gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
samo jednog dana kad joj zavali jezichinu a ona sva u chudu.. jbt. poljubi me najbolji drug 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

potpuno se slazhemCinderella89:nisi u pravu haha
sto se duze druzis sa nekim to je veca mogucnost da se zaljubis u njega... ako poznajes necije i dobre i lose strane,lakse ti je da procenis koliko ti odgovara njegovo prisustvo i td... i nekako pocnes da volis i ono sto je ruzno kod njega... jos ako ste bas dobri drugovi verovatno imate neke svoje fore i sisteme koje drugi ne bi razumeli,kapirate se pogledima,znate sve jedno o drugom..a to sve mnogo znaci.

kratko i jasno: "Ne s.eri"bezibre!:Neću da ulazim u diskusiju, ja sam svoje mišljenje rekao i milim da sam U PRAVU!
moj najbolji drug se nije zaljubio POSLE 5 godina, nashe prijateljstvo je pochelo time shto se on zaljubio u mene......bezibre!:Prosto rečeno: DA MOGUĆA SU!
Nisam baš čitao temu, ali ako se neko naloži (zaljubi št god) u "drugaricu" posle 5 godina "drugarstva", onda je stvarno retard!
a onda:Шон:samo jednog dana kad joj zavali jezichinu a ona sva u chudu.. jbt. poljubi me najbolji drug![]()
i tako nastade opshte sranjeMilos_nbg:Не верујем да ће се она бунити (уколико је друг леп)
neka hvalabezibre!:Kratko i još jasnije: PUŠI ******!OK!?

a koji je tebi ku*ac?!bezibre!:Kratko i još jasnije: PUŠI ******!OK!?
ma, sve je to ok, ali on se druzi sa dechkom sa kojim sam 2 godine u vezi, a i plashim se da tjemo izgubiti to "prijateljstvo"Cinderella89:a koji je tebi ku*ac?!
nancy,sto sranje? meni se to desilo u osnovnoj sa naj drugom,ali sma i ja htela....

ma, on se meni ne svidja, ali kada smo jedno do drugog...ja ne znam shta se dogadja...Cinderella89:pa taj rizik uvek postoji,ali sa druge strane ako ti se taj decko,drug,svidja i volela bi da budes sa njim u vezi nema razloga da se plasis za drugarstvo jer ces ga imati i u vezi... enma nista lepse nego kad se u vezi potpuno kapiras sa deckom i mozes da mu kazes sve sto si i do tad mogla kao drugu... a posle raskida ti verovatno nece ni biti do tog druzenja sa njim,jer da mozete i dalje da najdete zajednicki jezik,ne bi doslo do rsakida.... i tako u krug![]()
meni se to jednom desilo... cak sam i cesto razmisljala o njemu i vremenu provedenom zajedno,ali nisma kapirala da mi se u stavri svidja... onda su svi poceli da mi pricaju nesto u fazonu kad cete vise da se smuvate,a istro i njemu... i kad smo premotali film....