MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ne diraj mi macku:evil:

Ulepša mi dan, bwe....
SMAJLIKA.gif

Da,vi žene ste kraljice relativizovanja kad vama odgovara,a opet branite tačne razlike kad je to jedini način da pobedite u nekoj raspravi:lol:Znao sam,da ćeš to potegnuti,ali sam baš hteo da vidim...Neodlučnost uglavnom prethodi odluci i sprečava stvar koje se nisu desile da se eventualno DESE,prevrtljivost uništava stvari koje su u toku, i koje su POČELE,što je ipak mnogo teže za podneti:)Bole me uvo za mačku,imaš kod mene u dvorištu par komada mož da dođeš da uzmeš:D

Ulepša mi dan, bwe....
SMAJLIKA.gif

Ohhh,... jedno ženstveno divno stvorenje. Vaša razdraganost, bezbrižnost, milosrdnost i nežnost je prava vrlina, a eto koju smo ugradili u monoteizam od ženske najdivnije osobine i najmekšeg principa, dok srditost od muške neprijatnije osobine i strogog principa. Svaku žensku mekoću, pozdravljam i život bih žrtvovao i gurnuo ga u blato pod kopitama osvajača za ovaj Vaš mekani princip u zamenu za svoj tvrdi princip. :heart: ... na kraju mekano je ženstveno, dok tvrdo je muško...Ohhh ...:heart: , ali šta da radimo takvi smo svi m./ž. i zgodni i nezgodni kako po telu tako i po duši...cccc

Naklon, gospođice.. :kpozdrav:

Nadam se da će Vaše duhovno prisustvo pomoći vašim drugaricama da spoznaju svojih 50% materije i 49% duha sopstvene divinacije.

:D

Poslednja izmena:
Vidiš,petrana,ovde luta mnogo skribomana koji pišu i ono što znaju pouzdano i ono što znaju pomalo i ono što uopšte ne znaju...Ovde je u početku rasprave na prvim stranicama rečeno dosta toga što se posle ponavljalo i ponavljalo:)

Naravno. ;) da postoje šovinisti. Kada zakorače u tuđ princip, a nije im tamo mesto. :D

Svugde postoji prkoračenje prava na nečemu. To je priroda Prirode, Kosmosa, koja se dovodi poljima u harmoniju. Međutim, problem se sastoji u tome što je pravda netvarnog karaktera, nevidljive infastrukture, te stoga ne možeš napisati zakon o pravdi (kao, ni zakon o lepoti, principu, harmoniji...postoje pokušaji, na koje sam ja lično straćio gomilu vremena tragajući za tim gralom...:( ...) . Tu je nauka totalno nema i totalni duduk, nauka nema mehanizam za takvo opažanje, pa merenja ne postoje ili vode u ćorsokak, te stoga takav fenomen u naučnom metodu oficijalno ne postoji, jer je nemoguće materijalističi definisati predmet takvog naučnog rada. Međutim, ljudska bića osećaju ta polja i imaju nekakve senzore za merenje intenziteta, (jer sve što smo stvorili, zahvalite osećajima koji prepoznaju tu nevidiljivu infrastrukturu - inteligencija je samo oruđe u obradi nevidljive u vidljivu tj. materijalističku infrastrukturu ), ti osećaji se iskazuju kroz konvergencije, kako? niko tačno ne zna, niti je u stanju zasada da definiše model, ali je zanimljivo da nekako znamo, jer neko je od nas osećajniji i ima "senzore" jače (za pravdu, harmoniju, umetnost...) neko slabije, a ima hendikepiranih koji uopšte ne osećaju okolinu, opšte polje, ili druga polja i osobe. To što se rukovodimo tim "poljima" su principi, zakoni, aksiomi i mi smo njima definisani u opštem i pojedinačnom, od iracionalnog do racionalnog ovog našeg opažajnog, iskustvenog i tvarnog.

