Musko-zenska prijateljstva

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li verujete da to postoji? Ja ne!!! Trenutno imam jednu bas dobru drugaricu,ali mi se ne svidja nesto posebno. Da mi se svidja,do sad bi....... :deda:z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

Postoji.. U Srbiji jos uvek nije dokazano...Naucnici nista ne kazu. XDDD
Realno, u Srbji jos mnogi ne znaju sta je musko-zensko prijateljstvo. Prava prijateljica ti je i devojka i vise od devojke. Treba da ti dodje kao sestra sa kojom mozes da radis i neke druge stvari, ali mnogi to ne shvataju.

Poslednja izmena:
aj ti prvo probaj onaj osnovni odnos koji trebaju da imaju musko i zensko pa se kasnije zamaraj tim zajebancijama : Mozda nemam devojku ,ali kad idem da berem cvece barem imam drustvo ....
msm,imas skoro 18 godina i delujes mi ko da si izgubljen u svemiru :/
http://2.***************/_rqH4fUbko2U/TPTPfl9bEKI/AAAAAAAASkI/DOykyizUHPc/s1600/lost-in-space.jpg

aj ti prvo probaj onaj osnovni odnos koji trebaju da imaju musko i zensko pa se kasnije zamaraj tim zajebancijama : Mozda nemam devojku ,ali kad idem da berem cvece barem imam drustvo ....
msm,imas skoro 18 godina i delujes mi ko da si izgubljen u svemiru :/
http://2.***************/_rqH4fUbko2U/TPTPfl9bEKI/AAAAAAAASkI/DOykyizUHPc/s1600/lost-in-space.jpg

Hvaalaa, XD :heart:, ali nista ti ne brini za mene.
Siguran sam da imas svoje probleme. XDDDD

hahahahha koji si ti ludak...pa kad navučeš neku boleštinu i postaneš tata u 18oj onda neka ide zivot...bez kondoma, naravno...

E pa vidis, ja verujem ljudima koje volim... XDD Ozb zajendo bismo bili u tome ako je volim, spreman sam da rizikujem. A i svi ce morati da rizikuju jednog dana kada se vencaju i odluce da naprave porodicu, pa i ti. XP XDD
Deca ne dolaze u obzir sa 18 godina u ovim vremenima kada je potrebno do 23., ili vise da se uci da bi se lepo zaposlio/la, ali i kondom moze da pukne, pa da se to desi.
Kakvi kondomi, pilule, kakvi bakraci.. XDDDD

Muško ženska prijateljstva?Hm..smatram da nisu moguća...Imala sam na moru jednog navodnog ''druga''.Ali,zaista je on samo to bio za mene.Ništa više.Medjutim,igrom slučaja,saznala sam da je on zaljublen u mene.Baš bezveze...On je u mojim očima bio samo drug.Tako da,konačan zaključak je,da iako već imate najboljeg duga a da je suprtoan pol,to prijateljstvo ili će se raspasti,ili će se nastaviti ali kao ljubavna veza.

Slejer, ne serri o kondomu kad ga nikad ni gurnuo nisi

Pa za razliku od nekih ja se informisem pre nego sto bilo sta uradim. ;)
Ako nesto redovno koristis to ne znaci da znas od cega je napravljeno i kakve su posledice koriscenja tog proizvoda. Jedino sto ne mozes da znas dok ne probas jeste osecaj. Tako je lepo i narkomanima koji uzimaju drogu, al' ne znaju od cega je napravljena, za razliku od onih koji je nikada nisu probali, a proucavaju je.

Muško ženska prijateljstva?Hm..smatram da nisu moguća...Imala sam na moru jednog navodnog ''druga''.Ali,zaista je on samo to bio za mene.Ništa više.Medjutim,igrom slučaja,saznala sam da je on zaljublen u mene.Baš bezveze...On je u mojim očima bio samo drug.Tako da,konačan zaključak je,da iako već imate najboljeg duga a da je suprtoan pol,to prijateljstvo ili će se raspasti,ili će se nastaviti ali kao ljubavna veza.

ako ste se znali samo na moru, onda teško da može da ti bude drug, to je prvo. možda površni poznanik

moguća su muško-ženska prijateljstva, samo razgraničite šta je poznanik, a šta prijatelj
meni kad god padne na pamet intimno opštenje sa dečkom koga znam 16 (od skromnih 18) godina, i sa kojim provodim skoro svaki dan, prva asocijacija mi je incest :lol:

Back