Муслимани су Срби

Па то иде доста добро уз ове теорије о братству са усташлуком, јер је Тесла, између осталог, водио прилично поремећен живот. Није искључено да данас не био био дијагнозиран као аутистичан на функционалнијем делу спектра.

Увек сам и мислио да има нечег аутистичног у југословенству и његовим пропонентима.

A ti vodis poprilicno normalan zar ne, kao i ostatak populacije? Sta je ljudima bitno u zivotu, da imas sta da *****, da jede, mozda ostavi potomstvo i to je to. Naravno izmedju toga i takmicenja, ko c vise bodova da prikikupi kako bi unovcio gde nego u pronalazenje zenke ili copora u kome ce da bude dostojan clan. Kao zivotinje. Ako necete da idete za velikim umovima, ako ih se gnusate, proglasavate ih homoseksualcima, poremecenim ljudima, onda izvolite u provaliju u koju ste se uputili a ne vidite jer ste duhovno slepi.

Zbogom i srecna patnja, zlo, bol, besmisao, smrad, mozda ne sve u paketu za exluzivnog pojedinca ali procentualno brojka je sve veca i veca na svim pobrojanim poljima, na putu koji ste sami odabrali, svojom gluposcu, nedostatkom svetlosti u vasim umovima.

Poslednja izmena:
Sta je sledece - plava kosa je dokaz slovenskog porekla? Kakva je to sprdacina? .

Тешка небулоза....
Сви цареви Српски и Црногорски и витезови пре Турска су цртани са црна коса..

То неко пропагира без везе да ако си Словен онда си плав а ако си црн онда си Турчин?!

Ako uopste vidis kuda svet ide onda to moze samo da znaci da te zabole k. Digni glavi i vidi da ljude jedino strah drzi na lancu. Dok se jedni plase boga, drugi institucija, roditelja, drustva... A sta sta su ljudi nego deo armature kule.

Nemoguce je poverovati da su se toliko primili na uloge koje svi tumace u filmu zivota. Najgore od svega je videti robove, one na samom dnu koji su se eto zadovoljili sto ima i neko gori od njih. Eto vam kula, gradete je i to za vase gospodare, jedite mrvice koje vam bacaju odozgo kao cin milosrdja. Gadim se na to milordje. Postalo mi muka da gledam. A kada dotakne dno jedino je propast spas.

Ako uopste vidis kuda svet ide onda to moze samo da znaci da te zabole k. Digni glavi i vidi da ljude jedino strah drzi na lancu. Dok se jedni plase boga, drugi institucija, roditelja, drustva... A sta sta su ljudi nego deo armature kule.

Nemoguce je poverovati da su se toliko primili na uloge koje svi tumace u filmu zivota. Najgore od svega je videti robove, one na samom dnu koji su se eto zadovoljili sto ima i neko gori od njih. Eto vam kula, gradete je i to za vase gospodare, jedite mrvice koje vam bacaju odozgo kao cin milosrdja. Gadim se na to milordje. Postalo mi muka da gledam. A kada dotakne dno jedino je propast spas.

да, да, страх, ланац, арматура, мрвице, итд.

разумемо се.

Тешка небулоза....
Сви цареви Српски и Црногорски и витезови пре Турска су цртани са црна коса..

То неко пропагира без везе да ако си Словен онда си плав а ако си црн онда си Турчин?!

Nije tacno, vecina su bili ridji ili plavi, pogledaj na freskama. Mnogi evopski narodi su bili dosta svetliji pre nego danas kada sve vise tamne.
Nordijsko-slovenska rasa nestaje! Doslo je do mesanja rasa sto je ocigledno.

Poslednja izmena:
Ma ko je gospodar, a ko se zadovoljava mislostinjom?

Inace, u ostalim stvarima si u pravu.