Koja je svrha gornjeg uvoda.
princip M./Ž. koji je primećen od drevnih vremena., izgleda da ima daleko dublje značenje osim od materjalističkih shvatanja kao što su reprodukcija, smanjenja naslednih grešaka, brža evolucija koda, itd, i sve ono što nauka može da zapazi, izmeri i dokaže. Stvar je kako drevni kažu, mnogo dublje kosmološke prirode, a prema tim viđenjima gotovo da je u pitanju sama srž funcionisanja makrokosmosa, gde smo mi samo mali delić eha te veličine makro polarzovanih principa. Ako je tako kako tvrde drevni, i ako im poverujemo u njihovu intuiciju, predikciju i prekogniciju, biće da imamo "infrastrukturu" do samog početka i kraja kosmosa. Možda nije slučajno što se mi baš nalayimo gotovo na sredini kosmičkog uroborusa.

Ima li pitanja ?
;)

Izostaše pitanja..:lol:

Šta reći nakon ove disertacije datog problema osim živela čula tj. senzori za merenje intenziteta osećaja,
živeli osećaji koji prepoznaju tu nevidiljivu infrastrukturu dubokog kosmičkog uroborusa..:super:

Dakle,pitanje m/ž odnosa je večno,jednom postavljeno,nikad rešeno..dve suprotnosti
koje ne žive jedna bez druge..:)

:think:mada ispade da smo mi žene etički nihilisti(odričemo se morala)..:sad2:..
..a vi muškarci teorijski nihilisti jer se odričete mogućnosti saznavanja istine..:mrgreen:

Izostaše pitanja..:lol:

Šta reći nakon ove disertacije datog problema osim živela čula tj. senzori za merenje intenziteta osećaja,
živeli osećaji koji prepoznaju tu nevidiljivu infrastrukturu dubokog kosmičkog uroborusa..:super:

Dakle,pitanje m/ž odnosa je večno,jednom postavljeno,nikad rešeno..dve suprotnosti
koje ne žive jedna bez druge..:)

:think:mada ispade da smo mi žene etički nihilisti(odričemo se morala)..:sad2:..
..a vi muškarci teorijski nihilisti jer se odričete mogućnosti saznavanja istine..:mrgreen:

Te dve suprotnosti su na samom pragu i kraju kosmičkog uroborusa, Singularnost i Beskonačnost. Ž. je simbol Singularnosti, M. je simbol Beskonačnosti. M/Ž su samo predstave tih sila, u najbleđem izdanju. Dakle, mi smo samo upakovani u "zgodnu" životnu formu, tj. organsku hemiju pod i u ovim planetanim okolnostima tj. kontekstu. Zašto smo se polarizovali i zašto postoje polovi, pa jednostavno postoji kosmološka infrastruktura koja deluje na nas koja nas je pre viš od milijardu godina "pocepala" iz jednoćelijskog organizma. Od tada smo dobili dar,volju, želju za spajanjem i počeli "jasnije da osećamo" i stvaramo "alhemijskim venčanjima" manje kosmose. Posle tih osećaja logički dolazi inteligencija, zatim razum i sve drugo .... S obzirom da se nalazimo na sredini Kosmosa (mrav je tačno na sredini 1mm, pa ne budimo sitničavi za tolke razmere ;) ) naša m/ž podela je mala, ali ipak vidljiva. Male su razlike između m/ž, a ipak ih toliko osećamo.

Barbara za tebe odgovor :
- ž. su (racionalna) singularna bića (jezgra, osnova, pasivna, privlačna...)
- m. su (iracionalna) beskonačna biće (eksterno, nadgradnja, aktivna, kreativna,...)

;)

Poslednja izmena:
:roll: ove "nadasvenaucnodokazaneteorije " :roll:
sarmantnog nam Mystic_a
apsolutno menjaju moj pogled na svet (citaj sebe) :hvala:
Ja sve nesto, nako-olako kapirala stvari drugacije
nesto, kao "dusa nema pol" ,
+ i - su tu zbog ravnoteze medju zvezdama,
cudesna Bozja kreacija, ciji je zadnji zbir ( 1+1=) 3, + - ~~~ :think:
Nekako...sretala sam se sa tim ...:roll:...misljenjima ,
al nekako, valjda mi to bilo dosadno,
pa sam preskakala te lekcije o superiornosti 8-28cm
i, sad...:dash:
nista, odoh da ucim, dok nije kasno :brus:

