necu_da_ti_kazem
Domaćin
- Poruka
- 4.000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam,da ćeš to potegnuti,ali sam baš hteo da vidim...Neodlučnost uglavnom prethodi odluci i sprečava stvar koje se nisu desile da se eventualno DESE,prevrtljivost uništava stvari koje su u toku, i koje su POČELE,što je ipak mnogo teže za podneti
Bole me uvo za mačku,imaš kod mene u dvorištu par komada mož da dođeš da uzmešUlepša mi dan, bwe....![]()
... na kraju mekano je ženstveno, dok tvrdo je muško...Ohhh ...
, ali šta da radimo takvi smo svi m./ž. i zgodni i nezgodni kako po telu tako i po duši...cccc
..........
..ccc...Bolje da ćutim....ovde bukti rat..
potpisujem potpisujem
![]()

...) . Tu je nauka totalno nema i totalni duduk, nauka nema mehanizam za takvo opažanje, pa merenja ne postoje ili vode u ćorsokak, te stoga takav fenomen u naučnom metodu oficijalno ne postoji, jer je nemoguće materijalističi definisati predmet takvog naučnog rada. Međutim, ljudska bića osećaju ta polja i imaju nekakve senzore za merenje intenziteta, (jer sve što smo stvorili, zahvalite osećajima koji prepoznaju tu nevidiljivu infrastrukturu - inteligencija je samo oruđe u obradi nevidljive u vidljivu tj. materijalističku infrastrukturu ), ti osećaji se iskazuju kroz konvergencije, kako? niko tačno ne zna, niti je u stanju zasada da definiše model, ali je zanimljivo da nekako znamo, jer neko je od nas osećajniji i ima "senzore" jače (za pravdu, harmoniju, umetnost...) neko slabije, a ima hendikepiranih koji uopšte ne osećaju okolinu, opšte polje, ili druga polja i osobe. To što se rukovodimo tim "poljima" su principi, zakoni, aksiomi i mi smo njima definisani u opštem i pojedinačnom, od iracionalnog do racionalnog ovog našeg opažajnog, iskustvenog i tvarnog.

mada ispade da smo mi žene etički nihilisti(odričemo se morala)..
..

Izostaše pitanja..
Šta reći nakon ove disertacije datog problema osim živela čula tj. senzori za merenje intenziteta osećaja,
živeli osećaji koji prepoznaju tu nevidiljivu infrastrukturu dubokog kosmičkog uroborusa..
Dakle,pitanje m/ž odnosa je večno,jednom postavljeno,nikad rešeno..dve suprotnosti
koje ne žive jedna bez druge..
mada ispade da smo mi žene etički nihilisti(odričemo se morala)..
..
..a vi muškarci teorijski nihilisti jer se odričete mogućnosti saznavanja istine..![]()

Brak je prevazidjena institucija.,nece uskoro ni da postoji.U braku je sovinizam zastupljen u vezama nije.Zato ja necu da se udajem.![]()

Brak je prevazidjena institucija.,nece uskoro ni da postoji.U braku je sovinizam zastupljen u vezama nije.Zato ja necu da se udajem.![]()
Necu ni ja...al ne zbog sovinizma....nego zbog privida slobode...čista sebičnost![]()
jes da meni ide u korist da vas je takih sto vise
ali jeste bas sigurne?Te dve suprotnosti su na samom pragu i kraju kosmičkog uroborusa, Singularnost i Beskonačnost. Ž. je simbol Singularnosti, M. je simbol Beskonačnosti. M/Ž su samo predstave tih sila, u najbleđem izdanju. Dakle, mi smo samo upakovani u "zgodnu" životnu formu, tj. organsku hemiju pod i u ovim planetanim okolnostima tj. kontekstu. Zašto smo se polarizovali i zašto postoje polovi, pa jednostavno postoji kosmološka infrastruktura koja deluje na nas koja nas je pre viš od milijardu godina "pocepala" iz jednoćelijskog organizma. Od tada smo dobili dar,volju, želju za spajanjem i počeli "jasnije da osećamo" i stvaramo "alhemijskim venčanjima" manje kosmose. Posle tih osećaja logički dolazi inteligencija, zatim razum i sve drugo .... S obzirom da se nalazimo na sredini Kosmosa (mrav je tačno na sredini 1mm, pa ne budimo sitničavi za tolke razmere) naša m/ž podela je mala, ali ipak vidljiva. Male su razlike između m/ž, a ipak ih toliko osećamo.
Barbara za tebe odgovor :
- ž. su (racionalna) singularna bića (jezgra, osnova, pasivna, privlačna...)
- m. su (iracionalna) beskonačna biće (eksterno, nadgradnja, aktivna, kreativna,...)
![]()
..
..a nadgradnja 
..čak što više vrlo sam aktivna..
..znači sve sam to ja...ŽENA...

dve suprotnosti
koje ne žive jedna bez druge..
ali ni jedna sa drugom...

Necu ni ja...al ne zbog sovinizma....nego zbog privida slobode...čista sebičnost![]()

curejes da meni ide u korist da vas je takih sto vise
ali jeste bas sigurne?
.....

Sad je vise zastupljen zenski sovinizam. I jos kako idemo ka tome, zene pocinju da budu nasilnci, i ugnjetavaci... Samo da umre ova starija generacija i to je to.. A zene najvise upravo su sovinisti svojim izabirom partnera, it o je aktivno psiholosko nasilje, koje oni efikasno koriste svojim sexualnim monopolom.
.