Muski striptiz

zato što je zabranjeno da udate žene gledaju u telesa drugih muškaraca
a nedo bog da ovlaže...e to je već svetogrđe
:lol:

ma da zene ne vlaze na druge iskljucivo na nas

- - - - - - - - - -

pa nije bitno, nemam nista protiv ni da se ide ako si u vezi, ali uz pristanak partnera
ali kad imas nekog, onda ti to mahom nije zanimljivo, bolji je seks sa partnerom od gledanja nekog tamo

naravno
ja sam bio zajedno sa mojom bivsom

iskreno ja sam bio i sam i sa drustvom i sa bivsom
mene to ne pali nikako to gledanje u baru
da se razumemo nije da ne kaze, wow kakva je vidi sta radi na sipci, al to me ne stimulise u tom trenutku

da li ste korisatile usluge stripera? Ne.
da li volite da gledate? Ne, dosadno mi je to.
da li "otkacite" tokom takvih veceri? :) Pa ne verujem da bih, biće da ne znam da se zabavljam. :hahaha1:

koje je vase misljenje o muskom striptizu? Mislim da svaka roba ima svog kupca, a kupci su raznoliki.

da liu striptizu vise uzivaju muskarci ili zene? Muškarci, zato što su veće paljevine. :lol:
.....

Dejan_1000x0.jpg

ovo je slika iz prvog posta...
ne vidim zašto bi iko plaćao da vidi muškarca u kupaće gaće
samo odeš na Adu Ciganliju

a ako si Skorojević odeš čak do kraja pa gledaš nudiste za džabe... jes da nisu ovi američki gejovi i jes da ima baba i deda
al šta da radimo kad ste poplašili normalan svet, pre 15 odina dolazile ribe same samcijate sad ne može od duševne gologuzije da se razgaćiš pošteno

- - - - - - - - - -

oldest_male_stripper-gallery-2.jpg

jedan od najstarijih stripera, u njegovo vreme je bilo drugačije...

jasam gledo da su se neke žene dohvatile alatke stripera, al nisam vido da je neki muškarac pipo striptizetu...misim popio bi batine verovatno od obezbeđenja

E moj ti. Striptizetu možeš da ispipaš kako hoćeš. Samo joj plati "koktel" i ubaci joj koju paru u gaće ima da radi šta god poželiš. I da se napipaš do mile volje.

Sve koje zanima mogu na internetu da vide muški striptiz pod nazivom dancingbear.

jel to beše ono kad pod maskama obavljaju pričest sa kožnom kašikom za prisutne gospoje?

meni to glupo, više volim ona vezivanja i bičevanja... u prošlom životu sam bio nacista...

- - - - - - - - - -

Muzevnost podrazumeva moc, a ovo je inferiorno sepurenje da bi se dobila paznja i novac. U sustini zensko ponasanje kod muskaraca, dakle gejevi us mi prva asocijacija, a to ne moze ni da uzbudi ni da zabavi normalnu zenu.

Ukratko, dosadno je i glupo.

a posle imaju psihičkih i erektivnih problema jer generalno ovo nije prirodno muško okruženje
lep odeš na gradjevinu, malo japaner, malo mešalica, malo štemovanje...
em stekneš žiavost em ti plate
dodješ kući pa navališ na gospoju...
a još više će te voli ako si i pare doneo, pošto isplata kasni u Srbiju...

da li ste korisatile usluge stripera?
da li volite da gledate?
da li "otkacite" tokom takvih veceri? :)

koje je vase misljenje o muskom striptizu?

da liu striptizu vise uzivaju muskarci ili zene?

ja sam oduvek htela da vidim zenski striptiz, dal su ti barovi ko u filmu....al nikako da se organizujemo....dogovor sa kumovima postoji da idemo videcemo kad....il zaboravomo il kad se setimo budemo spreceni necim
sto se muskog striptiza tice ne privlaci me da gledam nabildovanog nauljenog muskarca kako vrti guzom....geeeeejjjj

al pre par god zove mene drugarica da idemo par nas
ja prvo rekoh necu bljak su mi
ona ma ajde pa da vidimo zezanje bla bla
ajde reko dobro da vidim al ja cu kratko
srecom zovem j posle toga kazem sta je bilo i da sam nevoljno pristala....kaze on meni "a kako ces ti da reagujes kad ti bude igro u krilu znajuci tebe"....reko molim :eek: kakvo bre krilo pa na bini su....nisu vataju se sa publikom ja gledo na netu i pricali mi od mojih kad su bili....
bem ti sunce cek da izguglam
stvarno vatanje :eek: ne bih ga pipnula da mi platis :pljus:
zovem drugaricu ona potvrdjuje jos kao naravno uhvaticemo ga da ga ispipamo....molim :eek:
reko neka neka hvala idite vi na seansu pipanja ja cu kuci da pipam onog mog drugi mi se na pipaju ....(one tad sve bile skoro raskinule veze pa malo da se izduvaju)
i tako ne odoh niti bih....posle mi pricale naravno uhvatile ga igrale satro guzenje s njim pa se lizali stiskali.....bljak
koji bi to cirkus bio da ne saznah na vreme....morala bih tamo da izlecem napolje u sred programa
odoh ja na zenski samo gledanje :aha:

- - - - - - - - - -

hteli smo u barseloni da idemo na sou trandzi...al ne stigosmo bas nam krivo
i to mi zelja da vidim ....bice jednom :aha:

Poslednja izmena:
ja sam oduvek htela da vidim zenski striptiz, dal su ti barovi ko u filmu....al nikako da se organizujemo....dogovor sa kumovima postoji da idemo videcemo kad....il zaboravomo il kad se setimo budemo spreceni necim
sto se muskog striptiza tice ne privlaci me da gledam nabildovanog nauljenog muskarca kako vrti guzom....geeeeejjjj

ne znam dole al toga ima samo u usa, ti ko na filmovima

a kako da ga ispipate, ovde kad dodje amerikandreamboys oni dolase u halama ko u sava centu, jes da ponekad popnu neku iz publike na bini al ne mora da znaci
ima gde joj ga daju i u usta, preko neke krpe, da se ne vidi polni organ, al i to je retkost

ne znam dole al toga ima samo u usa, ti ko na filmovima

a kako da ga ispipate, ovde kad dodje amerikandreamboys oni dolase u halama ko u sava centu, jes da ponekad popnu neku iz publike na bini al ne mora da znaci
ima gde joj ga daju i u usta, preko neke krpe, da se ne vidi polni organ, al i to je retkost

gledala sam slike posle drugarici....jedino se nisu pojjebali sve ostalo su isprobali....
to je toliko bakterioloski neispravno da nemam reci
ovo je u nekom nocnom klubu bilo

Back