Musko zensko prijateljstvo i ljubomora

Da li verujete u musko zernska prijateljstva?
Da li muskarac i zena mogu da se druze, prespavaju jedno kod drugog a da to nema nikakvu seksualnu konotaciju? itd...
Da.
Da.

Verujem da ljudi različitog pola mogu da se druže, i da nikada ne mora da se pojavi seksualna konotacija, kako si to nazvala.
Takođe verujem da mogu da se druže i kada postoji seksualna konotacija. Ljudi smo, nismo životinje : ) - ne moramo da reagujemo na sve što se nudi, ili da uzmemo sve što nam se prohte. I ne, ne mislim da to kad-tad mora da pređe u neki konkretan seksualni čin.

Hoces da se druzimo:per:
Da.
Da.

Verujem da ljudi različitog pola mogu da se druže, i da nikada ne mora da se pojavi seksualna konotacija, kako si to nazvala.
Takođe verujem da mogu da se druže i kada postoji seksualna konotacija. Ljudi smo, nismo životinje : ) - ne moramo da reagujemo na sve što se nudi, ili da uzmemo sve što nam se prohte. I ne, ne mislim da to kad-tad mora da pređe u neki konkretan seksualni čin.

Da.
Da.

Управо тако! :ok:

С тим што бих ја, у свом случају, ово ''верујем'' изменила са ''ЗНАМ''!;):)

Sve to ide s godinama

Ја сам са својим друговима била у истом таквом односу и кад смо имали 16-17 година....(чак спавали и у истом кревету на журкама, камповањима...)...и до дана данашњег се дружимо....(скоро 30 година)...

To se gradi u sebi, od malena. Odnos prema ljudima uopste. Pa i prijateljima suprotnog pola. Ja sam sa svojim prijateljima i dan-danas u istom prijateljstvu kao i u skoli, na fakultetu,...ozenjeni, udate,...I kolko god da se ne vidimo, osecaj za takvu bliskost ne bledi. Mozda je svemu doprineo i nacin na koji smo gradili prijateljstva, sto kaze Hellen, kamp, zurkancije, letovanja,...

Da li verujete u musko zernska prijateljstva? Da li muskarac i zena mogu da se druze, prespavaju jedno kod drugog a da to nema nikakvu seksualnu konotaciju? itd...

Ne verujem u takva jer mi nijedno nije uspelo... u svakom prijateljstvu sa muškim polom, javila se želja za više... obično sa muške strane... i uvek sam sebe pitala, jesam li se previše opustila, jesam li dala ikakav pogrešan znak... i nikad nisam saznala... bez veze skroz... :neutral:

Pitam se zbog cega su danas tako nepoverljivi, sumnjicavi, nesposobni da se predaju bez opterecenja i ljubavi i prijateljstvima. Ja sam bas tuzna zbog toga. Vidim moja deca uopste ne kapiraju o cemu pricam, a i ostala deca koju znam. :(

Pa da - mi kada smo odrastali sve je bilo drugačije... Novac je bio nešto što se dešava (ili ne dešava), ali nije igrao neku veću ulogu u životu... a to nije bilo samo zbog toga što smo bili klinci, nego je klima bila drugačija, svuda na svetu... pa su postojali dobri i loši momci, a sad nekako ne bih znala ko su dobri momci... I: niko nije mogao da te snima tek tako, pa da ujutru osvaneš na jutjubu. I ja bih bila nepoverljiva i sumnjičava : )

Pitam se zbog cega su danas tako nepoverljivi, sumnjicavi, nesposobni da se predaju bez opterecenja i ljubavi i prijateljstvima. Ja sam bas tuzna zbog toga. Vidim moja deca uopste ne kapiraju o cemu pricam, a i ostala deca koju znam. :(

..da ne citiram sve postove....za sve su krive segemege, i ostale gluposti,
jos od manela ne umeju da se igraju i druze ako im se sve ne organizuje,
ko je nas organizovao...a igrali smo se, od igranja presli na skolska druzenja,
pa da ne nabrajam dalje...u sta danasnjoj deci prolazi detinjstvo..kako da postanu
siroki ljudi bez predrasuda i strahova...:think::sad2:

