Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imao sam ja jednu takvu ortkinju, sve je bilo full, sve te gluposti delimo sve i svasta naj ortaci i bilo mi je extra sve do skoro kad nisam nesto vise krenuo da osecam, tako da u poslednjih 4 dana prozivljavam katastrofu, ne javljam joj se, ne odgovaram na poruke i takonnnnnn. frka sa zivotom. toliko (:

ne mozete reci da uopste ne postoje...
ja mislim da postoje...imam par drugova...sa jednim sam bas super..nikada ne bi mogao da mi se svidja kao decko...a i mislim da se on nikada ne bi zaljubio u mene..tako da ne strepim...on je uvek tu za pricu...i super smo..
ja inace vise volim musko drustvo (:

Pajper:
Mislim da postoje ali da su jako jako retka! U vecini slucajeva se jedan zaljubi u onog drugog. Imala sam jednog najboljeg druga,bili smo super,svaki dan bili zajedno,i onda sam cula da se zaljubio u mene (ne od njega) i onda je bilo svasta,ustvari bez ikakvog razloga nismo pricali 2 god,i pre neki mesec ja na chatu pricam sa nekim likom i skontam-on! Hehe! A sto je najgore i njegov mladji brat je zaljubljen u mene!
Auuuuuuuuu,jako zeznuto!!!Ja vam kazem(opet)moze toga biti,ali uvek sevne tu neka varnica,pre ili kasnije jedno se zaljubi u ovo drugo.Mada,ja(a to sam vam verovatno vec pomenuo)imam jednu super ortakinju koju znam 10 godina i kojoj se bukvalno ispovedam(iliti bolje izjadam,iskukam i otvorim dusu uvek kad se vidimo,i od nje trazim savet u vezi devojaka sta da radim).Inace je ona kosarkasica(reprezentativka drzave,trenutno je u Sloveniji).Krupnije je gradje,ali opet zgodna(1.93/oko 70-80),a ja sam od nje malo visi(oko 2 m) i tezi.Zamislite kad me je nas zajednicki ortak(inace najbolji ortak njenog bivseg decka)pitao zasto se mi ne bismo smuvali?Nemoguce,jer ja nisam njen tip(voli visoke,zgodne i crne tipove,a ja sam smed/plav i krupniji dosta,ali nisam debeo).

pajser:
imao sam ja jednu takvu ortkinju, sve je bilo full, sve te gluposti delimo sve i svasta naj ortaci i bilo mi je extra sve do skoro kad nisam nesto vise krenuo da osecam, tako da u poslednjih 4 dana prozivljavam katastrofu, ne javljam joj se, ne odgovaram na poruke i takonnnnnn. frka sa zivotom. toliko (:

E tako je bilo i sa mojim drugom.On mi je najbolji drug,sedimo zajedno u klupi.Al imam utisak da se on zaljubljuje u mene.tj on mi je to priznao....

difrent from others...:
glupa izjava...ako ste toliko dobri drugovi sigurno da nije to razlog sto se nista smuvali.
ja sam sa mojom naj,naj drugaricom smuvao a uopste fizicki nismo po "shemi"
kad se duhovno toliko zblizis s nekim...sve jedno je....

konacno da i od tebe cujem nesto pametno... he he... a kad raskinete nece biti kao pre... tj pokusacete ali nece biti isto... ili ce biti bolje ili 100 puta gore... a malo ljudi bude dobro posle takve veze!

Naravno da postoje i mislim da to kg je neko pola nema ama bas nikakve veze da li ti je prijatelj ili ne...Ja imam jednu prijateljicu za koju sam stvarno siguran da ima samo taj status jer je poznajem od pelena,a iako sam promenio grad,skolu i sve moguce ona mi se i dan danas javi da me pita kad se vidimo i kad cemo na kafu...Dok sam imao najboljih drugova kolko hoces,ali to nije bilo nista toliko bitno...mislim za pominjanje...

Postoje ...racimo ja imam vise drugova nego drugarica i svi su mi kao braca...i sa njima se ponasam skroz opustenije i pricamo o svemu pa i o onome o cemu recimo ne bih pricala sa nekom drugaricom..a i dosta toga pametnog moze da se cuje od njih kad nisu u drustvu i ne izigravaju frajere... 8-)

mislim da su takva prijateljstva moguca... ja na primer imam druga kome apsolutno sve mogu da kazem i on meni ali nikad mi se nije svidjao,a koliko sam uspela da provalim da nisma ni ja njemu. pre neko vece samo sedeli u parku sami i pricali o svemu i svacemu i u jednom trenutku mi je reko-jbt,kako si lepa... i ja sma mislila da se zeza ali posle sma videla da je to stavrno mislio. najjace je sto je to rekao onako iskreno i od srca a ne sa nekom namerom da me muva. jednostavno mu je doslo da to kaze i tako je i bilo. sigurna sam da se ne palimo jedno na drugo i mislim da su musko-zenska prijateljstva super stvar jer uvek mozes da najiskrenije saznas kako je neka situacija vidjena iz muskog/zenskog ugla.

Cinderella89:
mislim da su takva prijateljstva moguca... ja na primer imam druga kome apsolutno sve mogu da kazem i on meni ali nikad mi se nije svidjao,a koliko sam uspela da provalim da nisma ni ja njemu. pre neko vece samo sedeli u parku sami i pricali o svemu i svacemu i u jednom trenutku mi je reko-jbt,kako si lepa... i ja sma mislila da se zeza ali posle sma videla da je to stavrno mislio. najjace je sto je to rekao onako iskreno i od srca a ne sa nekom namerom da me muva. jednostavno mu je doslo da to kaze i tako je i bilo. sigurna sam da se ne palimo jedno na drugo i mislim da su musko-zenska prijateljstva super stvar jer uvek mozes da najiskrenije saznas kako je neka situacija vidjena iz muskog/zenskog ugla.

Смуваће те он ду сутра ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back