Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
a jel može neko da mi kaže ozbiljno od kad se kod nas slavi devojačko i momačko veče? to u moje vreme i u moje selo nije bio običaj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam, kolko te to uzbudilo onako na skali od jedan do 10 ?
pa uzevsi u obzir da sam bila solo tad, i da je tip izgledao fenomenalno odgovor je 8

hvala na odgovoru
a zasto je bitno dal je neko solo ili nije?
zato što je zabranjeno da udate žene gledaju u telesa drugih muškaraca
a nedo bog da ovlaže...e to je već svetogrđe
![]()
pa nije bitno, nemam nista protiv ni da se ide ako si u vezi, ali uz pristanak partnera
ali kad imas nekog, onda ti to mahom nije zanimljivo, bolji je seks sa partnerom od gledanja nekog tamo
ma da zene ne vlaze na druge iskljucivo na nas
- - - - - - - - - -
naravno
ja sam bio zajedno sa mojom bivsom

.....da li ste korisatile usluge stripera? Ne.
da li volite da gledate? Ne, dosadno mi je to.
da li "otkacite" tokom takvih veceri?Pa ne verujem da bih, biće da ne znam da se zabavljam.
koje je vase misljenje o muskom striptizu? Mislim da svaka roba ima svog kupca, a kupci su raznoliki.
da liu striptizu vise uzivaju muskarci ili zene? Muškarci, zato što su veće paljevine.![]()
jasam gledo da su se neke žene dohvatile alatke stripera, al nisam vido da je neki muškarac pipo striptizetu...misim popio bi batine verovatno od obezbeđenja
Muzevnost podrazumeva moc, a ovo je inferiorno sepurenje da bi se dobila paznja i novac. U sustini zensko ponasanje kod muskaraca, dakle gejevi us mi prva asocijacija, a to ne moze ni da uzbudi ni da zabavi normalnu zenu.koje je vase misljenje o muskom striptizu?
Sve koje zanima mogu na internetu da vide muški striptiz pod nazivom dancingbear.
Muzevnost podrazumeva moc, a ovo je inferiorno sepurenje da bi se dobila paznja i novac. U sustini zensko ponasanje kod muskaraca, dakle gejevi us mi prva asocijacija, a to ne moze ni da uzbudi ni da zabavi normalnu zenu.
Ukratko, dosadno je i glupo.
jel to beše ono kad pod maskama obavljaju pričest sa kožnom kašikom za prisutne gospoje?
meni to glupo, više volim ona vezivanja i bičevanja... u prošlom životu sam bio nacista...
da li ste korisatile usluge stripera?
da li volite da gledate?
da li "otkacite" tokom takvih veceri?
koje je vase misljenje o muskom striptizu?
da liu striptizu vise uzivaju muskarci ili zene?
kakvo bre krilo pa na bini su....nisu vataju se sa publikom ja gledo na netu i pricali mi od mojih kad su bili....
ne bih ga pipnula da mi platis 

ja sam oduvek htela da vidim zenski striptiz, dal su ti barovi ko u filmu....al nikako da se organizujemo....
odoh ja na zenski samo gledanje![]()
ja sam oduvek htela da vidim zenski striptiz, dal su ti barovi ko u filmu....al nikako da se organizujemo....dogovor sa kumovima postoji da idemo videcemo kad....il zaboravomo il kad se setimo budemo spreceni necim
sto se muskog striptiza tice ne privlaci me da gledam nabildovanog nauljenog muskarca kako vrti guzom....geeeeejjjj
ne znam dole al toga ima samo u usa, ti ko na filmovima
a kako da ga ispipate, ovde kad dodje amerikandreamboys oni dolase u halama ko u sava centu, jes da ponekad popnu neku iz publike na bini al ne mora da znaci
ima gde joj ga daju i u usta, preko neke krpe, da se ne vidi polni organ, al i to je retkost
jasam gledo da su se neke žene dohvatile alatke stripera, al nisam vido da je neki muškarac pipo striptizetu...misim popio bi batine verovatno od obezbeđenja

Evo ja ću te vodim na ženski striptiz.
Ne moramo ni da se upoznamo, samo se dogovorimo gde i kada.

gledala sam slike posle drugarici....jedino se nisu pojjebali sve ostalo su isprobali....
to je toliko bakterioloski neispravno da nemam reci
ovo je u nekom nocnom klubu bilo

zato što je zabranjeno da udate žene gledaju u telesa drugih muškaraca
a nedo bog da ovlaže...e to je već svetogrđe
![]()
I šta ima od pipanja?E moj ti. Striptizetu možeš da ispipaš kako hoćeš. Samo joj plati "koktel" i ubaci joj koju paru u gaće ima da radi šta god poželiš. I da se napipaš do mile volje.
I šta ima od pipanja?