Musko-zenska prijateljstva

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja imam druga već 6 godina, što obuhvata period od vremena kad sam bila klinka pa do sad kad već imam ''ženske odlike'' :D i ne vidim u čemu je tu problem.
Potrebno je samo da nema hemije između vas, meni je nemoguće sad da počnem da se ložim na njega.
Imam i druga sa povlasticama, ali taj je odnos različit jer je započet sa direktnim muvanjem.

"Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship."

So true :ok:
Nemoguce je biti najbolji prijatelj sa osobom suprotnog pola,jer jedno ce uvek na umu imati i prosireniju verziju prijateljstva,u bilo kom smislu,neko uvek oseca vise ili bar pomisli na to...jedino da su oboje neverovatno neprivlacni jedno drugom da ne mogu ni da pomisle na nesto vise,ali to onda nisu najbolji prijatelji sigurno.

Nemoguce je biti najbolji prijatelj sa osobom suprotnog pola,jer jedno ce uvek na umu imati i prosireniju verziju prijateljstva,u bilo kom smislu,neko uvek oseca vise ili bar pomisli na to...jedino da su oboje neverovatno neprivlacni jedno drugom da ne mogu ni da pomisle na nesto vise,ali to onda nisu najbolji prijatelji sigurno.

Glupost, pa ja koliko imam drugarica, od toga jednu koju obozavam, i rekao bih da nam je sasvim lepo. Ljubav jeste tu, ali ne ljubav kao privlacnost. To da se razmisljanje ne moze izbeci, to moze biti tacno, ali ne kakve veze ima?

tako nesto je i jedan moj drug rekao, u fazonu da sve svoje drugarice gleda kao ''nesto vise'', sem u slucaju ako su debele i ruzne.. po njihovoj prici, prava drugarica moze da im bude samo neka debela i neprivlacna devojka, kul :p

tako nesto je i jedan moj drug rekao, u fazonu da sve svoje drugarice gleda kao ''nesto vise'', sem u slucaju ako su debele i ruzne.. po njihovoj prici, prava drugarica moze da im bude samo neka debela i neprivlacna devojka, kul :p

Ma to nije tacno >.< Zensko je cesto i bolji drugar od muskog. Ako ce neko da te saslusa to je devojka. Pa desi se nekad da izadjem sam s njih par i ne da je zajebancija nego mi je lepse nego s muskima. Bar dok me ne odvedu do trznog centra, e onda me ceka 3 sta klimanja glavom i "super izgledas" :lol:

Ne lupaj akuta, muška prijateljstva su najbolja... uvek iskreno, direktno, prljavo i čestito.
I šta god da ne valja, roknemo po dvolitru i lepo popričamo o tome.
A sa ženama tako ne možeš.

Ne bih se bas slozio. Ta dva prijateljstva se razlikuju. Nekom odgovara da pijanci, bude prljav i iskren s muskarcima, a nekome da se provodi i bude pristojan sa devojkama. Meni iskreno odgovaraju oba, i bilo je noci kada mi je lepse bilo s devojkama i onih kada mi je lepse s muskima :D

Ne lupaj akuta, muška prijateljstva su najbolja... uvek iskreno, direktno, prljavo i čestito.
I šta god da ne valja, roknemo po dvolitru i lepo popričamo o tome.
A sa ženama tako ne možeš.

Tako je...zene su pakosne. :P

Doduse, po meni je najbolje iskombinovano drustvo kad izadjem sa ortacima i tu se nadju neke "drugarice" i onda svi manijaci krenemo da ih muvamo i svi smo super raspolozeni...

Back