Smesno je to kako su uspeli da vam stave veo preko ociju da ne vidite. Ti, ti si rob. Svako je neciji rob a neciji gospodar. Sta, rodimo se i treba da radimo kao ono sto kazu tako je "normalno". Ko je uspostavio ovaj sistem, na sta ovo lici. Probudite se ljudi vise. Zar ne vidite da je upravo kula uzrok svih problema, zar ne vidite da vas truju, i um i telo, unistavaju vam svaku mogucnost da steknete prave stvari, a srecu nadjete u onim koje ce vas jos vise zarobiti. Nema vise sta da se ceka, vreme je za konacnu bitku. Ono sta ste sagradili mora biti unisteno.

nemanjici%20(1).JPG

ycc65z3

Konstantin_Bodin.jpg

UrosI.jpg

p021655-000186.jpg

ЗА твоју информацију ни Руси нешто нису Плави!

Borisgodunov.jpg

329px-Vasnetsov_Ioann_4.jpg

Престаните са тим глупостима ;)

nemanjici%20(1).JPG

ycc65z3

Konstantin_Bodin.jpg

UrosI.jpg

p021655-000186.jpg

ЗА твоју информацију ни Руси нешто нису Плави!

Borisgodunov.jpg

329px-Vasnetsov_Ioann_4.jpg

Престаните са тим глупостима ;)

Pojma nemam ko su ti ovi sem Dusana i Stefana. Dugo sam proucavao tu oblast ali bez pravih zakljucaka, sem onih da su stari srbi imali dosta nizu nultu krvu grupu koja je navodno krvna grupa starosedelaca balkana a imali dosta izrazeniju A i B. Opisi iz tog doba kazu za Srbe da su bili dosta visoki, bledi sa ruzicastom bojom koze i kako pise kosom koja se presijavala na crveno ili tako nesto, zaboravio sam sad. Cudnu stvar koju sam zapazio je jedno selo na jednoj nepristupacnoj planini u koje kako kazu spisi Turci nisu zalazili. Prolazio sam pored skole kada su deca odlazila kuci. VIse od polovine ih je bilo svetlokoso - plavo, ridje, smedje. Pogledajte Nenada Zimonjica, zar ne lici na mozda nekog naseg posetioca ovih prostora koji je celu kulturu i granice naroda sa balkana izmenio? Isto razlika je ocigledna kada se pogledaju NIslije i ljudi sa severa zemlje, pa i uz cinjenicu da je sever preplavljen od pridoslica iz Bosne.

Poslednja izmena:
Pojma nemam ko su ti ovi sem Dusana i Stefana. Dugo sam proucavao tu oblast ali bez pravih zakljucaka, sem onih da su stari srbi imali dosta nizu nultu krvu grupu koja je navodno krvna grupa starosedelaca balkana a imali dosta izrazeniju A i B. Opisi iz tog doba kazu za srbe da su bili dosta visoki, bledi sa ruzicastom bojom koze i kako pise kosom koja se presijavala na crveno ili tako nesto, zaboravio sam sad.

Cudnu stvar koju sam zapazio je jedno selo na nekoj nepristupacnoj planini u koje kako kazu spisi Turci ni su zalazili. Prolazio sam pored skole kada su deca odlazila kuci. VIse od polovine ih je bilo svetlokoso - plavo, ridje, smedje. Pogledajte Nenada Zimonjica, zar ne lici na mozda nekog naseg poetioca ovih prostora koji je celu kulturu i granice naroda sa balkana izmenio? Isto razlika je ocigledna kada se pogledaju NIslije i ljudi sa severa zemlje, pa i uz cinjenicu da je sever preplavljen od pridoslica iz Bosne.

Ljudi sa planine su svuda prirodno manje pigmentisani.

Ljudi sa planine su svuda prirodno manje pigmentisani.

I plavi i ridji imaju pigment. Nema to veze sa tim, pogotovo ne za kratko vreme od 10ak vekova. Sloveni, germani, nordijci, svi su oni bili takvi davno u proslosti, ridji i plavi. Posto je tema muslimani su srbi, mozda da pogledamo malo njih? Ipak ova tema je skrenula sa kursa.

