одатле полизо. :lol:
Други пут пази како једеш! :mrgreen:

Pa da, ali ja dam do znanja da imam nekog povremeno za seks. I u ovom slučaju sam to napisala, jer me je pitao da li se viđam sa nekim. Rekla sam povremeno da.

Međutim, to je onda još gore? Jer misli kad možeš sa nekim tako povremeno, možeš i sa mnom, valjda je ta logika. U svakom slučaju, ništa nije teško odbiti nekoga, ali se onda više ne javljaju. I ja kad pogledam.... osim prijateljice i par kolega sa posla, ja nemam sa kim da izađem i provedem lepo veče. (mislim na ljude koji bi mi bili zanimljivi za tako nešto, koji su mi duhoviti, da obećava lepo provedeno vreme a ne neko davljenje)
A sa kim bi ti ?

Poznato je da vecina muskaraca za druzenje uvek prvo bira mladju i atraktivnu devojku ili zenu.

Muskarci kod zene prvo sto primete je zadnjica i grudi pa celokupan opsti izgled.
Dok zene su drugacije one vise obracaju paznju na muskarcu da li je smiren,dovoljno duhovit da je stalno masmeje,da ih razume i saslusa i ne prekida dok govore,da posveti dovoljno paznje i da poseduje ostale lepe manire.

Pa zavisi koliko si stara s vremenom i zene i muskarci imaju sve manje prijatelja u zivotu.

Sad videh ovu poruku, pa da, ali to je lošđe zar ne?
Ako treba samo studenti i srednjoškolci da imaju drugare, a kasnije u životu se sve svede samo na sex i nabacivanja, onda je to loš razvoj situacije.
Ljudi bi celog života trebalo da imaju prijatelje, sa kim da se vide, popričaju.. čak, može biti i nešto flerta, ali da ostane na tome.

Pitanje je: šta uraditi pa da imaš poznanike (muške) sa kojima se možeš povremeno viđati za lepo provedeno vreme ?

Poznato je da vecina muskaraca za druzenje uvek prvo bira mladju i atraktivnu devojku ili zenu.

Muskarci kod zene prvo sto primete je zadnjica i grudi pa celokupan opsti izgled.
Dok zene su drugacije one vise obracaju paznju na muskarcu da li je smiren,dovoljno duhovit da je stalno masmeje,da ih razume i saslusa i ne prekida dok govore,da posveti dovoljno paznje i da poseduje ostale lepe manire.
Takoe,treba izbeci neprijatnost druzenja kad ti se riba ne svidja primice se 100%

Neka ti status bude "u vezi". ;)

Pa mislim, može i tako.. ali to je već neka laž, ja se ne koristim u životu tim stvarima.. Mislim, zar je potrebno nekoga da lažem da bih imala povreme izlaske?
to je i Sensei napisao, ali to je vrsta poraza u odnosima.

Vidi, može neko da iskaže interes, možemo malo i da flertujemo, ako smo iskreni, ali ljudi nekako ne vide lepotu toga, već žele sve ili ništa. To je tako uobičajeno. Čak... možda se i iz dugotrajnijeg prijateljstva i napravi neka spona.. Ali je nemam iskustva sa tim.

Ovo je uobičajno, čuo sam milion ovakvih priča. 90% muškaraca će da proba neko muvanje, što direktno, što indirektno. Ti traži onih 10% ;)

To nije problem ! Neka i muva, nije meni problem ni da flertujemo. Niti tražim nekog ko će da me gleda bespolno. Nego, da može da se zadrži na tome, da se povremeno vidimo i tako malo provedemo neko lepo vreme bez da se završi u krevetu.

Imam problem sa tim što neće sa mnom da se druže :(

Naime, čim dam do znanja da nisam zainteresovana za sex ili vezu, odmah prestanu da se javljaju. To razumem donekle, ali da li to znači da sam nezanimljiva kao osoba? Da se sa mnom ne može lepo popiti neko piće bez ikakvih očekivanja.

Juče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe". :(

Znači, prvo što sam napisala jeste jaooooooo, nisam baš zainteresovana za to, on napisa "bićeš".
Šta mi sad preostaje? Ako odem misliće da sam pristala na muvanje, a meni nije do toga.

Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.

Koji je vaš savet?
imam isti problem i zato sam u proteklih 10ak godina na jedvite jade stekla cela 2 nova drugara sa kojima nije bilo nikakvih zadnjih namera ni sa jedne strane
i da napomenem da su obojica bili zauzeti u to vreme kada smo krenuli da se družimo, a takođe sam i ja tada bila zauzeta
u suprotnom mislim da bi išlo jako teško
nekako su svi valjda u fazonu da se podrazumeva da je odlazak na piće uvod u nešto više od druženja, ali ne znam kako smo došli do toga
ja verujem u muško ženska prijateljstva i meni je teško da to shvatim i prihvatim

Back