M-heart-J
Veoma poznat
- Poruka
- 11.831
'Ebo vas glupi Kurir! Kako mrzim te novine. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mene zanima da li mislite da postoji prijateljstvo posle veze,da li imate iskustva s tim ?

Da li verujete da to postoji? Ja ne!!! Trenutno imam jednu bas dobru drugaricu,ali mi se ne svidja nesto posebno. Da mi se svidja,do sad bi.......![]()
aj ti prvo probaj onaj osnovni odnos koji trebaju da imaju musko i zensko pa se kasnije zamaraj tim zajebancijama : Mozda nemam devojku ,ali kad idem da berem cvece barem imam drustvo ....
msm,imas skoro 18 godina i delujes mi ko da si izgubljen u svemiru :/
http://2.***************/_rqH4fUbko2U/TPTPfl9bEKI/AAAAAAAASkI/DOykyizUHPc/s1600/lost-in-space.jpg
, ali nista ti ne brini za mene.

Fer
i realno i nije ti neka zurba
samo ,nemoj nikad bez kondoma![]()
hahahahha koji si ti ludak...pa kad navučeš neku boleštinu i postaneš tata u 18oj onda neka ide zivot...bez kondoma, naravno...

sto bi rekao lekar u domu zdravlja jednom mom ortaku kad je dobio nesto ,pitaj boga sta je dobio : ''To ti je kad devojka ne pere pic.ku 4 meseca''
![]()
hahahahha koji si ti ludak...pa kad navučeš neku boleštinu i postaneš tata u 18oj onda neka ide zivot...bez kondoma, naravno...

Slejer, ne serri o kondomu kad ga nikad ni gurnuo nisi

Muško ženska prijateljstva?Hm..smatram da nisu moguća...Imala sam na moru jednog navodnog ''druga''.Ali,zaista je on samo to bio za mene.Ništa više.Medjutim,igrom slučaja,saznala sam da je on zaljublen u mene.Baš bezveze...On je u mojim očima bio samo drug.Tako da,konačan zaključak je,da iako već imate najboljeg duga a da je suprtoan pol,to prijateljstvo ili će se raspasti,ili će se nastaviti ali kao ljubavna veza.

Vidi ti to, dosao nam Magelan...