Moju besedu o kuli potopila je prica o rasama koje ionako jednog dana nece biti. Sve ce se to samesati tako da ce svi da budu garaviji ili svetliji u zavisnosti od tacke od koje polazimo, radi ujedinjenja sveta oko jednog cilja - GRADJENJA PIRAMIDE SA 1 US $

Vise i nije bitno koja drzava ili regija vodi primat, gradjenje kule je jedino bitno za svakog roba, koji je ujedno i neciji gospodar, i gospodara, koji je i rob, ponaosob. A sta vam daju, daju vam materiju, sto sta vam daju. Daju vam da zadovoljite polne nagone, daju vam mogucnost da zeni igradite silikone, da povecate penis, lubrikante, vibratore za sve vrste zena i pedera, daju vam zastitu, hrane vas... Sta hocete vise, vama je lepo zar ne? Ako vam je lepo dokima ko da vas **** duhovno i telesno, dok ima sta da se popije, dok ima televizije i njene iluzije koju emituje, vasem dupetu je ok.

Zadovoljen, napojen, nagojen, ipak jos uvek nesrecan. E to je to jer uvek trazis jos i jos i jos. To je kao droga, uvek imas vecu potrebu. I tako dok se ne zagusite od svega, dok sise ne pocnu da pucaju a silikon krene vasim venama. Dok ima granda i Karleuse u paketu. Pa zar ne vidite da se zezaju i taj Popovici i ona Karleusa. Oni su u istom timu, tim snova. Tim za vasu konacnu propast.

Poslednja izmena:
GRADJENJA PIRAMIDE SA 1 US $

VIse i nije bitno koja drzava ili regija vodi primat, gradjenje kule je jedino bitno za svakog roba, koji je ujedno i neciji gospodar, i gospodara, koji je i rob, ponaosob.

Шта бре хоће ти људи више од нас!?

Тај Зимоњић је емблематичан, тај црнпурасти роб.

Posmatrajte samo kako se svet menja, kako sve odjenom svi pocnu da oponasaju. Krije se pod in, kul, extra, grande, spektakularno.... Sve je to isto, svi su oni u istom timu. I Lejdi Gaga i Mile Kitic. Ko moze da vas spasi od samih sebe? Niko. Konacan poraz i konacan udarac covecanstva. Heh kako je smao smesno na cemu jadnom i bednom su ljudi pali. A zasto ne go zato sto su slabi, slabi kao individua.

Grupa, copor, to je sve. Tako je dok idete u skolu, posao, tako je uvek. Uvek neki klan neka grupa. U koju da se uvuces, kako da se ponasas da bi dobio bodove. Svet je robna kuca, alo, ajmo na zabavu ... vau Sve bljesti, za svakog ponesto. Ajmo jos malo pa nestalo.. Vrti se vrti moj narode, ringispil je, ne brini se, zabava je to. Zivot. Ajde i ti isto, vristi od srece dok se vozis.. Hoces da uz vonju i svrsis. Ma nema problema dodji vamo.. Jao ima i rostilj.... Jao mudijada... Jao najveca pljeskavica na kugli....jao ko moze da izdrzi najvise u sauni na 120 stepeni... Rus? Nema sanse, skuvan je..

Sta sad hoces duso? Hoses nesto novo, sto nismo probali? Pa hajde da se razvalimo kao zivotinje.. Moze? Hajmo ljudi, ko zivi samo na drogi grand, dnevnik 1,mtv... taj nije ziveo. Prodaj lsd i ostale psihoaktivne supstance, tako ces bar i nesto da dozivis, a ne ceo zivot da skakuces za zvezdama granda i vristis kad prodju ulicom. Jebene klinke. Danas se klinke satiru od k.. Mislite da vas mrzim, ne ja vas obozavam. Toliko ste mi smesni da se pokidam od smeha svakoga dana.

Uzivajte u voznji. Jedino to i mozete, sta da radite, tako vas naucili. Sindrom robova.

Poslednja izmena:
Posmatrajte samo kako se svet menja, kako sve odjenom svi pocnu da oponasaju. Krije se pod in, kul, extra, grande, spektakularno.... Sve je to isto, svi su oni u istom timu. I Lejdi Gaga i Mile Kitic. Ko moze da vas spasi od samih sebe? Niko. Konacan poraz i konacan udarac covecanstva. Heh kako je smao smesno na cemu jadnom i bednom su ljudi pali. A zasto ne go zato sto su slabi, slabi kao individua.