...da verujem i dozivela sam, i dan danas mi je puno srce kad se setim,
ne vidjam se sa mnogim drugarima, rasuli su se po svetu, ali mi je dovoljno
da znam da su dobro...neke stvari se pamte zauvek....:ok:

jao kad pocnete kako su starije generacije superiorne u ovom ili onom segmentu :roll: vec vidjeno 150 000 puta na forumu,promenite cd
kao prave babe ste :D
sto se teme tice: ne znam,nisam dozivela,ali ne znaci da je nemoguce
nikad se nisam preterano vezivala za muskarce u drugarskom smislu,ma ne vezujem se uopste,nekako sa cestim selidbama nisam uspela da uhvatim neku pravilnost

Ne verujem u takva jer mi nijedno nije uspelo... u svakom prijateljstvu sa muškim polom, javila se želja za više... obično sa muške strane... i uvek sam sebe pitala, jesam li se previše opustila, jesam li dala ikakav pogrešan znak... i nikad nisam saznala... bez veze skroz... :neutral:

Ti svojom pojavom vec budis u muskarcima zelju za vise. :mrgreen:

Sto se teme tice...nema od toga nista. A ni onaj seks medju prijateljima nije trip na koji se furam. Tako da, bezte bolje, zenske. :zcepanje:

Da li verujete u musko zernska prijateljstva? Da li muskarac i zena mogu da se druze, prespavaju jedno kod drugog a da to nema nikakvu seksualnu konotaciju? itd...

Jeste, da, čim treba da prespavaš, moraš i da se zvekneš sa domaćinom, prosto moraš!
Čim si prihvatila prenoćište, prihvatila si i snošku. Čim ponudiš prenoćište, ponudila si i snošku.
I naravno, čim se družiš, posle nekog vremena moraš takođe da se zvekneš.
Čuj, druženje, k'o da ceo čestit svet ne zna da je to samo izgovor za karačinu, poštena žena nema šta da se druži unaokolo, pa zar nije tako?
Ili da prespavava unaokolo, ma ajte molim vas, klasični kurvarluk.
A ni pošten muškarac, pazmajketi, da je pošten ne bi imao tamo neke drugarice.
:roll:

Lečite bre te komplekse i bolesne ljubomore već jednom.

Ne isključujem mogućnost da budu prijatelji, ali ne toliko bliski prijatelji, jer recimo "spavanje jedno kod drugoga" već jeste prelazak granice prijateljstva i nečega više. Dakle, da se sve drži na nekoj distanci, ali da su opet tu jedno za drugoga. Da on može da izigrava rame za plakanje, i glas razuma istovremeno, a da ona može nekad i da mu bude pajtos za rolere ili nešto slično.
Čak i često viđanje moglo bi da dovede do toga da neko oseti nešto više prema prijatelju.

Bez obzira kako oni izgledaju, neko će se zaljubiti, ako on/ona jedno drugom predstavljaju najvažniju osobu u životu posle porodice.

Jeste, da, čim treba da prespavaš, moraš i da se zvekneš sa domaćinom, prosto moraš!
Čim si prihvatila prenoćište, prihvatila si i snošku. Čim ponudiš prenoćište, ponudila si i snošku.
I naravno, čim se družiš, posle nekog vremena moraš takođe da se zvekneš.
Čuj, druženje, k'o da ceo čestit svet ne zna da je to samo izgovor za karačinu, poštena žena nema šta da se druži unaokolo, pa zar nije tako?
Ili da prespavava unaokolo, ma ajte molim vas, klasični kurvarluk.
A ni pošten muškarac, pazmajketi, da je pošten ne bi imao tamo neke drugarice.
:roll:

Lečite bre te komplekse i bolesne ljubomore već jednom.

Slažem se s ovim. Stvarno ne vidim čemu tolika frka. Imam muške prijatelje i nikad nisam pomislila da se muvam s nekim od njih kad sam već u vezi.

Back