Te dve suprotnosti su na samom pragu i kraju kosmičkog uroborusa, Singularnost i Beskonačnost. Ž. je simbol Singularnosti, M. je simbol Beskonačnosti. M/Ž su samo predstave tih sila, u najbleđem izdanju. Dakle, mi smo samo upakovani u "zgodnu" životnu formu, tj. organsku hemiju pod i u ovim planetanim okolnostima tj. kontekstu. Zašto smo se polarizovali i zašto postoje polovi, pa jednostavno postoji kosmološka infrastruktura koja deluje na nas koja nas je pre viš od milijardu godina "pocepala" iz jednoćelijskog organizma. Od tada smo dobili dar,volju, želju za spajanjem i počeli "jasnije da osećamo" i stvaramo "alhemijskim venčanjima" manje kosmose. Posle tih osećaja logički dolazi inteligencija, zatim razum i sve drugo .... S obzirom da se nalazimo na sredini Kosmosa (mrav je tačno na sredini 1mm, pa ne budimo sitničavi za tolke razmere ;) ) naša m/ž podela je mala, ali ipak vidljiva. Male su razlike između m/ž, a ipak ih toliko osećamo.

Barbara za tebe odgovor :
- ž. su (racionalna) singularna bića (jezgra, osnova, pasivna, privlačna...)
- m. su (iracionalna) beskonačna biće (eksterno, nadgradnja, aktivna, kreativna,...)

;)

Reci mi jesam dobro savladala,naučila lekciju..:)..
Jezgro kao takvo u sebi sadrži i ono eksterno a eksterno u sebi ne sadrži jezgro..:lol:..a nadgradnja
ne bi ni postojala da nema osnove...znači,savršenije smo kako god da okreneš ili ja sa fizikom nemam veze..:mrgreen:
Ne,ne svidja mi se ideja da sam pasivna:ljutko:..čak što više vrlo sam aktivna..:per:
Plus sam i privlačna što rezultira vašom kreativnošću..:manikir:..znači sve sam to ja...ŽENA...:)
Ti si moja kreacija..moj svet,ono što sam ja stvorila..

ps..hvala na komplimentu..:cmok2:

dve suprotnosti
koje ne žive jedna bez druge..
ali ni jedna sa drugom...

Ko minus i plus
ko Amer i Rus....
u mom svetu ti si korov
a ja hibiskus..:mrgreen:

Brak je prevazidjena institucija.,nece uskoro ni da postoji.U braku je sovinizam zastupljen u vezama nije.Zato ja necu da se udajem.:confused:

Tako sam i ja mislila sa petnaest..:D

6c64aab5d18bee93fc823bddec7ba3b5.gif

Necu ni ja...al ne zbog sovinizma....nego zbog privida slobode...čista sebičnost :lol:

Dok ne pokuca neki dobar dasa na vratanca..:lol:

cure :lol: jes da meni ide u korist da vas je takih sto vise :mrgreen: ali jeste bas sigurne?

:hahaha:.....:cmok2:

Sad je vise zastupljen zenski sovinizam. I jos kako idemo ka tome, zene pocinju da budu nasilnci, i ugnjetavaci... Samo da umre ova starija generacija i to je to.. A zene najvise upravo su sovinisti svojim izabirom partnera, it o je aktivno psiholosko nasilje, koje oni efikasno koriste svojim sexualnim monopolom.

Sad je vise zastupljen zenski sovinizam. I jos kako idemo ka tome, zene pocinju da budu nasilnci, i ugnjetavaci... Samo da umre ova starija generacija i to je to.. A zene najvise upravo su sovinisti svojim izabirom partnera, it o je aktivno psiholosko nasilje, koje oni efikasno koriste svojim sexualnim monopolom.

U tvojim godinam to se ne zove ženski šovinizam, već kriza identiteta. Aj ti na teen teme zarad pozitivne i poželjne identifikacije :).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back