Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gucci_novosadjanka:
Bas mi je dr.
I ja sam nevena.
ZAR TO NIJE NAJBOLJE IME NA SVETU?????????
naravno 8-)

@tema:
gledam vecina pricha kako je bolje imati drygove nego drygaritze...kao one sy ljybomorne glype i sl...ja to nikada nisam osetila..tj oqsila...dryzim se sa mojom Tamarom i Tijanom pa sigyrno jedno vishe od 10 god...i nikada nismo bile ljybomorne jedna na drygy ili da se svadjamo oko dechaka i sl...i gledam moje drygaritze iz odeljenja sy mnogo ljybomorne na njih...jer retko ko ima takav odnos sa drygaritzama kao ja sa njima...mi smo bykvalno sestre...i zato ja nemam potreby da imam najboljeg dryga...kao on ce mi bolje chyvati tajne i bla bla...

Electra:
Pa i ne treba da gleda iz zhenske, u tome je poenta... :roll:
bash....:cool:koji cje ti ondaK drug,ako cjete na sve da gledate isto...:neutral: ovako mozhe makar malo da ti pomogne po pitanju dechkova itd...:cool:
giovaniI:
Reci slusamo te. :evil: :evil:
pa,da se shto pristojnije izrazim...iz tih vashih postova izgleda k'o da je vama stalo samo da se poyebete s nekim...:roll: jer da nije tako mogli bi ste da obuzdate malo svoje hormone i da nadjete sebi ti drugaricu a ona druga....:roll:

Tamplja_90:
bash....:cool:koji cje ti ondaK drug,ako cjete na sve da gledate isto...:neutral: ovako mozhe makar malo da ti pomogne po pitanju dechkova itd...:cool:

pa,da se shto pristojnije izrazim...iz tih vashih postova izgleda k'o da je vama stalo samo da se poyebete s nekim...:roll: jer da nije tako mogli bi ste da obuzdate malo svoje hormone i da nadjete sebi ti drugaricu a ona druga....:roll:
Ako ti je toliko stalo do mog seksyalnog zivota onda me pitaj direktno............mogu da ti kazem nije mi problem............ja ne znam za sta drugo muskarci sluze nego da budes sa njima u vezi......i rekla sam ti da ne izrazavas svoje misljenje o meni....jer me ne zanima........

Tamplja_90:

Ne radi se o #####.Nego nije to prijateljstvo pravo i samo prijateljstvo. 8-) 8-)

gucci_novosadjanka:
Ako ti je toliko stalo do mog seksyalnog zivota onda me pitaj direktno............mogu da ti kazem nije mi problem............ja ne znam za sta drugo muskarci sluze nego da budes sa njima u vezi......i rekla sam ti da ne izrazavas svoje misljenje o meni....jer me ne zanima........
Ovo uopshte nije bilo za tebe........:roll: nisam ni mislila da znash za shta drugo mushkarci mogu da sluzhe...:roll:

Tamplja_90:

mislim da se odnosilo na mene......

giovaniI:
Ne radi se o #####.Nego nije to prijateljstvo pravo i samo prijateljstvo. 8-) 8-)
sem toga kad si rekla "dechkova"........da li tebi drugarica sluzi da sa njom pricas samo o frajerima...........ok, da drug mozda moze da ti da dobar savet sto se tice toga....ali samo pomisli na ostale stvari koje se toga ne ticu i koje mogu da ostave druga bez texta (saveta)......

benitez:
A da li devojci prija kada joj se decko sretne sa drugaricom, pa se izljube posto su se pozeleli ? Tacno je da musko-zenska prijateljstva NEpostoje. Budite posteni prema tudjim osecanjima ako ga stvarno volite. ;-)
Svaki moj decko mora d aupozna mog najboljeg druga i ako mu ne odgovara i ako mi pravi ljubomorne scene zbog najboljeg druga znaci da mi ne vjeruje i da me nije vrijedan..... :wink:

newerna_beba:
Svaki moj decko mora d aupozna mog najboljeg druga i ako mu ne odgovara i ako mi pravi ljubomorne scene zbog najboljeg druga znaci da mi ne vjeruje i da me nije vrijedan..... :wink:

Ово је окрутно.
tongue0011.gif

newerna_beba:
Pa tvoj decko moze to da prihvati ali znaj da mu NIKAD nece biti sve jedno!
Ajde stavi se u njegovu poziciju......da on ima najbolju drugaricu kojoj sve govori, i za koju je jako vezan, za koju bi stavio ruku u vatru...kako bi se ti osecala, iskreno......bila bi sa strane sto se njega tice...malo je nezgodno...

On ako zeli da prihvati mene mora da prihvati i mog druga.... Ja sa njim ne radim neke strasne stvari koje on nebi mogao podnijeti,nikad ne bih vezu zapostavila zbog druga....
I desavalo mi se da imam momka koji ima neku naj drugaricu,totalno mi je to ok bilo,jer ako je ona njemu super drugarica,onda je i meni....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back