- Poruka
- 89.439
pa mislim da mu je to i cilj![]()
Не сумњам.

Мада ми је понекад жао што не проводи више времена засмејавајући тебе... али такав је живот...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa mislim da mu je to i cilj![]()
Не сумњам.Баш је златан.;-)
Мада ми је понекад жао што не проводи више времена засмејавајући тебе... али такав је живот...
Stvarno si me nasmejala...bas si okrutna![]()
Ко окрутан?Ја?
Ма нисам...![]()
Slusaj te me guske.Stvarno ono pisanje od pre neko vece je bila cista sprdnja.niti mislim tako niti se ponasam tako.Ovo je previse.Hteo sam da vidim vasu reakciju i dobio sam sta sam hteo.Svakim postom uvidjajuci da vam IQ nije veci od broja cipela jer padate na tako jeftine fore i provokacije da bez po muke mogu to da izjavim.Nije uopste bitno dali ste muskarci ili zene (nisam sovinista)jednostavno ste ocaravajuce glupe.Smisao za humor razvijeniji je kod kornjace a o fazonima i da ne pricam.Drago mi je sto popstoje ovakva mesta da ne gledate kako vam se ljudi smeju u lice.Druzite se sto vise jer onda necete biti u mogucnosti da razmenjujete misljenja sa ljudima koje mozete da vidite i svi ce vam biti zahvalni.![]()
Slusaj te me guske.Stvarno ono pisanje od pre neko vece je bila cista sprdnja.niti mislim tako niti se ponasam tako.Ovo je previse.Hteo sam da vidim vasu reakciju i dobio sam sta sam hteo.Svakim postom uvidjajuci da vam IQ nije veci od broja cipela jer padate na tako jeftine fore i provokacije da bez po muke mogu to da izjavim.Nije uopste bitno dali ste muskarci ili zene (nisam sovinista)jednostavno ste ocaravajuce glupe.Smisao za humor razvijeniji je kod kornjace a o fazonima i da ne pricam.Drago mi je sto popstoje ovakva mesta da ne gledate kako vam se ljudi smeju u lice.Druzite se sto vise jer onda necete biti u mogucnosti da razmenjujete misljenja sa ljudima koje mozete da vidite i svi ce vam biti zahvalni.![]()
Pa ti si stvarno kreten na kvadrat...S obzirom da si video nasu reakciju , ponadala sam se da si uvideo svoju glupost ali to je i proizvod kretenizma...neumes da gledas...TI si klasicni balkanski sovinista , koji se krije ispod maske provokatora...STRASNO!!!
Ne krijem se iza nikog.Mozda sam i paun al znam da nisam curka.
Ahahahahahahaah....
Ovo je prvi put da je neko dovodio zenu da umesto njega prica o tome kako je lep, pametan, dobar, brizan...itd.
Joj pokidala sam se od smeha!! Koja blamaza! Ovo nema nigde!!
I jos se posle vadi kako je samo provocirao...aaaaaaaaaahahahahahahhahahahahahaha
Koji kreten!
I nemoj da me shvatas za ozbiljno, to ja samo hocu da te isprovociram pa da ti posle kazem kako si budala sto si naseo.....ahahahaahah
LOSER
O Darkoje, darkoje! Da ti nije bolje polovine ...Slusaj te me guske.Stvarno ono pisanje od pre neko vece je bila cista sprdnja.niti mislim tako niti se ponasam tako.Ovo je previse.Hteo sam da vidim vasu reakciju i dobio sam sta sam hteo.Svakim postom uvidjajuci da vam IQ nije veci od broja cipela jer padate na tako jeftine fore i provokacije da bez po muke mogu to da izjavim.Nije uopste bitno dali ste muskarci ili zene (nisam sovinista)jednostavno ste ocaravajuce glupe.Smisao za humor razvijeniji je kod kornjace a o fazonima i da ne pricam.Drago mi je sto popstoje ovakva mesta da ne gledate kako vam se ljudi smeju u lice.Druzite se sto vise jer onda necete biti u mogucnosti da razmenjujete misljenja sa ljudima koje mozete da vidite i svi ce vam biti zahvalni.![]()
Ja sam se baš premišljala da li da se borim za njegova prava... Ali, neću, životinje su mi milije.
Koji kreten!
I nemoj da me shvatas za ozbiljno, to ja samo hocu da te isprovociram pa da ti posle kazem kako si budala sto si naseo.....ahahahaahah
LOSER
e je l muski sovinizam ako momak (ne znam mozda i nije pravi momak) nece da me vodi kad ide sa drugarima da igra igrice u igraonicu. kao ence oni ne vode svoje devojke, a mozda se one ni ne interesuju za to. cak ne mora ni da me vodi kad oni posle idu da piju pivo i jedu burek ali igrice su ok ali to je malo hladno. ali to je ok, posto kao muskarci moraju medjusobno povremeno ekipno da se druze. ili se nisam ponasanjem izborila za status uostalom sto ja nemam svoje drustvo s kojim bih igrala igrice. nije da se nesto razbijam od toga ali kad sam pokusavala da igram bilo mi je ok mislim da mi je jedna od odgovarajucih aktivnosti narocito ako je neki counter ili tako nesto. kako vi gledate na to.
e je l muski sovinizam ako momak (ne znam mozda i nije pravi momak) nece da me vodi kad ide sa drugarima da igra igrice u igraonicu. kao ence oni ne vode svoje devojke, a mozda se one ni ne interesuju za to. cak ne mora ni da me vodi kad oni posle idu da piju pivo i jedu burek ali igrice su ok ali to je malo hladno. ali to je ok, posto kao muskarci moraju medjusobno povremeno ekipno da se druze. ili se nisam ponasanjem izborila za status uostalom sto ja nemam svoje drustvo s kojim bih igrala igrice. nije da se nesto razbijam od toga ali kad sam pokusavala da igram bilo mi je ok mislim da mi je jedna od odgovarajucih aktivnosti narocito ako je neki counter ili tako nesto. kako vi gledate na to.