Muško telo

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kao i za zene isto vazi
muskarac treba da je zgodan..ne treba napucan jer ni napucane zene nisu lepe kad je svaki misisc izdefinisan ali da ima gradju treba..pivski stomak ne lezi ini zenama ni muskarcima.

Tako je, volim veliko i jako telo, a pitomiju facu

Inače je u anketama i pokazano da to i jesu ženske preferencije, odnosno da žene kod muškog tela imaju preferenciju za masculinity, ali što se tiče lica, preferencija je zapravo za 'slight femininity'
Akcenat na 'slight'

To je sasvim logično kada se pogleda iz biološke perspektive, jer izrazito testosteronasto lice ukazuje na veći stepen agresije, a to nije pozitivna odlika za neke dugoročne muško-ženske aranžmane
Mda, svako kako voli.
Meni daj te sa izrazito muškim crtama, a ti uzmi sa slight femininity ;)

No, ima i ko to voli, ne osuđujem (osuđujem)

Лице му је постављено тако да други мушкарац може да му љуби врат. А руке су му иза леђа као знак да неће да пружа отпор.

Ово је рецимо боља поза. А и сам Френк изгледа боље од поменутих метросексуалаца.

Frank_Mir.png
Podseća me na Branka Raduna. :malav:

1714119157871.png

Mislim, da žene mogu da prepoznaju pravu muževnost ne bi se masovno ložile na Riki Martine, Enrike Inglesijase i ostale gej osobe.
O ovome bi mogla nova tema da se otvori.

Šta je za muškarce muškost i vrednost muškosti i u čemu se ogleda?
I da li žene ne umeju da prepoznaju vrednost muškarca?

Šta je ovde umiljato, odvratna gruba neprefinjena, trogloditska faca. Osmeh ne zavarava nikoga

Drugarice i ja čak imamo teorije da veliko čelo+ćelavost upućuju na psihopate

Zato što veliko čelo = veći prefrontalni korteks da izmišlja razne boleštine, a ćelavost = višak testosterona, da operativno sve sprovede

Metod nam je naravno hipernaučni, a dokazi nikako nisu anegdotalni

O ovome bi mogla nova tema da se otvori.

Šta je za muškarce muškost i vrednost muškosti i u čemu se ogleda?
I da li žene ne umeju da prepoznaju vrednost muškarca?

Onda otvaraj temu, imao bih na ovo da napišem svašta, ali Paula će nas prebiti na njenoj temi koja je zamišljena da "mesira" muškarce :D

Odvratan, tiha jeza

Bukvalno kad god bih videla njegovo lice i pogled, stresla bih se od jeze

Ovo je lice pola sredovečnih tipova koje srećeš, znači ti se treseš od jeze toliko da možeš biti pokretni vibrator :D

No, šalu na stranu, mislim da faca ne označava čoveka.

Pa i sam imam tamniju kosu, oštrije crte lica, šta sam, ubica?

Back