Grupa, copor, to je sve. Tako je dok idete u skolu, posao, tako je uvek. Uvek neki klan neka grupa. U koju da se uvuces, kako da se ponasas da bi dobio bodove. Svet je robna kuca, alo, ajmo na zabavu ... vau Sve bljesti, za svakog ponesto. Ajmo jos malo pa nestalo.. Vrti se vrti moj narode, ringispil je, ne brini se, zabava je to. Zivot. Ajde i ti isto, vristi od srece dok se vozis.. Hoces da uz vonju i svrsis. Ma nema problema dodji vamo..

Sta sad hoces duso? Hoses nesto novo, sto nismo probali? Pa hajde da se razvalimo kao zivotinje.. Moze? Hajmo ljudi, ko zivi samo na drogi grand, dnevnik 1, taj nije ziveo. Prodaj lsd i ostale psihoaktivne supstance, tako ces bar i nesto da dozivis, a ne ceo zivot da skakuces za zvezdama granda i vristis kad prodju ulicom. Jebene klinke. Danas se klinke satiru od k.. Mislite da vas mrzim, ne ja vas obozavam. Toliko ste mi smesni da se pokidam od smeha svakoga dana.

Uzivajte u voznji. Jedino to i mozete, sta da radite, tako vas naucili. Sindrom robova.

Izvini, kajem se sto sam te ista pitala.:(

Necu vise.

Шта бре хоће ти људи више од нас!?

Тај Зимоњић је емблематичан, тај црнпурасти роб.

Hocu da ako ne mozete da se sklonite sa sise onda bar se sklonite po strani i pustite novog coveka da uzraste. Idite tamo pa se drogirajte grandom, ****** se do mile volje, chatujte o bezveznim stvarima.... Idi kolji svinje, jedi im creva idi... Pravite zurke sa poslasticom muda od zivotinja.. Idite bolesni skotovi, idite sa ponosom u dupetu da imate morala jer vam tako tata rekao, da vas neki tamo cika bog voli, idite palite svece i ljubite slike... Idi Milose Bojanicu u pm

Deco idite da gledate onog debilcinu Sundjer Boba, idite, i oponasajte to sta vidite, bas sve. Na crtanima zec zeza onog pa ga ovaj juri. Tako i vi isto, zezajte cicu, decu, mamu, mlatnite ih po glavurdi a onda bezite.. Ili jos bolje, gledajte neke druge crtace u kom se cike tuku. Bravo, jos bolje, i vi se isto tucite.

Ako seljaci, poljoprivrednic, samo vi mucite te krave i telad tamo, svinje... Nasli ste koga, bas vas rang. Jaca zivotinja muci slabiju. Takva je priroda a.... Pa jeste... takva.... smrad i smrt... ne moze drugacije zar ne? Jer kad tebe neko muci moras i ti da se propisno izivljavas na nekome a gde ce cika seljak nego na zivotinju. Nema koga covek, in je na dnu piramide, moze jedio ovcu da ****.

I tako, to je lanac ishrane. Neko je napravio igru a vi drz nedaj necu da ispadnem glup pa da budem po strani. Hocu i ja da trijumfjem, da budem baja, car... A ti klinkda sta ces ti.. da bude s riba.. Ma moze i to samo znas sta treba za to, nemoj da pocinjes ako nije tvog ranga. Ako je neka lepsa moras njoj da se povinujes kao rob. Znate ono ruzne drugarice a lepa jedna, kao gospodarica copora... A ti decko, ti moras da budes glasan, da se cujes... Moras konstantno da ispustas zvukove... Ali kad malo porastes moras da se uozbiljis i izigravas baju. Mora da kola nabavis,.... Ili ako nemas pare onda glumi filozofa, kao nije to bitno.. Ima i takvih da se nadje....

A ti ameru, arapine, kinezu, spancu... mislis da si ti bolji.. Ahahahha Ali naravno svi spokojni, sve mirno tamo u Lisabonu. Ljudi prolaze, svako se ponosi necim. Lepe zene dupetom, oblinama... lepim i uspesnim prijateljicama.. Svojom karijerom, ugledom... Jer na koncu svega bitno je da si u ocima drugih nesto sta ce da postuju, znaci da te gledaju kao uzviseno, nesto sto oni nece moci da budu.. Brilijantno.

