- Poruka
- 89.439
kojice - daj taj selotejp vamo...tako
slusaj Djede, uskaci u ambalazu, sutra putujes natrag u Shenzen...
Не вреди Врагана... неће тај више никада отићи одавде...
Много му се свидело...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj, čekaj, ima li ta tačka 69 ikakve veze sa pozom 69?
![]()
Izlazi iz moje kutije...
miran Djede...de to dugme, mamu mu...ok, sad si resetovan...
bice sve u redu kad te Wei Pong Ming popravi
Alo partizanko, ja sam autentičan...
SMRT FAŠIZMU - i tebi sinko...
jesi, autentican si - zato sto ljubazni momci iz Shenzena prvo posalju "prototip" pa onda zavrsimo posao
u tvom slucaju - i ostat ces "autentican" posto smo se slozili da ne odgovaras nasim "potrebama"
znaci, ti putujes natrag, a Action Bajo zauzima tvoje (nesudjeno) mjesto...aj sad veseli se dok mozes, dug je put pred tobom
jesi, autentican si - zato sto ljubazni momci iz Shenzena prvo posalju "prototip" pa onda zavrsimo posao
u tvom slucaju - i ostat ces "autentican" posto smo se slozili da ne odgovaras nasim "potrebama"
znaci, ti putujes natrag, a Action Bajo zauzima tvoje (nesudjeno) mjesto...aj sad veseli se dok mozes, dug je put pred tobom
Ima li mnogo putovati po tvojim šumama i gorama?
ne treba - posto putuje "iskljucen'
inace, Djede - nismo mi skrtice, putujes "avijonom", doduse teretnim, u skladu sa tvojim "statusom" - neadekvatne igracke
Мхм...ај добро...
Vragana i Kojice, Deda Mraz je otišao na reparaciju. Nije prisutan. Ali, iskočiće iz mraka kada najmanje očekujete.

Мислиш да ће нас препасти?![]()
Мислиш да ће нас препасти?![]()
dobro - a dje ima okacen taj "pravilnik"?
Nemam pojma, ali znam neke tačke.
Uglavnom ne uspevaju.
?
kakva vajda od nepostojeceg pravilnika cije "tacke" ne "uspijevaju"?

Dolaze, dolaze...Devojke, morate malo uvući rogove. Sve muškarce ste rasterali odavde i na kome ćemo onda da pokazujemo našu girl power ?
onda dobro - bataljujemo "pravilnik", ofucanog Djeda saljemo natrag proizvodajcu, a tebi smo za Novaka ja i kojica narucile Action Mana (sa svim neophodnim dijelovima + prateci CD + adapter)...treba da stigne za koji dan!
znas kako - ko vrijedi "leti" tko ne vrijedi "pobjegne"...mi cekamo nekog koji nece oma pobjeci i ostaviti nas bez zasluzene alimentacije...

Опасно добро правило...onda dobro - bataljujemo "pravilnik", ofucanog Djeda saljemo natrag proizvodajcu, a tebi smo za Novaka ja i kojica narucile Action Mana (sa svim neophodnim dijelovima + prateci CD + adapter)...treba da stigne za koji dan!
znas kako - ko vrijedi "leti" tko ne vrijedi "pobjegne"...mi cekamo nekog koji nece oma pobjeci i ostaviti nas bez zasluzene alimentacije...