MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Де ми појасни мало тај принцип...:roll:

Suštinski, nije komplikovano, al' me mrzi da objašnjavam.
Jedan princip zahteva drugi, tj. dopunjuju se. Do sjedinjavanja ali i samouništenja.
Ima malo toga u Platonovoj filozofiji, samo što su kod njega ta dva principa "prevedena" na mušku i žensku polovinu koje teže da se spoje. I kod njega nema nikakve destrukcije, već čežnje jedne polovine za onom drugom (mada, i to dođe k'o neka destrukcija).
Tako JA vidim stvari, naravno.
Ali, objasniće ti Mistični, kad se vrati.
Je l' ti sad nešto jasnije?

Jedan princip zahteva drugi, tj. dopunjuju se. Do sjedinjavanja ali i samouništenja.
Ima malo toga u Platonovoj filozofiji, samo što su kod njega ta dva principa "prevedena" na mušku i žensku polovinu koje teže da se spoje. I kod njega nema nikakve destrukcije, već čežnje jedne polovine za onom drugom (mada, i to dođe k'o neka destrukcija).

e, ako ti Mistik objasni tko zna sta ces skontati, ali neka...

Мхм... све ми је јасно... све је деструкција...
нема потребе за додатним објашњењима... хвала...

Bez, panike ženice drage... :D ... ponovo sedoh ... ;)

... nemate predznanje pa vam se sve smućkalo i čini Vam se da Vas mantam bzvz ... civilizacija teče malo pre emancipacije... :D (otvorio sam kišobran... očekujem...) :D;) ...

Врагана... има ли још оних печуркица...
цивилизације, деструкције, еманципације, кишобрани...
Мени ништа није јасно...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back