Musko zensko prijateljstvo i ljubomora

imam zadovoljstvo da u okruzenju (u prvom redu na poslu) imam nekoliko muskaraca koje bas gotivim, a nikad nikakve kontacije osim prijateljskih nisu postojale ni sa jedne strane.
ja onog trenutka kad upoznam nekog muskarca znam sta moze da mi bude u zivotu. nikad mi neko ko mi je bio prijatelj nije postao ljubavnik. a obrnutih slucajeva jeste bilo...
ipak, muskarci su mi uglavnom drugari, ili poznanici..
volim muskarce. umeju da budu opusteni, da se zajebavaju, da budu pametni, i tako..
vise volim zene. bolje ih razumem, i jedino medju zenama imam prave prijatelje.

imam zadovoljstvo da u okruzenju (u prvom redu na poslu) imam nekoliko muskaraca koje bas gotivim, a nikad nikakve kontacije osim prijateljskih nisu postojale ni sa jedne strane.
ja onog trenutka kad upoznam nekog muskarca znam sta moze da mi bude u zivotu. nikad mi neko ko mi je bio prijatelj nije postao ljubavnik. a obrnutih slucajeva jeste bilo...
volim muskarce. umeju da budu opusteni, da se zajebavaju, da budu pametni, i tako..

:ok:
meni se ipak ispostavilo da mi je ipak muski bio bolji prijatelj od zene

generalno - muskarci su izjavili da ne veruju u musko- zenska prijateljstva, a neke zene su izjavile da veruju. ko onda nije dobro obavesten?:kolac:

Izgleda da su generalno muškarci koji su učestvovali u temi opaaaaki ebači, ono, stižu muvu u letu itajrad, pa je sama teza da je muško-žensko prijateljstvo nekad, negde i nekome moguće nešto što opasno ugrožava celu tu konstrukciju :kolac:

Ja ne verujem u mz prijateljstvo, ali to sa svaleracijom veze nema, vec sa razlicitim senzibilitetitama.

Koto treba te uramiti.
Ono sto pokusavam da kazem (imam t nesto bi 'tela :lol:) ti rece bolje nego sto objasnih samoj sebi :zaljubljena:

Imam u svom okruženju dosta muških drugara, od toga dva prava prijatelja... tako da verujem u muško-ženska prijateljstva,
ne moraju uvek da postoje emocije sa neke strane, a i ako postoje - to ne znači da prijateljstvu treba da dođe kraj.
Jedan od ta dva najbolja prijatelja mi je bivši dečko, koga sam stvarno volela, i nakon raskida smo ostali
prijatelji, pa smo bili "prijatelji sa beneficijama", prošli smo razne faze, i na kraju je ostalo čisto prijateljstvo...
Samo treba biti iskren.

Imam u svom okruženju dosta muških drugara, od toga dva prava prijatelja... tako da verujem u muško-ženska prijateljstva,
ne moraju uvek da postoje emocije sa neke strane, a i ako postoje - to ne znači da prijateljstvu treba da dođe kraj.
Jedan od ta dva najbolja prijatelja mi je bivši dečko, koga sam stvarno volela, i nakon raskida smo ostali
prijatelji, pa smo bili "prijatelji sa beneficijama", prošli smo razne faze, i na kraju je ostalo čisto prijateljstvo...
Samo treba biti iskren.

Jel neko od Novosađana?:zper:
Mora da je N.?;)

Fraza "ima tu nesto vise od prijateljstva" ili sl. za mene nije nikad vazila. Danas skoro da se i ne secam tih par likova koji su bili "vise" od prijatelja ali svaki moj prijatelj iz bilo kog perioda mog zivota je jos uvek ako ne prijatelj a onda barem neko s kim sam u kontaktu i s kim se rado cujem, vidim i razgovaram.

Back