Muško telo

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.187
Kao što vidite, nema ispred prideva "perfektno", jer perfektno ne postoji ! ☝️
:D

Ali, da vidimo
Kao što rekoh na nekoj temi, primećujem da ima žena koje ne žele da dozvole sebi da vole lepo muško telo. to im deluje kao nešto površno i bezveze. a u stvari .. ko ne voli da gleda nešto lepo? Verujem da su u pitanju prioriteti.

Međutim, ako druge prioritete stavimo po strani, i prihvatimo sebe da smo i mi životinjke sa mirisom, ukosom i VIDOM, šta kažete žene drage da li postoji nešto što bi vas palilo na muškom telu, ili ovako celo u komadu?

Da li biste volele da se preko vas nađe neko sa mišićima na rukama, neko sa dugom ili kratkom kosom, sa lepom i oblom guzom, neko dovoljno jak da vas lepo pritisne ili stisne, ili pak neko mršav, neko sa stomačićem ili bez.. pustite mašti na volju ;)

(p.s. tema ima malo šansi da zaživi, ali možda žene oslobode svoja čula i predaju se maštanjima ;))

1714115341182.jpeg

Da li je ovo lepo telo, tj deo tela ili mu fale dlacice? :think:

Mislim da je tema za pdf žene, jer ne vidim kako bi muškarci mogli učestvovati ovde :D

Ali da, narativ da ako neko voli i lepo, fizički lepo da je taj neko površan i da nema dubinu je bezveze... Neko je i esteta, volim da vidim lepog čoveka, ženu, tortu ili zgradu.

Mislim da je tema za pdf žene, jer ne vidim kako bi muškarci mogli učestvovati ovde :D

Ali da, narativ da ako neko voli i lepo, fizički lepo da je taj neko površan i da nema dubinu je bezveze... Neko je i esteta, volim da vidim lepog čoveka, ženu, tortu ili zgradu.

Pa nije za pdf žene... Radi se o lepom telu koje volimo da vidimo za sex.

A muškarci naravno mogu da učestvuju svojim zapažanjima.. putem iskustva koje imaju o ženama.
A vidi, svi mi se palimo u sexu i sebe kada vidimo u konektsu partnera.. nije sve jedno da li se ****** sa nekom a da se samom sebi dopadaš kako izgledaš ili imaš neki stomak kojeg se recimo stidiš.. znači za sve nas je to telo bitno. :)

Pa nije za pdf žene... Radi se o lepom telu koje volimo da vidimo za sex.

A muškarci naravno mogu da učestvuju svojim zapažanjima.. putem iskustva koje imaju o ženama.
A vidi, svi mi se palimo u sexu i sebe kada vidimo u konektsu partnera.. nije sve jedno da li se ****** sa nekom a da se samom sebi dopadaš kako izgledaš ili imaš neki stomak kojeg se recimo stidiš.. znači za sve nas je to telo bitno. :)

"Međutim, ako druge prioritete stavimo po strani, i prihvatimo sebe da smo i mi životinjke sa mirisom, ukosom i VIDOM, šta kažete žene drage da li postoji nešto što bi vas palilo na muškom telu, ili ovako celo u komadu?"

Pošto nismo žene drage, nego muškarci dragi, ja ne znam kako ovo nas tangira tačno, ali ajde :D

"Međutim, ako druge prioritete stavimo po strani, i prihvatimo sebe da smo i mi životinjke sa mirisom, ukosom i VIDOM, šta kažete žene drage da li postoji nešto što bi vas palilo na muškom telu, ili ovako celo u komadu?"

Pošto nismo žene drage, nego muškarci dragi, ja ne znam kako ovo nas tangira tačno, ali ajde :D
pokušavam nešto, nemoj sad da kvariš ;)

Da bi se žene raspisale ovde, prvo bi morale da siđu sa svog zamišljenog trona na kom su otelotvorenje dubine i duhovnosti, mudrosti i premudrosti i da priznaju kako bi volele da ih zune neki frajer koji izgleda jako dobro.

No, ne daju se forumašice tek tako u pogledu spuštanja idealno postavljene zavese. :D

Back