Kad je muškarac *****?* Vedrana Rudan
***** ne misli da se šakama sve rješava i da su ****** oni koji to ne kuže. Sve su žene lude za pederima. Sretne su one koje ih imaju, ostale ih čitav život traže. ***** nikad, nikad, nikad ne bi otišao u krevet s muškarcem
***** je svaki muškarac koji ne misli da je svaka žena *****. Odmah na početku treba reći, jako je malo pedera. ***** je onaj muškarac koji vodi djecu u vrtić, a ona je ostala doma, lakira nokte, pijucka kavu. ***** ponekad nedjeljom skuha ručak za nju i djecu. ***** zna uključiti perilicu za rublje, onu za suđe, zna upotrijebiti peglu i promijeniti pelene. *****, kad jednom u sto godina gleda utakmicu a njihovi zabiju gol, ne trpa u svoju šaku svoja jaja i svoj ***** i ne nudi ih sucu vičući, ****** mi, pederčino! ***** staroj mami čestita rođendan i vodi je na grob pokojnoga muža koji nije umro zato što mu je sin *****, i stari je gospodin bio *****, tata je umro od infarkta. ****** su svi muškarci koji ne urlaju, glasajte za nas, nemojte za pedere iz SDP-a. ****** su i oni koji se ne deru, HDZ ne zna. Pravi ***** nakon sranja uvijek potegne vodu i otvori prozor kupaonice. Ako je kupaonica bez prozora, uključi ventilator. Svaki ***** prije seksa opere jaja i *****. Najveći ****** među pederima vodom pošpricaju čitavo tijelo. Kad je ***** sam na službenom putu, nikad se u hotelskoj sobi ne tušira, ali uvijek, iz poštovanja prema sobarici, poprska pod kupaonice. ***** plaća alimentaciju i ne misli da tom lovom ***** kupuje seksi rublje. ***** ne voli svoj auto više nego svoju djecu. ***** se raduje vikendu, a ne poslu. ***** ne želi pojebati ni prijateljicu svoje žene ni njenu mlađu sestru. ***** ne misli da su vršnjakinje njegove kćeri željne njegova *****. ***** nikad ne pije žuju, a kad na ekranu vidi muškarce koji to potežu iz boce, uvijek kaže, zašto gledamo ove kretene? ***** pere zube svako jutro, i uvečer, ako planira seks.
Kad pederu na ulici njegova žena kaže, jesi li vidio onoga sisatoga komada, on uvijek odgovori, oprosti, nisam ga vidio. ****** u šoping centre ulaze bez žena i bez popisa u ruci a izlaze gurajući puna kolica. Znam pedera koji subotom odlazi na tržnicu i kupuje ženi cvijeće, žute ruže. Znam pedera koji je podigao kredit kako bi ženi kupio koraljnocrvenu torbicu. Volim pedera koji mi svake subote ujutro i svake nedjelje ujutro donosi kavu u krevet. Svom kućnom pederu nisam u životu skuhala pet ručkova, ali kad jednom u deset godina spremim češke okruglice, kupi mi prsten s brilijantom. ****** djeci pišu domaće zadaće. Postoji jedan ***** koji ima sina u sedmom razredu, zbog njega je naučio razliku između mase i težine. Drugi je ***** potrošio noć na Šekspira, napisao je o tome tekst, kći je dobila jedinicu, pederu su bile suze u očima, zlato, rekao je, daj tati još jednu šansu, popravit ću se. ****** bolesnoj ženi odlaze u bolnicu i nose joj juhu koju su sami skuhali. ***** ne iziđe iz kuće kad u kuću uđe beba. ****** se noću dižu i traže dudu ispod dječjeg krevetića iako ujutro odlaze na posao a ona ostaje u krevetu. ****** svoje žene i prijateljice ne nazivaju kozama, kravama, pičkama i glupačama. ****** ne tucaju tuđe žene i ne govore im, između nje i mene je gotovo, s njom sam samo zbog djece. ****** ne misle da im je mala plaća zato što se cijeli svijet protiv njih urotio, i ne govore uokolo da nisu diplomirali jer se na fakultetima ispiti plaćaju pičkom. ****** vole ženinog mačka iako im je najdraža životinja pas. ****** vode mačka veterinaru, drže ga za vrat dok mu veterinar zabija injekciju u tjelešce, bez pogovora plaćaju sto pedeset kuna i ne žale se što su na pregled morali čekati dva sata okruženi velikim psima, malim psima, mačkama i papigama.
****** se brinu o nabavi drva za zimu, nalaze nekoga tko će ta drva iscijepati i posložiti. Pravi *****, prije nego ode na posao, naloži peć. Pravi ***** nikad ženi neće reći da joj sise vise, da ima deset kila previše, iz grada joj nosi pire od kestena i još šlag gore. Kad se na displeju telefona pojavi broj njene mame, dok ona histerično maše rukama, on u ruke uzima slušalicu i govori, baš mi je drago što vas čujem, vaša je kći u vrtu, kako ste danas, kako tlak? Pederu se u seksu ne žuri, diže mu se kad se njoj hoće, ne navaljuje i nikad ne kaže, daj mi *****, potpisala si, *****! ****** peru kosu, svakoga dana na tijelu imaju čisto rublje, prljavo ubacuju u košaru, i čarape. ****** svoje košulje sami glačaju i slažu ih u svoj ormar. Žena koja živi s pederom nema pojma u kojoj ladici on drži gaće i potkošulje. ****** čiste svoje cipele i njene cipele i dječje cipele.
***** zna koji konfekcijski broj nosi njegova žena, koja bi se torbica svidjela njegovoj kćeri, kakvu jaknu treba njegov sin. ***** ne misli da mu je sin rođen da bi postao Eduardo ili Srna ili predsjednik Evrope, ***** želi da mu sin bude sretan. ***** na ulici poljubi svoga sina kad ga iznenada sretne. ***** druge muškarce ne doživljava kao konkurenciju i neprijatelje koje treba jebati i zajebati. ***** ne gleda Dnevnik, ***** ne gleda televiziju, ***** ne zna ništa o nogometu, ***** ne odlazi na birališta, ***** ne vidi razliku između HDZ-a i SDP-a, ***** ne voli domovinu više nego ženu. ***** susjedima ne **** mater i ne truje pse. ***** voli ljude. ***** ne misli da se šakama sve rješava i da su ****** oni koji to ne kuže. Sve su žene lude za pederima. Sretne su one koje ih imaju, ostale ih čitav život traže. ***** nikad, nikad, nikad ne bi otišao u krevet s muškarcem. Ako je ***** svaki muškarac koji voli žene, tko su muškarci koji vole muškarce? Muškarci koji vole muškarce su pravi muškarci.
~~~~~~~~~~~~~
Moje mišljenje za koje sam siguran da sam nesiguran je:
"Čovek kad ovo pročita... nekako mu dođe da postane p.der... ali, sva sreća još nećemo u Evropu tako da imamo još vremena za psihičke pripreme ..."
:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?