hello_world
Ističe se
- Poruka
- 2.714
moze meni uspeva bar do sad
ok nije bash 100% cisto ali to je to
ok nije bash 100% cisto ali to je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cek sad..ako nije teenager onnda je baba????Cirkonka:pa nije devojka... sama je rekla da odavno nije tinejdzer!
ahahahaha al me nasmejakao sto si i sama rekla NISU SVI TI I TVOJI DRUGOVI!!!

Lucky girl:cek sad..ako nije teenager onnda je baba????
dete smiri hormone,niko niej rekao da mi se pravdas,pitala sam te samo....aj jbte oko cega se nerviras : /Cirkonka:ne znaci... ali je svojim stavom u meni izazvala osecaj da je baba i to je to...
A UOSTALOM STA SE JA TEBI PRAVDAM!?
i naglasila je... da ODAVNO nije teen!
Auuuuuuuuu,jako zeznuto!!!Ja vam kazem(opet)moze toga biti,ali uvek sevne tu neka varnica,pre ili kasnije jedno se zaljubi u ovo drugo.Mada,ja(a to sam vam verovatno vec pomenuo)imam jednu super ortakinju koju znam 10 godina i kojoj se bukvalno ispovedam(iliti bolje izjadam,iskukam i otvorim dusu uvek kad se vidimo,i od nje trazim savet u vezi devojaka sta da radim).Inace je ona kosarkasica(reprezentativka drzave,trenutno je u Sloveniji).Krupnije je gradje,ali opet zgodna(1.93/oko 70-80),a ja sam od nje malo visi(oko 2 m) i tezi.Zamislite kad me je nas zajednicki ortak(inace najbolji ortak njenog bivseg decka)pitao zasto se mi ne bismo smuvali?Nemoguce,jer ja nisam njen tip(voli visoke,zgodne i crne tipove,a ja sam smed/plav i krupniji dosta,ali nisam debeo).Pajper:Mislim da postoje ali da su jako jako retka! U vecini slucajeva se jedan zaljubi u onog drugog. Imala sam jednog najboljeg druga,bili smo super,svaki dan bili zajedno,i onda sam cula da se zaljubio u mene (ne od njega) i onda je bilo svasta,ustvari bez ikakvog razloga nismo pricali 2 god,i pre neki mesec ja na chatu pricam sa nekim likom i skontam-on! Hehe! A sto je najgore i njegov mladji brat je zaljubljen u mene!
glupa izjava...ako ste toliko dobri drugovi sigurno da nije to razlog sto se nista smuvali.Nemoguce,jer ja nisam njen tip(voli visoke,zgodne i crne tipove,a ja sam smed/plav i krupniji dosta,ali nisam debeo).
pajser:imao sam ja jednu takvu ortkinju, sve je bilo full, sve te gluposti delimo sve i svasta naj ortaci i bilo mi je extra sve do skoro kad nisam nesto vise krenuo da osecam, tako da u poslednjih 4 dana prozivljavam katastrofu, ne javljam joj se, ne odgovaram na poruke i takonnnnnn. frka sa zivotom. toliko (:
difrent from others...:glupa izjava...ako ste toliko dobri drugovi sigurno da nije to razlog sto se nista smuvali.
ja sam sa mojom naj,naj drugaricom smuvao a uopste fizicki nismo po "shemi"
kad se duhovno toliko zblizis s nekim...sve jedno je....
Cinderella89:mislim da su takva prijateljstva moguca... ja na primer imam druga kome apsolutno sve mogu da kazem i on meni ali nikad mi se nije svidjao,a koliko sam uspela da provalim da nisma ni ja njemu. pre neko vece samo sedeli u parku sami i pricali o svemu i svacemu i u jednom trenutku mi je reko-jbt,kako si lepa... i ja sma mislila da se zeza ali posle sma videla da je to stavrno mislio. najjace je sto je to rekao onako iskreno i od srca a ne sa nekom namerom da me muva. jednostavno mu je doslo da to kaze i tako je i bilo. sigurna sam da se ne palimo jedno na drugo i mislim da su musko-zenska prijateljstva super stvar jer uvek mozes da najiskrenije saznas kako je neka situacija vidjena iz muskog/zenskog ugla.