Poslednja izmena:
Jednim delom si u pravu, ali u drugom delu si u krivu.

Tacno je da su NACIJE i VERA dve stvari.

Srbi mogu da budu Srbi iako su pravoslavni, jehovini svedoci, ateisti ili islamisti....

Onaj koga TREBA ISPRAVLJATI je SPC koja se LAKO ODRICE U IME SVIH SRBA ONIH KOJI NISU "NJENO STADO", tj pravoslavni.

Tu doktrinu treba isparavljati, a ne vracati islamiste medju hriscane.

Mogu oni da budu vrlo dobri Srbi i kao muslimani.

тачно.
а најбоље би било кад би се религија прогласила илегалном :malav:
из религије извире само зло. људи се туку, убијају зарад истог исповедања фиктивном лику који је описан у убуђалим књигама за које се не зна ни ко је писао ни када. сви тумаче те списе ко коме како и када одговара. само хришћана има 15 врста и сви су жестоки противници. тог фиктивног лика, кога верници чекају већ 2 'иљаде година да се врати, нема ни у најави. кулира их максимално, а ови се побише међусобно ко је бољи и "прави".

1. Ja sam lep, imam sexy ribe, kola...

2. Ja sam student i vise volim ozbiljne veze. Tako se zabavljam sa jednom vise meseci, malo se jebemo, ljubimo, izvodimo rituale kao pripremu za parenje sto spada tusiranje obavezno svaki dan, parfemi, da ne zmrdimo, mazenje. vatanja.... I tako... Kao mi smo par i tako delujemo jer se parovi drze za ruke i ljube po parkovima. Tako smo videli u filmovima tako i treba da bude. Kad dosadimo jednoo drugom a mi to zovemo gasenje ljubavi, kao ne volim te vise, onda se rastanemo i trazimo novu zenku ili muzjaka. Svaka grupacija ima drugacije obiciaje u toku tog zabavljanja. Npr mi ovde u gradu smo drugaciji nego oni seljaci dole po selima sto slusaju grand. I oni isto tako to vamo tamo idu i ljubakaju se samo sto smo mi kul. Oni su bljak.

3. Ja sam momak iz pustare, selendra neka. Sve devojke otisle u grad. Ovde sam sa roditeljima polako tonem u san ove ucmalosti. Ranim svinje, krave, ovce teram na ispasu. Knjige su mi reklijos kao mali da ne citam, to su sekte.... Pogotovo ne Sopenhauera i te filozofe... Nisu oni smor kao sto kazu oni tamo kul u gradu nas.. nego bre motika i seno da se tera, prasici da se rane.. eee bate...

1. Ja sam lep, imam sexy ribe, kola...

2. Ja sam student i vise volim ozbiljne veze. Tako se zabavljam sa jednom vise meseci, malo se jebemo, ljubimo, izvodimo rituale kao pripremu za parenje sto spada tusiranje obavezno svaki dan, parfemi, da ne zmrdimo, mazenje. vatanja.... I tako... Kao mi smo par i tako delujemo jer se parovi drze za ruke i ljube po parkovima. Tako smo videli u filmovima tako i treba da bude. Kad dosadimo jednoo drugom a mi to zovemo gasenje ljubavi, kao ne volim te vise, onda se rastanemo i trazimo novu zenku ili muzjaka. Svaka grupacija ima drugacije obiciaje u toku tog zabavljanja. Npr mi ovde u gradu smo drugaciji nego oni seljaci dole po selima sto slusaju grand. I oni isto tako to vamo tamo idu i ljubakaju se samo sto smo mi kul. Oni su bljak.

3. Ja sam momak iz pustare, selendra neka. Sve devojke otisle u grad. Ovde sam sa roditeljima polako tonem u san ove ucmalosti. Ranim svinje, krave, ovce teram na ispasu. Knjige su mi reklijos kao mali da ne citam, to su sekte.... Pogotovo ne Sopenhauera i te filozofe... Nisu oni smor kao sto kazu oni tamo kul u gradu nas.. nego bre motika i seno da se tera, prasici da se rane.. eee bate...

Hahaha dobar si druze. Svaka cast!

Back